karaap Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Οταν βάζω στη θύρα USB ( φλασάκι ,εκτυπωτή, σκάνερ εξωτερικό σκληρό ) βγάζει το μήνυμα "Μια συσκευή που είναι συνδεδεμένη δεν λειτούργησε κανονικά και δεν αναγνωρίζεται απο τα windows " "Για βοήθεια πατήστε στο εικονίδιο " Πατώ στο εικονίδιο και βγαίνει ένας κατάλογος USB Root Hub ( 8 Θύρες) Αγνωστη συσκευή Και λέει συνδέστε πάλι την συσκευή . Αν τα windows δεν την αναγνωρίσουν αντικαταστήστε την . Στη διαχείριση συσκευών δεν υπάρχει κανένα ερωτηματικό . Ολα φαίνονται καλά. Στο ριζικό διανομέα (Hub) USB λέει οτι η συσκευή λειτουργεί κανονικά . Παρόλα αυτά οι συσκευές USB δεν αναγνωρίζονται . Ευχαριστώ
liopyr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Χμ. Τι λειτουργικό έχεις; service packs; Στα καλά καθούμενα συνέβη ή έκανες πρόσφατα εγκατάσταση του λειτουργικού;
caution Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 ( restart έκανες μπας και είναι κανένα "σκάλωμα"; )
karaap Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 XP , SP 3 έχω και απο καιρό έχει δείξει συμπτώματα οτι κάτι δεν πάει καλά. Τελικά έβγαλα την μπαταρία της μητρικής και την ξαναέβαλα και το θαύμα έγινε . Ολα δουλεύουν Αναγνωρίζει τα USB, διαβάζει τα Live cd Acronis και δουλεύει πιό γρήγορα . Αν γνωρίζει κάποιος να μου πει τι είχει συμβεί .
liopyr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Αν γνωρίζει κάποιος να μου πει τι είχει συμβεί . Oύτε ο παπάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.