Προς το περιεχόμενο

Beach party playlist?

bikey77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Σάββατο θα κάνουμε ένα παρτάκι στην παραλία και μου ανέθεσαν να ετοιμάσω εγώ τη μουσική. Θα ήθελα να μου προτείνετε κομμάτια και συλλογές που πιστεύετε ότι ταιριάζουν. Κατα προτίμηση καλοκαιρινά dance, reggae και chillout/ ambient και ότι άλλο πιστεύετε ότι ταιριάζει.

Δημοσ.

ena cd Που ανεβασα στον greek tracker...

περα απο dance-house-electro παιζεις κανα rnb κ μετα κανα ελληνικο pop+rnb τα αλλα που λες βαλτα στο κλεισιμο ή στην αρχη γιατι δεν ειναι για κεφι...

1. (00:06:10) A & C - Fly away (Original mix)

2. (00:05:41) Akcent - Thats My Name (original mix

3. (00:05:38) BRIZI VS LAURA GAETA - Boa Sorte (Good Luck) (Relight Orchestra Extended Remix)

4. (00:07:05) D.O.N.S. & John Morely ft Terri B - Oh La La La (Brown Sneakers Re

5. (00:05:24) David Guetta feat Max'c - Where Is The Love

6. (00:07:04) Luigi & Dello - Liquid (Electro Mix)

7. (00:05:20) DJ David ft. Dony - Sexy Thing (Club Version)

8. (00:07:15) Don & Palm - Addicted (Original Mix)

9. (00:06:08) Juan Magan - Mariah (Original Extended Mix)

10. (00:06:51) Laidback Luke, Sebastian Ingrosso, Axwell, Steve Angello - Leave The World Behind (Original Mix)

11. (00:07:21) Lanfranchi and Marchesini - Boys and Girls (Marchesini and Farina Remix)

12. (00:05:58) Michael Mind - Baker Street (Vocal Club Mix)

13. (00:07:37) plastik_funk-rise_(original_mix)

14. (00:06:04) Ramirez - Hablando (Vandalism Club Mix)

15. (00:04:53) Residence Deejays - Sexy Love [ Club Mix ]

16. (00:08:26) Serge Devant - Addicted (Club Mix)

17. (00:06:30) Sgt Slick - Right In The Night - Vandalism Remix

18. (00:06:24) Spankers - Sex On The Beach (Paolo Ortelli And Degree Extended Mix)

19. (00:06:51) Steve Angello & Sebastian Ingrosso ([url[/url]) - Partouze (Original Mix)

20. (00:06:11) Stylus Robb & Mattias - Sensation Shot

21. (00:05:32) Stylus Robb - Ininna Tora (Original Mix)

22. (00:07:17) Tristan Garner - Caribe

23. (00:07:42) Whigfield - Right In The Night ( Favretto + Battini Remix)

24. (00:06:12) Yoav - Club Thing (Funkerman Remix)

25. (00:05:53) Zoo Brazil - Gainer (Original Mix)

+Sidekick - Deep Fear (Phobia Club Mix)

Playmen Feat. Reckless - Together Forever

Flo Rida-Right Round

Pitbull - I Know You Want Me Calle Ocho

pitbull-krazy_(feat._lil_jon

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά, μήπως όμως έχετε να μου προτείνετε και καμία συλλογή όπως Hed Kandi κλπ γιατί αν ψάξω να βρω ένα -ένα 200 κομμάτια δε θα προλάβω....

Δημοσ.

Κοιτα ambient/low fi/chillout μονο αν εχετε μεινει στο τελος καμια 10ρια ατομα και καθεστε,αλλιως δεν λεει

οσο για ετοιμες προτασεις δες τις παρακατω πολυ καλες house συλλογες που λογικα θα παρεις πολλα τραγουδια απο αυτες,μιας και για μενα ειναι απο τις πολυ καλες το τελευταιο διαστημα

VA-House Anthems 2009 Spring Summer

VA-Dancefloor FG Summer 2009

VA-DJ Promotion CD Pool House Mixes 203-2009

τωρα,για μεμονομενα κομματια ειναι οντως τοσα πολλα που θα πρεπει να ακουσεις που θελει παρα πολυ χρονο,μερικα κομματια απο εμενα(οχι τοσο mainstream αφου φανταζομαι αυτα θα τα ξερεις ηδη):

Yasmeen - Ready Or Not (Copyright club mix)

Fonzerelli - Dreamin (Original Mix)

Lindos and Moth - Break free (Ian Carey remix)

Play and win ft Alessia – Déjà vu

Dennis Christopher - Set it Off ( Ian Carey Remix)

Chris Lake – If You Knew ( ATFC Vocal)

Ministers De La Funk - Believe (Antoine Clamaran & Vee mix)

Michael Mind - Baker Street (Vocal Club Mix)

Dj Manix – Obsession (original club mix)

Hot Jay Vs. Cash - Only Love 2009 (Electro Bootleg Club mix )

Vandalism - Hablando (Club Mix)

Spankers - Sex On The Beach (Paolo Ortelli & Degree Extended)

Jack Floyd – Move Your Feet (sergio mauri remix)

Δημοσ.

Α7Χ,ήταν λες και διάβαζα δικό μου μήνυμα,χαχα.Δεν ξέρω όμως αν ταιριάζουν στο party που θέλει να κάνει...πάντως bikey,κάνε ένα search στο youtube μπας και σου αρέσουν.

Δημοσ.

Το πάρτυ ήταν super και απ ότι μου είπαν οι παρευρισκόμενοι τους άρεσε και η επιλογή της μουσικής.

Ξεκίνησα με το Summertime (DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince), συνέχισα το πρώτο μισάωρο με χαλαρά κομμάτια από Jasmine Sullivan, Bob Marley, UB40, Lauren Hill, Marvin Gaye, Shaggy κλπ. Συνέχεια με hip-hop & r&b (χαλαρά όμως, όχι money in the bank και "move bitch" ), έπαιξα μερικά κομμάτια "γέφυρες" όπως Cardinal Ofishal που είναι πιο χορευτικό για να μπω στα dance & house με πρόσφατες επιτυχίες, ένα flashback σε παλιές επιτυχίες όπως Chase the Sun, One more time, drink to get drunk, Silene, Am i wrong κλπ και ξανά με σημερινά χορευτικά. Φυσικά ενδιάμεσα έγινε και ένα αφιέρωμα στον βασιλιά της pop και το κλείσιμο έγινε με μια προσωπική συλλογή από chill out και ένα πολύ καλό σχήμα, τους Carbon based lifeforms. Συνολικός χρόνος, περιπου 5 ώρες και μετά άφησα το Virtual DJ να μιξάρει μόνο του...

Φυσικά θα μπορούσα να παίξω και πολλά ακόμα αλλά σημασία έχει ότι όλοι περάσαμε καλά και στην τελική, την πλάκα μας κάναμε.

Δημοσ.

ωραια! μου εδωσες κ εμενα ιδεα για το παρτακυ που θα κανω πριν φυγω για διακοπες με μερικους φιλους κλπ....Γενικα αφου τους αρεσε και περασατε και καλα τι αλλο θες? τιποτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...