_Drakos_ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Υπάρχει τρελή έλειψη από τανκ. Εχθές περίμενα στο party matching 45 λεπτά μέχρι να βάλει σε ενα instance. Κάτι πρεπει να γίνει με αυτό. Ίσως να πρεπει να βαλουν επιλογή τι ρόλο θελει ο καθε ενας να παίξει μέσα σε ένα party ώστε να μπορουν και οι warrior να δηλώνουν tank και όχι μονο οι lancers.
Fotis13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Παιδια εγω δεν βλεπω τελικα το παιχνιδι να εχει κατι να προσφερει... Ολο farming με τα ιδια και τα ιδια quests (3 stantar types quests) εχει ολα και ολα και τιποτα παραπανο. Επισης τα crafting του ειναι τελειως γελια μιας και δεν εχουν τιποτα ουσιαστικο να προσφερουν. Κατι αχρηστα οπλα ειδα οτι παιζουν και πολυ λιγα combat goods τα οποια δεν λενε και τιποτα. 5 instances χωρις καμια ουσια και κανενα pvp battleground... Περα απο την πολυ ωραια μηχανη γραφικων που εχει δεν εχει να δειξει τιποτα περισσοτερο... Δεν ξερω αλλα με απογοητευει το TERA σιγα σιγα... Ξεχασες να αναφερεις οτι σε ενοχλει το οπεν pvp ετσι να τα λεμε ολα μην ντρεπεσαι. Χμ... θυμάμαι στο Age of Conan τους SCUM που πάντα έτσι πήγαιναν. Το υποστήριζαν με το ότι "αν δεν κάναμε έτσι ώστε να θύμωνε ο κόσμος μαζί μας, δεν θα είχαμε καλές μάχες στον server". Good cannot exist without Evil. Κατά τ'άλλα, συνέχεια taunting in-game όποτε μπορούσαν και ganking (πάντα με πλεονέκτημα, αλλιώς τις κότες μέχρι να βρουν group τους) οπουδήποτε. Όσο και να το λένε ότι το κάνουν για το "γενικό καλό", είμαι σίγουρος ότι πολλοί το θεωρούν "είμαστε και πολύ γαμάουα". Βέβαια αν το πεις αυτό, είσαι carebear. Και γι'αυτό μόνο στο Warhammer Online μετά έπαιξα σε PvP server. Από εκεί και πέρα, ναι, PvE carebearing, γιατί δεν θα κάτσω εγώ για το κάθε πωρωμένο που δεν μπορεί να νικήσει σε ίσους όρους και παίζει μόνο με πο_στιές να πεθαίνω. Έχουμε και τα FPSs γι'αυτό. Aπό την άλλη, στο EvE Online έχει βγάλει μερικές από τις καλύτερες ιστορίες το τι μπορούν να κάνουν οι "κακοί", αλλά μετά διαβάζω forum και πάλι τις βγάζουν έξω και τις μετράνε. Σε λαθος τοπικ εισαι φιλε για το wow γραφεις αλλου, εδω ειναι για το ΤΕRA ,μπερδευτικες λιγο δεν πειραζει.
dartmed Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Τι καινούργιο έρχεται στο Tera τον Ιούνιο Class changes - PVP - PVE Διαβάστε παρακάτω Tera Νέος μήνας νέες προσθήκες
wintaxt Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Καλημερα σας, Οι σερβερς εχουν καποιο προβλημα?απο εχτες ειναι κατω...(Ευρωπαικοι)
Zenor Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Κράσαραν 2 εχθές και σήμερα κάνουν maintenance... https://forum.tera-europe.com/showthread.php?t=98545
Zenor Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Frogster είναι για κλάματα δυστυχώς, αν δεν κάνουν κάτι όντως θα το σκοτώσουν το παιχνίδι στην Ευρώπη. Στην Αμερική πάει πολύ καλύτερα. Αν συνεχιστεί αυτό προβλέπω να το διαχειρίζεται η En Masse αλλά δεν ξέρω πόσο είναι εφικτό κάτι τέτοιο εφόσον έχει αγοράσει δικαιώματα ο Frogster για Ευρώπη. Να φανταστείς οι server κρασάρουν για κάποιον λόγο και αυτοί αντί να κάνουν upgrade σε καλύτερους κάνουν maintenance...χωρίς να διορθώνουν το πρόβλημα.
Heatspreader Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Πάντως μεταξύ μας, το παιχνίδι έχει λίγο grinding. Σαν το Line Age II είναι, απλά παίρνεις Quest για να κάνεις XP και στο τέλος γυρνάς στο NPC και σου δίνει και αυτό XP και items. Έχω λάθος;
Zenor Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Όχι τι λάθος; Κορεάτικο παιχνίδι είναι. Τα quests είναι τα ίδια ναι, αλλά τουλάχιστον το combat δεν τα καταντάει εντελώς βαρετά.
Heatspreader Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό με τα Κορεάτικα;
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό με τα Κορεάτικα; γιατι οι Κορεάτες γουστάρουν grinding και έχουν και την φήμη των "καμμένων" . Οι ώρες που θεωρούμε εδω υπερβολικές για να παίξεις σε αυτούς αντιστοιχούν στον μέσο όρο που παίζει ο μέσος παίχτης.
_Drakos_ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Πρεπει να βαλουν κανένα patch σύντομα γιατι το game έχει μπλοκάρει εντελώς. Πρέπει να ανοιξουν εντελώς το crafting, και γενικά να κάνουν κάτι ώστε τα gathering να έχουν κάποιο νόημα και να μπορούμε να βγάλουμε και κανένα φράγκο. Τώρα όταν 60αρίσεις ο μόνος τρόπος να βγάλεις κανένα φράγκο είναι να φαρμάρεις mobs.....
_Drakos_ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Εμεις εχουμε ανοίξει στο φουλ τα war και πεφτει το ξυλο τις αρκουδας οπότε τα Bg δεν ειναι και τοσο μεγάλο θεμα.
gchris7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Εμενα το παιχνιδι δεν με εχει κρατησει πατνως.Πρεπει να ανοιξουν τα battlegrounds].Δεν υπαρχει end game content.Κτι πρεπει να γινει αλλιως θα παει απατο και μιλαμεε για παιχνιδαρο στο θεμα γραφικων κτλ κτλ. Σε λιγο θα βαλουν και τα nexus και μέσα στο καλοκαίρι battlegrounds. Αλλα και οπως ειναι τωρα έχει πολύ πράγμα να κάνεις.Είσαι με full rebirth? εχεις κανει enchant? έχεις μαζέψει rep για κρυστάλλους και rings-trinckets? έχεις βγάλει τα hard mode? Το παιχνίδι είναι old school mmorpg. Δεν πρόκειται να μπεις από την πρώτη μέρα και να είσαι τούμπανο με full gear, Θέλει φαρμάρισμα.
_Drakos_ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Σε λιγο θα βαλουν και τα nexus και μέσα στο καλοκαίρι battlegrounds. Αλλα και οπως ειναι τωρα έχει πολύ πράγμα να κάνεις.Είσαι με full rebirth? εχεις κανει enchant? έχεις μαζέψει rep για κρυστάλλους και rings-trinckets? έχεις βγάλει τα hard mode? Το παιχνίδι είναι old school mmorpg. Δεν πρόκειται να μπεις από την πρώτη μέρα και να είσαι τούμπανο με full gear, Θέλει φαρμάρισμα. Eγώ είμαι στην φάση που κάνω reputation farming και εχω τσακίσει το fok να πέσει κι αυτό το κωλοrebirth armor. Από enchant είμαι στις μπότες +7, στα γάντια +6, και το axe +5. Αλλά θέλει πολλά φράγκα το enchant από το +6 και πάνω εξού και το gold farming.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα