Προς το περιεχόμενο

TERA: The Exiled Realm of Arborea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε οπότε θα το ξεκινήσω μετά το καλοκαίρι που θα φανεί αν θα έχει πιάσει ή θα είναι και αυτό μια ακόμα αρπαχτή.

Πάντως ακούγετε πολλά υποσχόμενο :)

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ε οπότε θα το ξεκινήσω μετά το καλοκαίρι που θα φανεί αν θα έχει πιάσει ή θα είναι και αυτό μια ακόμα αρπαχτή.

Πάντως ακούγετε πολλά υποσχόμενο :)

Για εμένα το μεγάλο πρόβλημα του παιχνιδιού ειναι η Frogster:P. Αλλά τι να κάνεις.... Θα την φάμε στην μάπα κι αυτή.

Δημοσ.

Tελικά χωρίς pvp gear δυσκολα τα πράγματα στα war. Εχθές μου έπεσα στο ebon tower ένα pvp armor το οποιο γίνεται και masterwork και το έκανα +7 και πήγα με αυτό το βράδυ στα war και την πάλεψα πολύ καλύτερα ομολογώ:)

Δημοσ.

To παιχνίδι είνια πολύ ωραίο αλλά δυστηχώς δεν έχω χρόνο για να ασχοληθώ όπως θα ήθελα. Πουλάω το account μου λοιπόν. Περισσότερα στις αγγελίες ή pm me

Δημοσ.

Πήγα να παίξω σήμερα μετά από λίγες ημέρες και έκανε Update. Μετά από αυτό, πλέον κολλάει στο Loading Screen, πριν βάλω το email. Λέει Loading και γυρίζουν τα κυκλάκια. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αλήθεια λες τώρα;

Δεν είναι δυνατόν. 6 στις 10 φορές που πάω να παίξω, κάτι κάνουν. Έλεος!!! Μεγάλο μειονέκτημα του παιχνιδιού!

Δημοσ.

Δεν πας να παίξεις κανένα λόττο? Γιατί εγώ όποτε πάω να παίξω μπαίνω κανονικά. Κανένα πρόβλημα δεν είχα ποτέ.

Δημοσ.

Καλησπερα

@ Heatspreader 1ον πρεπει να εισαι ατυχος αν οποτε λογκαρεις κατι γινετε αλλα φιλε με καθε συμπαθεια στο λεω οτι εχεις ενα θεμα με το παιχνιδι γενικα..δεν σου αρεσει που εχει πολυ grinding δεν σου αρεσει που δεν εχει ντεμο δεν σου αρεσει που κανουν updates..περιεργο λιγο.

Οταν το ξεκινησαμε το game ξεραμε οτι ειναι στα κορεατικα προτυπα(grinding)ξεραμε οτι ειναι Open pvp world αρα ξυλο παντου κ παντα(γιαυτο μας αρεσει)βλεπουμε οτι η εταιρεια μας υποστηριζει (updates)και δεν βλεπω το λογο γιατι το ΤΕΡΑ να εχει demo οταν τα προηγουμενα απο αυτο μμο δεν ειχαν ποτε (φετος βαλανε τα περησσοτερα και οχι ντεμο αλλα δοκιμαστικη περιοδο 1-20 λεβελ)και οταν η τιμη του ειναι 29 ευρω οσο μια καρτα διμηνη σε αλλα μμο!

Αυτα και παντα φιλικα!

Δημοσ.

Γεια σου φίλε μου.

Δεν έχω πρόβλημα που έχει grinding. Απλά το αναφέρω. Μην νομίζει κάποιος ότι πρόκειται για κάποιο νέας γενιάς mmorpg. Είναι παρόμοιο με το Line Age II, απλά έχει καλύτερα γραφικά και διαφορετικό σύστημα μάχης.

Τα Updates γίνονται όποτε θέλουν, λες και πρόκειται για private server.

Φυσικά και θέλω να γίνονται updates, αλλά προγραμματισμένα.

Να έχει demo, γιατί να μην έχει. Το ότι δεν είχαν παλιά, δεν λέει κάτι. Πολλά mmo πλέον, είναι free μην ξεχνάς. Επίσης δεν έχει 29€. Το πλήρωσα 50€, από την επίσημη ιστοσελίδα.

Δημοσ.

Μα δεν ειπε κανεις οτι βγηκε το υπερμμο τερα που εχει φερει την επανασταση...αλλα φυσικα δεν μπορεις να πεις οτι ειναι και ενα μμο της σειρας..best γραφηκα,διαφορετικο συστημα μαχης,politics,ειναι πολυ καλα στημενο για ενα μηνα γκαμε (μην αναφερθω σε καποια αλλα με πολυ περισσοτερους fans που μετα απο 6 μηνες ακομα δεν εχουν βαλει τπτ-ειναι απλα μια αντιγραφη)εχει τα παντα (LFG,professions,πολυ λιγοτερα bugs για καινουργιο γκαμε)πολυ ζωντανο οπεν pvp ,αξιολογο ισως και απο τα καλυτερα pvp καινουργια γκαμε αυτη τη στιγμη.(2011 ετος).

Αν ειχες παιξει ριφτ τα updates ηταν σχεδον καθημερηνα για μενα αυτο ειναιστα + του καθε γκαμε γιατι δειχνει οτι το υποστηριζουν αν και νομιζω εχουν καικαθορισμενες μερες δεν ειναι χημα τελειως εκτος αν υπαρχει θεμα (αν θυμαστε τη μερα που χασαμε απο το maintenancε)*

Demo σε μμο ειναι λιγο αχρηστο γιατι το μμο ειναι ενας ζωντανος οργανισμος που καθε μερα/μηνα αλλαζει και (πρεπει)να διαμορφωνεται αναλογα μετης απαιτησεις της εκαστοτε κοινοτητας που το παιζει το γκαμε αυτο αρα ενα ντεμο δεν μπορει να καλυψει ουτε στο ελαχιστο τη γκαμα ενος γκαμε που αλαλζει συνεχως!Το singlegame ειναι αλλο θεμα γτ πανω κατω ειναι στασημο και μεσω ενοςδειγματος καταλαβαινεις πολλα.Παραδειγμα σε ενα ντεμο του τερα πως θα δεις το επερχομενο BG?πως θα δεις της αρενες τα νεξους κτλκτλ η ακομα ακομα πως θα δεις να λειτουργουν τα professions!Ενα υποτηθεμενο ντεμο εδω ειναι μονο να δεις χειρησμο και γραφηκα αρα 10% απο το γκαμε..

Free γινανε γτ ειτε αποτυχανε ειτε γτ το free κερδιζουν περισσοτερα εντελει απο μια σταθερη μηνιαια εισφορα.Να πηγαινεις high lvl στο εκαστοτε γκαμε και καλα αν το δεις χωρις κοστος και μετα αν θες να ο συνεχησεις να πρεπει να παρεις δανειο διακοπων καλυτερα να παντρευτω τη μερκελ! :lol: Free ειναι η καινουργια μπιζνα κατεμε...

29ευρω υπαρχει ντιτζιταλ σε πολλα sites με discount κωδικους και φυσικα κατα καιρουν η ιδια εταιρεια κανει εκπτωση(πραγμα που εκμεταλευτηκα κ εγω)

*Απο οτι εμαθαγαιτι δεν το ειχα ξεκινησει ακομα αυτη τη μερα την δωσανε πισω ;) .

Δημοσ.

*Απο οτι εμαθαγαιτι δεν το ειχα ξεκινησει ακομα αυτη τη μερα την δωσανε πισω ;) .

Για την ακρίβεια 2 μέρες έδωσαν πίσω λόγω ενός μπαγκ που υπήρχε στα enchant και εκμεταλέυτηκε αρκετός κόσμος για να κάνει +9 equipment πριν καν γίνει το πρώτο vanarch. Κοινως χωρίς ανοικτά specialty shop που αγοράζεις τις σκόνες για τα enchant +6---->+9 ^_^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...