Snolly Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Αυτό είναι το Cha Ching http://www.midnightapps.com/ και με έχει βολέψει πολύ και ψάχνει φίλος κάτι αντίστοιχο για Windows. Έχει κανείς υπ' όψην του κάτι; Ευχαριστώ.
Snolly Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Διαχείριση χρημάτων αλλά για τον απλό home user όχι με μετοχές και επενδυτικά και αηδίες. Έσοδα έξοδα...
parsifal Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 ΕΣΟΔΑ-ΕΞΟΔΑ σε access-excel Για τα οικονομικα Μηνιαία Οικογενειακά Έξοδα Υπαρχει προγραμμα εσοδων εξοδων για οικιακη χρηση ? Αν αφιερώσεις πάνω από 3 λεπτά της ώρας που αφιέρωσα εγώ στην Αναζήτηση του forum, ίσως βρεις και άλλα...
Snolly Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 ΕΣΟΔΑ-ΕΞΟΔΑ σε access-excelΓια τα οικονομικα Μηνιαία Οικογενειακά Έξοδα Υπαρχει προγραμμα εσοδων εξοδων για οικιακη χρηση ? Αν αφιερώσεις πάνω από 3 λεπτά της ώρας που αφιέρωσα εγώ στην Αναζήτηση του forum, ίσως βρεις και άλλα... 1. Σε ευχαριστω 2. Το προσεγγισα διαφορετικά, και έψαχνα (δεν ξέρω γιατί) στα Αγγλικά, money management, κλπ.
parsifal Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μη φανταστείς, δεν έψαξα για τα αλφαριθμητικά "έσοδα", "έξοδα", "οικονομικά" κλπ. Θυμόμουν το GnuCash (και τους "Παράδες Μου" που έχω προτείνει νομίζω σε κάποιο από τα παραπάνω) και έψαξα για "gnucash" με τη λογική ότι κοντά σε αυτό θα αναφέρονται και άλλα => chicken-egg situation αν δεν ήξερες το GnuCash. Απλά ήταν μία καλή ευκαιρία να πουλήσω εξυπνάδα και να ασκήσω το αγαπημένο μου σπαζοκλαμπάνικο preaching περί forum searching...
Snolly Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μη φανταστείς, δεν έψαξα για τα αλφαριθμητικά "έσοδα", "έξοδα", "οικονομικά" κλπ. Θυμόμουν το GnuCash (και τους "Παράδες Μου" που έχω προτείνει νομίζω σε κάποιο από τα παραπάνω) και έψαξα για "gnucash" με τη λογική ότι κοντά σε αυτό θα αναφέρονται και άλλα => chicken-egg situation αν δεν ήξερες το GnuCash. Απλά ήταν μία καλή ευκαιρία να πουλήσω εξυπνάδα και να ασκήσω το αγαπημένο μου σπαζοκλαμπάνικο preaching περί forum searching... Δεν παρεξηγώ πολυαγαπημένο σπορ αυτό κι εγώ το κάνω σε επίπεδα πρωταθλητισμού αλλά στον παλιό ρε; Άντε μη ρίξω κανένα τζόκεϋ κάτω και έχουμε νεκρους στο Σαν Φρανσίσκο.
status Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 ΕΣΟΔΑ-ΕΞΟΔΑ σε access-excelΓια τα οικονομικα Μηνιαία Οικογενειακά Έξοδα Υπαρχει προγραμμα εσοδων εξοδων για οικιακη χρηση ? Αν αφιερώσεις πάνω από 3 λεπτά της ώρας που αφιέρωσα εγώ στην Αναζήτηση του forum, ίσως βρεις και άλλα... Το "οι παράδες μου" είναι αρκετά βολικό πάντως! (το έχεις στης παραθέσεις σου!)
keno_aeros Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 5 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 5 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Δες επίσης το http://www.mypocket.gr . Είναι μια καινούργια σελίδα με δωρεάν εγγραφή όπου μπορείς να καταχωρείς τα έσοδα και έξοδα του μήνα της οικογένειάς σου, να βλέπεις συγκεντρωτικά αποτελέσματα σε διαγράμματα, να καταχωρείς υπενθυμίσεις και να τις λαμβάνεις μέσω email όταν εσύ επιλέγεις ακόμα και να διαχειρίζεσαι δανειακές συναλλαγές. ΠΡΟΣΟΧΗ : Η Σελίδα απευθύνεται σε ΙΔΩΤΕΣ και όχι σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.