geo1962 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Γεια σας Όταν μετά από ανασυγκρότηση του Τόμου των Windows XP, μας δίνει μια λίστα, με τα αρχεία χωρίς δυνατότητα ανασυγκρότησης, μπορούμε εισάγοντας το CD-ROM των Windows XP, να τα επαναφέρουμε ή να τα επισκευάσουμε, ή ο μόνος τρόπος (δυστυχώς), είναι το Recovery;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Μήπως έχεις μπερδέψει τον κατακερματισμό με την καταστροφή; Το ό'τι αναφέρουν τα XP κάποια αρχεία ως κατακερματισμένα, δεν σημαίνει πως έχουν σβηστεί..
geo1962 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Ενώ έχω χρησιμοποιήσει, τόσο το εργαλείο (των Windows) «Έλεγχος και διόρθωση σφαλμάτων», όσο και το εργαλείο «Ανασυγκρότηση», ο υπολογιστής μου παραμένει αργός. Σε ανάλογες περιπτώσεις, όπου στο παρελθόν έκανα Recovery, ο υπολογιστής, στη συνέχεια «πετούσε»!!! Επειδή όμως το Recovery είναι χρονοβόρο κ.λ.π. …, γι’ αυτό και επιζητώ κάποια απλούστερη λύση.
ss13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Ενώ έχω χρησιμοποιήσει, τόσο το εργαλείο (των Windows) «Έλεγχος και διόρθωση σφαλμάτων», όσο και το εργαλείο «Ανασυγκρότηση», ο υπολογιστής μου παραμένει αργός.Σε ανάλογες περιπτώσεις, όπου στο παρελθόν έκανα Recovery, ο υπολογιστής, στη συνέχεια «πετούσε»!!! Επειδή όμως το Recovery είναι χρονοβόρο κ.λ.π. …, γι’ αυτό και επιζητώ κάποια απλούστερη λύση. Πόσα gb ελεύθερο χώρο έχεις στον σκληρό ? Πάτησε control - alt - delete ταυτόχρονα στην δεύτερη καρτέλα δες πια διεργασία καταναλώνει περισσότερο χώρο !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.