Προς το περιεχόμενο

TERA: The Exiled Realm of Arborea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα κ εγω ενα invite αν υπαρχει απο καποιον.

Στείλε μου κι εσύ το e-mail σου σε pm. Αν έχω απεριόριστα Invite θα σου στειλω το βραδυ.

Λοιπόν, μετά από μερικές ώρες παιχνιδιού, έχω να πω απλά ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Καταρχήν, για να ξέρουμε, τι μας γίνεται, πρόκειται για το Line Age 3 με άλλη ονομασία. Φαντάζομαι ότι όσοι το έχετε παίξει το καταλάβατε. Εγώ που δεν είμαι ο παίχτης με την ιδιαίτερη εμπειρία στα mmorpg, καταλαβαίνω σχεδόν τα πάντα στο παιχνίδι.

Τα γραφικά είναι φανταστικά. Ότι καλύτερο έχω δει ποτέ σε γραφικά ποτέ. Το animation φανταστικό επίσης με κάποια περιθώρια βελτίωσης, η μουσική και ο ήχος αυτός που πρέπει να είναι, μαγεία.

Είναι έξυπνο, με το Interface όπως πρέπει και οι οδηγίες που σου δίνει πολύ κατατοπιστικές.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το σύστημα μάχης. Επειδή είχα συνηθίσει από το SWTOR, όταν πήρα νέα Skill, είπα, "ωχ, να δω τώρα που θα τα βάλω να μπορώ να τα πατάω". Όπου και να τα βάλεις μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις μετά από κάποια συγκεκριμένη κίνηση με το Space. Σου λέει δηλαδή πάτα Space για να κάνεις την κίνηση. Κάτι σαν Combo.

PVP δεν έχω κάνει ακόμα.

Πάνως νιώθω σαν παιδάκι. Έχω να ενθουσιαστώ τόσο πολύ χρόνια...

Η ομάδα που έφτιαξε το game ήταν παλια στο Lineage 2 team. Πολλοι λένε ότι πήρανε τον κώδικα του lineage 3 και στησανε το tera.

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μερικά Screenshots, από τα απίστευτα τοπία με τα πανέμορφα γραφικά που έχει το παιχνίδι. Είναι πραγματικά απίστευτο. Δεν έχω λόγια.

TERA_2002_01_01_04_54_54_710.jpg

TERA_2002_01_01_03_40_31_935.jpg

TERA_2002_01_01_03_37_00_662-1.jpg

TERA_2002_01_01_03_30_51_250.jpg

Δημοσ.

Δλδ ο κεντρικός του κόσμος είναι σε μια ενιαία ήπειρο σαν τα παλιά καλά mmo και μόνο τα dungeon σε instance? Αν είναι έτσι να περάσω μια βόλτα να το δω :P

Δημοσ.

Δλδ ο κεντρικός του κόσμος είναι σε μια ενιαία ήπειρο σαν τα παλιά καλά mmo και μόνο τα dungeon σε instance? Αν είναι έτσι να περάσω μια βόλτα να το δω :P

Nαι έτσι είναι. :-D

Δημοσ.

ευτυχως θα εχουμε refund για τις 3 μερες που ανοιγουν οι σερβερ μετα τις 5....

Επίσης είπαν ότι για όσου εκμεταλεύτηκαν ένα bug για τα enchant θα φάνε μερικές μέρες ban και θα φάνε και roll back μεχρι πριν τα enchant οι chars τους :P

Δημοσ.

Σε mac βλέπω δεν παίζει.

Ναι, δυστυχώς δεν υπάρχει. Θα ήθελα να το απολαύσω πολύ στην 27" οθόνη του iMac, αλλά δεν νομίζω σε τέτοια ανάλυση να το παίζει.

Στο PC μου πάντως, πάει πολύ καλά. Νομίζω ότι έχουν πολύ καλή δουλειά.

Πάντως όσο προχωράω το παιχνίδι δεν το πιστεύω πόσο απίστευτο είναι. Όσο για τα γραφικά είναι από τα καλύτερα που έχω δει σε παιχνίδι για PC.

Δημοσ.

Ε μα δε βγάζουν ένα trial να το δει ο κόσμος.τέσπα υπομονή :)

Υποθέτω ότι επειδή ακόμα τραβάνε κάτι ζόρια με τους σερβερ γι αυτό και έχουν περιορίσει τα invite ανα account. Ευελπίστω ότι σε καμία βδομάδα θα έχουν λυθεί αυτά.

57 λέβελ πλέον και πιστεύω ότι μέχρι την κυριακή θα 60αρίσω :devil:

Δημοσ.

σήμερα ξεκινάω με το trial που μου έστειλε ο φοβερός forum m8 _Drakos_ :P :D :D

απορία ..

λέει πως το trial κρατάει 7 μέρες η μέχρι το level 15 .

σε περίπτωση που πάω 15 ενα char σήμερα για παράδειγμα θα μπορώ να φτιάξω και άλλο μέχρι το 15 ή θα λήξει αυτόματα το trial μου ?

θέλω να ωφεληθώ και τις 7 ημέρες να φτιάξω τα classes που θέλω με το πάσο μου μέχρι το 15 να τα έχω έτοιμα πριν το αγοράσω.

(θα είχα παίξει απο χθες αλλα το καταραμένο d3 με κόλλησε και έπρεπε να 60ρίσω :lol: )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...