Skylined Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Όταν κατεβάζω με torrent εφαρμόζω τον κανόνα του 1, δηλαδή δίνω τουλάχιστον όσα megabyte κατέβασα. Μερικές φορές, όταν θεωρώ πως αυτό που κατέβασα είναι πολύ σπουδαίο ή ωραίο και συχρόνως σπάνιο seedάρω πολύ παραπάνω. Κάποτε, όταν ολοκληρωνόταν το κατέβασμα έκλεινα το πρόγραμμα και απέφευγα τους ιδιωτικούς trackers που απαιτούσαν να κρατάς το ratio ψηλά αλλά όταν είδα τους χρήστες που παραχωρούσαν το upload τους χωρίς να τους υποχρεώνει κανείς για να κατεβάσω εγώ τα αρχεία μου άλλαξα γνώμη. Αφού κάποιοι άνθρωποι που δε με γνωρίζουν με βοηθούν να κατεβάσω έτσι θέλω να κάνω και εγώ σκέφτηκα, να βοηθήσω κάποιους που δε γνωρίζω να κατεβάσουν τ' αρχεία τους. Εσείς seedάρετε;
Αδμιν Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Τωρα τελευταια γινομαι πολυ συναισθηματικος. Οταν κατεβαζω απο public trackers με 1,5Kb/s νιωθω την αναγκη να συνεχισω να seedαρω για να μην περασουν και οι υπολοιποι 2 μηνες αναμονης για να τελειωσουν το κατεβασμα ενος αρχειου.
Tilemaxx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Αναλόγως το αρχείο. Αν είναι μέχρι 50-100 MB το seedάρω. Αν είναι 2-3GB δεν θα δεν θα μπώ σε αυτή την διαδικασία. Ας το seedάρουν οι 24άρηδες. (2Mbps έχω).
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Yes, seeding 24/7 @ 100KB/s.
pappous_soulis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Με τα 15KB/s average, τι seedάρω τι δε seedάρω ο άλλος δεν το καταλαβαίνει. Οπότες ποιός ο λόγος να χαλάω bandwidth?
teo64x Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Εγώ μονίμως με 50 kbps χωρίς να το σταματάω ποτέ (παλιότερα με 80 kbps με εξαιρέσεις όταν ήθελα τη σύνδεση).
ghostgr_a_n Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Εγω seedαρω με 100kb/sec(μεχρι τοσο upload εχει η συνδεση μου) και αναλογα με το αρχειο. Ειδικα αυτες τις μερες προσπαθω να ανεβασω το ratio μου.
greekboy Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Αναλόγως το αρχείο. Αν είναι μέχρι 50-100 MB το seedάρω. Αν είναι 2-3GB δεν θα δεν θα μπώ σε αυτή την διαδικασία. Ας το seedάρουν οι 24άρηδες. (2Mbps έχω). Με τα 15KB/s average, τι seedάρω τι δε seedάρω ο άλλος δεν το καταλαβαίνει.Οπότες ποιός ο λόγος να χαλάω bandwidth? ωραιες λογικες...αμα δεν θες να χαλας b/w πηγαινε στο rapidshare..δηλαδη αλλοι που δινουν πισω ακομα και Packs των 20-50gb ειναι μακακες?ο αντιστοιχος αλλος με τα 2mbs(30kb/s upload) σαν εσενα που εδωσε ολη την ταχυτητα σου για να το παρεις εσυ ειναι χαζος? εγω πρωσοπικα seedaro μεχρι να παθει κατι το utorrent εχω παντα 300+ torrents απλα εχω και καποια κριτηρια σε καποια τορρεντ για το ποσο θα το κρατησω ή θα το κανω pause αν εχουν ζητηση πολλα μαζι και καταληγω να δινω 2-3kb/s στο καθε τορρεντ,τα κυρια κρητιρια ειναι 1)ο τρακερ(ποσο μαρεσει και ποσο αξιζει να ασχοληθεις μαζι του,πχ στο πιο γνωστο ελληνικο 1:1 και αντε γεια) 2)ποσοι εχουν μεινει στο swarm 3)σε εβδομαδιαια τορρεντς αν δεν εχω δωσει 1:1 ισως το κοψω αν εχει ο τρακερ κανονα για Minimum seeding time λογω χωρου ( 1gb/ep) ps.και φυσικα πολυ σπανια κλεινει το utorrent
Krokodilos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μου αρεσει αυτη η συζητηση. Η πληρης υποκρισια στους κανονες(του φορουμ). Δεν δινουμε λινκ παρανομα. Δεν κανουμε συζητησεις για Warez φορουμ, κλπ. Αλλά βεβαιως αφηνουμε ελευθερα μια συζητηση των χρηστων torrent περι το ποσο συχνα και ποσο πολυ seedaρουν, δινουν δηλαδη ελευθερα και παρανομα χιλιαδες gigabytes copyrighted τραγουδιων, copyrighted παιχνιδιων, προγραμματων αξιας χιλιαδων ευρω, copyrighted ταινιων, κλπ, καταπατωντας βαναυσα τους νομους. Χμμ με μια δευτερη σκεψη ομως καποιος μη υποκριτης θα με διορθωνε για την καχυποψια μου και θα μου ελεγε οτι κανείς μας δεν seedaρει παρανομα πραγματα μονο ελευθερα επιστημονικα βιβλια σε ηλεκτρονικη μορφη καθως και μονο freeware προγραμματα τα οποια οπως ειναι λογικο πρεπει να διαμοιραστουν μεσω torrent.
Αδμιν Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Χμμ με μια δευτερη σκεψη ομως καποιος μη υποκριτης θα με διορθωνε για την καχυποψια μου και θα μου ελεγε οτι κανείς μας δεν seedaρει παρανομα πραγματα μονο ελευθερα επιστημονικα βιβλια σε ηλεκτρονικη μορφη καθως και μονο freeware προγραμματα τα οποια οπως ειναι λογικο πρεπει να διαμοιραστουν μεσω torrent. Εγώ διανομές Linux και BSD ανεβοκατεβάζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.