natasa123 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 παιδια λεω να βαλω αυτο το προγραμμα της cosmote αλλα δε μπορω να βγαλω ακρη με τα bytes δηλαδη οταν λεει 250 τι ενοει? ποσα bytes κατεβαζει μια σελιδα ας πουμε, αν εξερεσουμε το κατεβασμα τραγουδιων θα μου φτασουν για τις υπολοιπες χρησεις?(msn-updates gia antivirious kai firefox)
>kronos< Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 NAtasa χρειαζόμουν internet απεγνωσμένα για το καλοκαίρι μόνο. Σκέφτηκα να διαλέξω το πακέτο σύνδεσης internet on the go (7.2mbps). άμα γράψω ότι σκέφτομαι για την κίνηση που έκανα θα σβηστεί το Post μου... Λοιπόν μεγάλη σημασία έχει άμα πιάνεις 3G δίκτυο, το ελέγχεις εύκολα με το κινητό σου αυτό. Εγώ εκείνο το καλοκαίρι ήμουν στο κέντρο της Χαλκίδας και πάνω από 1mgbs δεν έπιανα.χμ και πολύ λέω... . όταν είσαι συνδεμένος στο internet ο υπολογιστής σου παίρνει κάποιες πληροφορίες (bytes) όπως και όταν παίζεις ένα Online game το pc σου δέχεται bytes πληροφοριών. Αξιολογείς πόσο χρόνο χρησιμοποιείς το ιντερνέτ και διαλέγεις το πακέτο που σε συμφέρει. Πάντως να ξέρεις ότι μετά απο 3 μήνες στο πακέτο internet on the go μπορείς να αλλάξεις το συμβόλαιο σε βασικό ( πάγιο 3.5 ευρώ) αλλά προυποθέτει να μην το χρησιμοποιείς καθόλου. Αποτέλεσμα: αγορασέ το μόνο άμα είναι η μοναδική λύση να έχεις Internet
adamakos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 η λογικη πισω απο το Internet on the go ειναι να το χρησιμοποιεις οταν εισαι στο δρομο ή οταν δεν εχεις αλλη επιλογη για μονιμη συνδεση ουτε κατα διανοια εγω εχω της κοσμοτε και στα σημεια που εχει 3g ειμαι απολυτα ικανοποιημενος, εχω ομως και την 24αρα στο σπιτι. ασχετο τις χρεωσεις roaming του Internet on the go της κοσμοτε τις εχει δει κανενας? εγω ρωτησα γιατι θα παω αγγλια και μου ειπανε οτι ειναι 0,007 ευρω ανα kb με ελαχιστη χρεωση τα 10. οποτε 1mb = 1024 kb χ 0,007 = 7,168 euro 1gb = 1024 kb x 71,68 = 7.340,032 x 5 = 36.700,160 euro στην ελλαδα τα 5 γιγα κοστιζουν 30 ευρω περιπου το μηνα στο εξωτερικο 36.7 χιλιαδες ευρω? αν ειναι δυνατον πειτε μου καποιος οτι κανω λαθος !!
ArisG88 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 adamakos και στην Ελλαδα αν τα 5gb τα κατεβασεις μετα το περας της δωρεαν κινησης σου τοσο θα σου κοστισει
adamakos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 adamakos και στην Ελλαδα αν τα 5gb τα κατεβασεις μετα το περας της δωρεαν κινησης σου τοσο θα σου κοστισει λαθος καταρχην η ελαχιστη χρεωση ειναι 1 kb και οχι 10 η χρεωση για το πακετο των 5 γιγα ειναι: 1mb = 1024 kb x 0,0009765 = 0,9999 euro 1 gb = 1024 mb x 0,9999 = 1.023,93 x 5 = 5.119,67 euro νομιζω οτι εχει καποια διαφορα σε σχεση με τις χρεωσεις εξωτερικου συν το οτι εδω στην ελλαδα μιλαμε για 5 γιγα μετα τα 5 πρωτα δωρεαν ενω στο εξωτερικο μιλαμε για χρεωση απο το πρωτο kb γιατι εκει δεν μετρανε τα δωρεαν γιγα
natasa123 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 αποτι βλεπω ειναι λιγο ασυμφορο αλλά δεν εχω αλλες επιλογες λογο του οτι κινουμε συνεχεια , ξερει μηπωσ κανεις ενα βιντεακι στο youtube ποσα byte κατεβαζει? γιατι μπαινω πολυ συχνα
anax111 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Τα βιντεάκια του youtube συνήθως είναι από 5 έως 15 Μβ στη συνηθισμένη ανάλυση. Αν μετακινείσαι πολύ συχνά σε Ελλάδα το Ιnternet on the Go Unlimited Cosmote είναι η μόνη λύση αν και είναι λίγο ακριβή σύνδεση. Έχει πολύ καλύτερο 3g δίκτυο από τις άλλες εταιρείες και σου δίνει 30Gb το μήνα. Μέχρι και ταινίες μπορείς να κατεβάσεις . Το πόσα δεδομένα μετακινείς (μετρούν και τα up και τα download) το βλέπεις στην εφαρμογή που σου δίνει η Cosmote μαζί με το ασύρματο modem . Προσωπικά δουλεύω την σύνδεση από τι στιγμή που ξεκίνησε και το έχω δοκιμάσει σε πολλές περιοχές τις Ελλάδας. Τα 7,2 mbps θα τα δεις μόνο σε Αθήνα, ούτε καν Θεσσαλονίκη αλλά είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή σε Ελλάδα.
BALABANIS Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 παιδια εγω θα ηθελα να ρωτησω για χρεωση του 1ου μηνα!γιατι ειναι λιγο παραπανω;εχω το on the go student.μηπως ξερει κανεις ποσα giga δικαιουμαι τον 1ο μηνα!κατι ακουσα πως ειναι λιγοτερα απ το κανονικο!!! ευχαριστω!!
StavrosD Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 παιδια λεω να βαλω αυτο το προγραμμα της cosmote αλλα δε μπορω να βγαλω ακρη με τα bytes δηλαδη οταν λεει 250 τι ενοει? ποσα bytes κατεβαζει μια σελιδα ας πουμε, αν εξερεσουμε το κατεβασμα τραγουδιων θα μου φτασουν για τις υπολοιπες χρησεις?(msn-updates gia antivirious kai firefox) Το πρόγραμμα της Cosmote που χρησιμοποιείς για να συνδεθείς στο ίντερνετ, έχει και στατιστικά, δηλαδή ακριβώς πόσο έχεις κατεβάσει. Μπορείς να βλέπεις ανά μέρα, τον τελευταίο μήνα, τις τελευταίες τριάντα μέρες, ή από τον τελευταίο μηδενισμό που έκανες. Χρεώνεσαι ΚΑΙ για αυτά που κατεβάζεις ΚΑΙ για αυτά που στέλνεις. ΞΕΧΝΑ το Youtube και γενικότερα βίντεο μέσω internet on the go, εκτός και αν έχεις απεριόριστο. 1 ώρα βίντεο είναι πάνω από 300ΜΒ. Ένα τυπικό βιντεάκι είναι 40-50ΜΒ. παιδια εγω θα ηθελα να ρωτησω για χρεωση του 1ου μηνα!γιατι ειναι λιγο παραπανω;εχω το on the go student.μηπως ξερει κανεις ποσα giga δικαιουμαι τον 1ο μηνα!κατι ακουσα πως ειναι λιγοτερα απ το κανονικο!!!ευχαριστω!! Το φοιτητικό έχει 5GB δωρεάν, και μετά χρεώνει. Το απεριόριστο έχει στα μικρά γράμματα με αστεράκι, ότι αν κατεβάσεις πάνω από 30GB έχουν δικαίωμα να σου σταματήσουν ή περιορίσουν την χρήση της υπηρεσίας.
Street-Fighter Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Το απεριόριστο έχει στα μικρά γράμματα με αστεράκι, ότι αν κατεβάσεις πάνω από 30GB έχουν δικαίωμα να σου σταματήσουν ή περιορίσουν την χρήση της υπηρεσίας. Και εκεί πάλι χρεώνει
StavrosD Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Και εκεί πάλι χρεώνει Πέρισυ που είχα κάνει σύνδεση, δεν ανάφερε τίποτα για επιπλέον χρέωση στο συμβόλαιο που υπέγραψα. Δεν ξέρω αν το έχουν προσθέσει τώρα. Αν το έχει κάποιος πρόχειρο ας μας πει. Αν δεν αναφερεται επιπλέον χρέωση μετά τα 30GB στο συμβόλαιο που υπογράφεις, δεν μπορούν να σε χρεώσουν. Αν σε χρεώσουν τους κάνεις μήνυση για αυθαίρετες χρεώσεις. Στο site της cosmote αναφέρει: http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal;jsessionid=KZfl6sV9bwNhLQ75SF2vh3hymJZH8C7SVbnhkH6gqHphNynT2RyC!-1935809042?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L89_contract_plan_index&serviceCategory=InternetOnTheGo&catID=0b0f42bb801f8a75&breadcrumbTitle=COSMOTE+Internet+On+The+Go *** Με σκοπό την απρόσκοπτη παροχή των Υπηρεσιών Δεδομένων της COSMOTE και την αποφυγή τυχόν κινδύνων κατά την παροχή των Υπηρεσιών Δεδομένων της COSMOTE, η μέγιστη επιτρεπτή μηνιαία χρήση είναι 30GB ανά σύνδεση. Σε περίπτωση που ο Συνδρομητής υπερβεί το ανωτέρω όριο, η COSMOTE δικαιούται να διακόψει προσωρινά ή οριστικά ή και να περιορίσει την παροχή των Υπηρεσιών της. Όπως αναφέρει, μπορεί να διακόψει ή να περιορίσει την παροχή των υπηρεσιών, όχι να χρεώσει επιπλέον.
Street-Fighter Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Πέρισυ που είχα κάνει σύνδεση, δεν ανάφερε τίποτα για επιπλέον χρέωση στο συμβόλαιο που υπέγραψα. Δεν ξέρω αν το έχουν προσθέσει τώρα. Αν το έχει κάποιος πρόχειρο ας μας πει. Αν δεν αναφερεται επιπλέον χρέωση μετά τα 30GB στο συμβόλαιο που υπογράφεις, δεν μπορούν να σε χρεώσουν. Αν σε χρεώσουν τους κάνεις μήνυση για αυθαίρετες χρεώσεις. Στο site της cosmote αναφέρει: http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal;jsessionid=KZfl6sV9bwNhLQ75SF2vh3hymJZH8C7SVbnhkH6gqHphNynT2RyC!-1935809042?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L89_contract_plan_index&serviceCategory=InternetOnTheGo&catID=0b0f42bb801f8a75&breadcrumbTitle=COSMOTE+Internet+On+The+Go *** Με σκοπό την απρόσκοπτη παροχή των Υπηρεσιών Δεδομένων της COSMOTE και την αποφυγή τυχόν κινδύνων κατά την παροχή των Υπηρεσιών Δεδομένων της COSMOTE, η μέγιστη επιτρεπτή μηνιαία χρήση είναι 30GB ανά σύνδεση. Σε περίπτωση που ο Συνδρομητής υπερβεί το ανωτέρω όριο, η COSMOTE δικαιούται να διακόψει προσωρινά ή οριστικά ή και να περιορίσει την παροχή των Υπηρεσιών της. Όπως αναφέρει, μπορεί να διακόψει ή να περιορίσει την παροχή των υπηρεσιών, όχι να χρεώσει επιπλέον. γoogle is your friend
Platonas123 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 εγώ που το έβαλα στην αθήνα και είμαι κοντα στον Οτε η ταχύτητα είναι καλή αλλά όταν απομακρύνθηκα η ταχύτητα ήταν απελπιστκή
νοθωακι Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Η αδερφή μου είναι στην Χίο και ψάχνει για mobile internet και έχω μερικές απορίες. Παραθέτω τα πακέτα που βρήκε: VODAFONE 1) 5 GB + free stick 29,50€. (ελαχ.χρέωση 10KB και επιπλέον 0,02€/MB) 2) 30 ώρες/μήνα με 20€ (επιπλέον χρέωση 2€/ώρα) 3) 100 ώρες/μήνα με 30€ (επιπλέον χρέωση 2€/ώρα) WIND 1) 5 GB 29,50€ 2) 10 GB 39€ COSMOTE 1)10 GB 39€ Ποιό θεωρείτε ότι είναι καλύτερο? Με χρονοχρέωση ανα ώρα ή με GB? Γιατί μου φαίνεται πολύ καλή λύση η χρονοχρέωση αυτές τις 30 ή 100 ώρες μπορείς να κάνεις ότι θες.... Επίσης, αν γίνεται βιντεοκλήση (skype) τότε πόσο πέφτουν τα ΜΒ ανά ώρα ή λεπτά?
StavrosD Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Το καλύτερο είναι ανά GB. Την περισσότερη ώρα θα την περνάει με facebook, messenger, κτλ. Τα δεδομένα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύ λίγα. Τώρα αν δει βιντεάκια στο youtube, θα της φάει πολύ όγκο (300+ ΜΒ/ώρα). Στην Ρόδο η cosmote είχε τέλειο σήμα. Κατέβαζα με 300Κ+, μερικές φορές και παραπάνω. Η vodafone δεν είχε σήμα εκεί που ήμουν. Καλύτερα να δει ποιά εταιρεία έχει το καλύτερο σήμα στην περιοχή της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.