Προς το περιεχόμενο

PSP ή DSi??

isilnor11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

PSP ή DSi?? Help!!!

βοηθάτε παιδιά!

τι από τα δυο να πάρω?

έχω πάρει την απόφαση να πάρο ένα από τα δυο αλλα δεν ξέρω γενικά τι μπορώ να κάνω με το καθένα από αυτά..

έχω ακούσει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ταινίες, μουσική κτλ

επίσης "σπάνε" και τα δυο?

και αν ναι, είναι εύκολο για έναν αρχάριο σαν εμενα?

tnx 4 any help :D

• Απαντ. 434
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
PSP ή DSi?? Help!!!

έχω ακούσει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ταινίες, μουσική κτλ

στο dsi δεν μπορείς να δεις ταινίες!!

Δημοσ.

Κοίτα φίλε είναι ανάλογα τι θες...

Το psp έχει δυνατότερα χαρακτηριστικά, έχει πολύ πιο ισχυρό hardware από το nds(i), ειδικά αν του βάλεις και cfw πετάει...

Τώρα το ndsi έχει πιο κλασσικούς και αθάνατους τίτλους(πχ super mario, pokemon κ.α) και οθόνη αφής η οποία σε βοηθάει να "νιώσεις" το παιχνίδι...

Τώρα και τα δύο παίζουν ταινίες, mp3, μπορείς να δεις εικόνες και άλλα...Στο psp είναι πιο απλά τα πράγματα απλά τα βάζεις αυτά τα αρχεία στον κατάλληλο φάκελο αλλά στο ndsi θες flash cards(κατά την γνώμη η Acekards είναι οι καλύτερες....)...

Ελπίζω να σε κάληψα...:-D

πσ: πάρτα και τα δύο;)

Δημοσ.

Το PSP είναι πιο αγορίστικο....

Το DSi είναι πιο κοριτσίστικο...

Έτσι συνοψίζεται όλη η διαφορά... Ανάλογα με το φύλο σου, αγοράζεις..... :-)

Δημοσ.

Τώρα και τα δύο παίζουν ταινίες, mp3, μπορείς να δεις εικόνες και άλλα...

παίζει το dsi ταινίες δεν το ήξερα, επίσης το dsi έχει και δυο κάμερες

Αν και παντα nintendo fan σε κονσολες και φορετες,το psp ειναι το κατι αλο,+1 στο psp απο μενα

σύμφωνο μαζί σου, +1 και από εμενα για το PSP :-)

Δημοσ.

+1 για psp ! εγω το ειχα παρει για να περναει η ωρα μου στο στρατο και με εβγαλε ασπροπροσωπο!! ταινιεσ μουσικη και games! αλλα να του περασεισ οπωσδηποτε firmware.νομιζω οτι και εδω στο φορουμ εχει οδηγο που σου λεει πωσ να το κανεις

Δημοσ.

εχω psp2000 και nds (phat).

στο 2ο παιζω μονο supermario και kirby,ολα τα αλλα τα βρισκω ψιλοχαζα παιχνιδακια,αν και εχω καιρο να δω νεο παιχνιδι εκει πως ειναι

στο 1ο το εχω λιωσει σε ff7crisis core, gow, resistance, gta, tekken

γενικα, και τα 2 εχουν λιγους αξιολογους τιτλους κατα την γνωμη μου.και εντελως διαφορετικο στυλ παιχνιδιου

δηλ σε ds ξεχνας ποδοσφαιρακια racing με εξαιρεση το mario kart που ειναι απλα αφασια.

τωρα ,αν θες να παιξεις παιχνιδια με γραφικα ps2 παςσε psp

το ερωτημα δεν ειναι psp-dsi αλλα τι παιχνιδια γουυσταρεις να παιζεις

Δημοσ.

Πιστευω πως ειναι θεμα συναρτησης χρονου και προτιμησης παιχνιδιων..

Ειχα παρει PSP απ τους πρωτους στην Ελλαδα, και το χαρηκα οσο κρατησε, δηλαδη σε παιχνιδια οπως Ridge Racer/Tekken/Metal Gear Ac!d/Portable Ops/Ace Combat X/Star Wars κτλ.. ειναι γενικα αρκετα multimedia φαση, πολυ καλη οθονη, καλα ηχεια για μουσικη, κ παιχνιδια με ωραια γραφικα. Καποια στιγμη,λογω ελειψης χρονου, το ανοιγα 1 φορα τη βδομαδα. Οποτε το πουλησα σε φιλο.

Έπειτα πηρα το DS Lite. το κρατησα λιγοτερο μεν, αλλα το ευχαριστηθηκα στο θεμα gaming αρκετα λογω:

1)γρηγορου φορτωματος παιχνιδιων

2)Προτωτυπου κ ωραιου χειρισμου (σε μερικα παιχνιδια)

3)Παιξιμο ειδων που χα να παιξω ποοολά χρονια (adventure,puzzles,sudoku) [Phoenix Wright:Ace Attoney, Mario vs. Kong Rise of the minis π.χ.]

4)Γενικα ενιωθα πως γεμιζε η ωρα μου ευχαριστα, και απασχολουσα κ το μυαλο, κ το χερι μου καλυτερα σε σχεση με το psp

Τωρα για να σπασει το καθενα χρειαζεται:

PSP-> πρόγραμμα δωρεαν κ μια μικρη διαδικασια με τα firmwares και την memory stick

NDS-> ειδική καρτα που να ναι στην ουσια micro sd κ να φορτωνεις μεσω υπολογιστη πολλά roms!

Ειναι με αλλα λογια ειναι πολυ πιο ευκολο σε DS να παιζεις αντιγραφα ασφαλειας, σε σχεση με το PSP, αλλα κοστιζει ενα 50ρι παραπανω για να γινει..

Δημοσ.

+1 και απο εμενα για το psp.

Το ds αν εξερεσεις καποια καλα games(super mario κτλ) δεν εχει "σοβαρα" παιχνιδια.

Αν παρεις psp προσεξε να παρεις καποιο που να περνει cfw.

Ολα τα psp με firmware 5.03 η κατοτερο περνουν cfw.

Προσεχε τα τελευτεα psp 3000.

Δημοσ.

Λοιπόν... Έχω το DS από τότε που κυλοφόρησε το 1ο... Πρίν από 1 μήνα κάτι φίλοι μου πήρανε DSi... Αφού το χρισημοποίησα είπα πως είναι πεταμένα λεφτά (αν έχεις ήδη DS). Γενικά πριν λίγο καιρό πήρα PSP (μιας και έσπασαν και τα καινούργια...). Ένα πράγμα έχω να σου πω... ΠΑΡΕ PSP!!!!!!!!! :lol:

Δημοσ.
Το PSP είναι πιο αγορίστικο....

Το DSi είναι πιο κοριτσίστικο...

Έτσι συνοψίζεται όλη η διαφορά... Ανάλογα με το φύλο σου, αγοράζεις..... :-)

Μαλακιες τουμπανα, δηλαδη καποιος που εχει DS ειναι "κοριτσι"?

Φιλε OP μην ακους κανεναν. Κανε μονος σου την ερευνα και θα δεις και εσυ οτι το DS ειναι σαφως το ανωτερο μηχανημα εκει που μετραει, δηλαδη στο gaming.

Οι μονοι τιτλοι στο PSP που αξιζουν ειναι τα

1) Ghosts and Goblins

2) God of War

3) Loco Roco

4) Patapon

5) Killzone

6) Metal Gear

Αυτα. Ειναι και οι μονοι τιτλοι που δεν ειναι καποια "μικροτερη" και "λιγοτερη" εκδοση του μεγαλου αδερφου του PS2/ 3 αλλα απο την αρχη φτιαγμενοι για το PSP. Αυτα με βλακιες τυπου ταινιες και δεν ξερω και γω τι στο λεω οτι ποτε δεν προκειται να χρησιμοποιησεις.

ΩΣΤΟΣΟ ομως για να εισαι καλυμενος θα πρεπει να παρεις και τις 2 για να εχεις και νεα παιχνιδια (DS) αλλα και emulation (PSP) στις σωστες δωσεις. Αν ομως ειναι να διαλεξεις μονο μια απο εμενα +1 για DS, εχει τα περισσοτερα, τα μεγαλυτερα και τα ποιο καινουργια παιχνιδια φτιαγμενα αποκλειστικα γι αυτο. Δεν θα το μετανιωσεις.

Δημοσ.
Φιλε OP μην ακους κανεναν. Κανε μονος σου την ερευνα και θα δεις και εσυ οτι το DS ειναι σαφως το ανωτερο μηχανημα εκει που μετραει, δηλαδη στο gaming.

Για πες μου τι καλυτερο εχει το "ανοτερο μηχανημα" απο το psp?

Εχει τις εκατονταδες(να μην πω χιλιαδες) homebrew εφαρμογες?

Εχει τα γραφικα του psp?

Εχει πολλους hackers να το υποστηριζουν?

ΟΧΙ

1) Ghosts and Goblins

2) God of War

3) Loco Roco

4) Patapon

5) Killzone

6) Metal Gear

Αυτα τα games(και πολλα αλλα) δεν θα βγουν ποτε στο ds.

ΩΣΤΟΣΟ ομως για να εισαι καλυμενος θα πρεπει να παρεις και τις 2 για να εχεις και νεα παιχνιδια (DS) αλλα και emulation (PSP) στις σωστες δωσεις.

Αν το κανει αυτο θα δεις οτι σε μια εβδομαδα(το πολυ) θα το πουλησει το dsi.

Αν ομως ειναι να διαλεξεις μονο μια απο εμενα +1 για DS, εχει τα περισσοτερα, τα μεγαλυτερα και τα ποιο καινουργια παιχνιδια φτιαγμενα αποκλειστικα γι αυτο.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γελασαμε και σημερα.

Δημοσ.

1) Ghosts and Goblins

2) God of War

3) Loco Roco

4) Patapon

5) Killzone

6) Metal Gear

α ok δηλαδή to Final Fantasy VII Crisis Core, Tekken: Dark Resurrection, Burnout Legends , Grand Theft Auto: Liberty City Stories κτλ(μπορώ να σου πω κιάλα αν θες) δεν αξίζουν?? :mad:

Δημοσ.

1) Ghosts and Goblins

2) God of War

3) Loco Roco

4) Patapon

5) Killzone

6) Metal Gear

Αυτα. Ειναι και οι μονοι τιτλοι που δεν ειναι καποια "μικροτερη" και "λιγοτερη" εκδοση του μεγαλου αδερφου του PS2/ 3 αλλα απο την αρχη φτιαγμενοι για το PSP. Αυτα με βλακιες τυπου ταινιες και δεν ξερω και γω τι στο λεω οτι ποτε δεν προκειται να χρησιμοποιησεις.

ΩΣΤΟΣΟ ομως για να εισαι καλυμενος θα πρεπει να παρεις και τις 2 για να εχεις και νεα παιχνιδια (DS) αλλα και emulation (PSP) στις σωστες δωσεις. Αν ομως ειναι να διαλεξεις μονο μια απο εμενα +1 για DS, εχει τα περισσοτερα, τα μεγαλυτερα και τα ποιο καινουργια παιχνιδια φτιαγμενα αποκλειστικα γι αυτο. Δεν θα το μετανιωσεις.

Καταρχην εχω ακουσει απο πολλους παρε και τα δυο,ΑΝ ο ανθρωπος ηθελε να παρει και τα δυο δεν θα ανοιγε θρεντ εδω,δευτερον,ικαγκουρα,αυτα που λες στηριζονται στην δικια σου προτιμηση αλλα δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα,για μενα που δεν εχω παρει ποτε play γουσταρω οσο τιποτα να πεζω τεκκεν στο psp,και αλλα παιχνιδι 'συρικνωμενα' μονο και μονο επειδη ειναι portable,τωρα για το nds,πολυ μουρη απο ουσια τιποτα,διπλη οθονη,διπλη καμερα και αφης και ετσι,ειναι απλα ποιο παιχνιδιστικο πως να το κανουμε,σε συγκριση με το psp που ειναι ποιο 'σοβαρο' gadget,δυστηχως,η nintento απο το gamecube τοτε αρχιζε να καταρεει,και δεν βγαζει τπτ της προκοπης πια....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...