Προς το περιεχόμενο

PSP ή DSi??

isilnor11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 434
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

γεια σας παιδια....

μολις τερματισα το zelda στο dsi και ψαχνω το επομενο παιχνιδι για να παιξω...

τι λετε για αυτο? http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1176684&page=6&category=69977323&catalog=

επισης αν μπορειτε πειτε μου 2-3 παιχνιδακια με λινκ αν γινεται...

Δημοσ.

Να το πάρεις!!!Όπως και το 1ο Castlevania του NDS,το 2ο(Portrait of ruin) είναι μπουρδίτσα και ξεφεύγει λίγο από τα υπόλοιπα παιχνίδια Castlevania...

Δημοσ.
γεια σας παιδια....

μολις τερματισα το zelda στο dsi και ψαχνω το επομενο παιχνιδι για να παιξω...

τι λετε για αυτο? http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1176684&page=6&category=69977323&catalog=

επισης αν μπορειτε πειτε μου 2-3 παιχνιδακια με λινκ αν γινεται...

φιλος παρε το order of ecclesia που ειναι πολυ καλο και ειναι το πιο προσφατο castlevania της σειρας.απο jrpg πολυ καλα ειναι τα dragon quest 4,5,final fantasy 4 και φυσικα το chrono trigger ds το οποιο για πολλους θεωρειται το καλυτερο παιχνιδι ever και η εκδοση του ds περιεχει αρκετα νεα στοιχεια (νεες περιοχες,νεα οπλα,νεο boss + ενα ακομα ending).και το portrat of ruin μια χαρα ειναι μην τον ακους τον αλλον...8.9 πηρε απο το ign...και μαλιστα το συγκεκριμενο αν εισαι απο αυτους που τους αρεσει να μαζευουν τα παντα σε ενα παιχνιδι θα σε απασχολησει για πολυ καιρο γιατι εχει πολυυυυ κρυμμενο πραγμα μεσα...να φανταστεις ειμαι στις 30 ωρες 86 lv κι εχω πολυ πραγμα ακομα για μαζεμα...το ecclesia απο την αλλη δεν εχει τοσο περιεχομενο για να ασχοληθεις αφου το βγαλεις το παιχνιδι..ειμαι ενδεικτικα στις 21 ωρες 104 lv και ειμαι πανω 85% επι των αντικειμενων που ειναι καλο ποσοστο γιατι μερικα βρισκονται με 2ο walkthrough...προσωπικα το portrait το προτιμω αλλα το ecclesia θεωρειται καλυτερο απο τον ειδικο τυπο..ελπιζω να βοηθησα

@gherudos μου αρεσει που εγραψα οτι εχω και μικροτερη αδελφη...τεσπα δεν πειραζει σιγα σιγα θα τη μαθεις την τεχνη της αναγνωσης κι εσυ...pokemon και nintnendogs δεν παιζω αλλα yu gi oh ναι...ρε φιλε αμα εισαι ασχετος τι μιλας?το yu gi oh ειναι ενα card game...χρειαζεται καποια συγκεκριμενη ηλικια για να το παιξεις???δηλαδη και το magic the gathering για παιδια ειναι με την ιδια λογικη...αν κανεις εσυ λαθος συνειρμους και σκεφτεσαι το παιδικο στο σταρ δε σε φταιει κανενας...α και αν σε ρωτησει εσενα η κοπελα σου τι παιζεις στο psp να της δειξεις το loco roco και το patapon να δουμε τι θα σου πει!!!!!!!!;):X

Δημοσ.

Loco Roco και Patapon παίζαμε σε πληροφορώ,μην το συγκρίνεις με τα Pokemon και μην προσπαθείς τώρα να μας αποδείξεις ότι δεν παίζεις Pokemon γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι παίζεις όπως ακριβώς παίζεις και Nintendogs!!!Πφ ακόμη να φτάσεις 100% στο Order Of Ecclesia?Όσο για τα παιχνίδια καρτών που αναφέρεις αν κάποιος παίζει ακόμη με κάρτες και στην ηλικία είναι 19 χρονών μόνο στα χαρτιά θα φαίνεται ως 19 γιατί το μυαλό του θα είναι ακόμη για 10.

Δημοσ.

Κάτσε ρε man, εγώ πριν από χρόνια που έπαιζα card games είχα γνωρίσει ό,τι άτομο θες, από 14 μέχρι και 40+ ηλικίες. Δεν έχει να κάνει η ηλικία.

Δημοσ.
Loco Roco και Patapon παίζαμε σε πληροφορώ,μην το συγκρίνεις με τα Pokemon και μην προσπαθείς τώρα να μας αποδείξεις ότι δεν παίζεις Pokemon γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι παίζεις όπως ακριβώς παίζεις και Nintendogs!!!Πφ ακόμη να φτάσεις 100% στο Order Of Ecclesia?Όσο για τα παιχνίδια καρτών που αναφέρεις αν κάποιος παίζει ακόμη με κάρτες και στην ηλικία είναι 19 χρονών μόνο στα χαρτιά θα φαίνεται ως 19 γιατί το μυαλό του θα είναι ακόμη για 10.

ωχ...ρε συ εχεις καμερες στο σπιτι μου?:eek:το pokemon το επαιξα μεχρι την πρωτη πολη για να δω το παιχνιδι. το loco roco αν θες να ξερεις ειναι πολυ πιο παιδικο ΣΕ ΣΤΙΛ (το gameplay ειναι για ολες τις ηλικιες) απο τα pokemon..το nintendogs παλι καθολου...το platinum το επαιξα αρκετα μονο και μονο γιατι ηθελα να κανω review του παιχνιδιου(και ο λογος που δεν το επαιξα ειναι επειδη μου φανηκε πολυ ιδιο με τις εκδοσεις gba και gameboy οχι επειδη μου φανηκε ''παιδικο'')..βασικα δεν παιζει να εχεις φτασει στο 100% στο ecclesia γιατι παιζοντας το παιχνιδακι μονο στην τουαλετα :devil: πού να ξερεις οτι ειναι σχεδον αδυνατο να τα παρεις ολα...τωρα αυτα που λες για τα παιχνιδια με τις καρτες..τοσα ξερεις και τοσα λες...α και την προσωπικη επιθεση δεν την ανεχομαι γιαυτο σταματα το και ασε κατα μερους βλακειουλες για 10χρονα...

Δημοσ.

σύμφωνο με τον bahamut zero, το yu γι oh δεν καθόλου παιδικό πρέπει να ξέρεις τι κανεις ένα 10χρόνο δεν νομίζω να μπορούσε να το τερματίσει, όμως το locoroco και ένα 5χρόνο το τερματίζει!

Δημοσ.

Μου θυμίζεις άτομα που πριν κάτι χρόνια γελούσαν αν μάθαιναν πως κάποιος έπαιζε games.Μιλάω για Ελλάδα πάντα.

Ένας γνωστός μου είχε πάρει μέρος σε τουρνουά με κάρτες yu-gi-oh πριν κάτι χρόνια.Σε αυτό το τουρνουά γνώρισε μέχρι και 40άριδες και πάνω.Πιστεύεις πως όλοι αυτοί του τουρνουά που ήταν πάνω από 12 ετών ήταν παιδάκια στο μυαλό?

Πιστεύω πως στις μέρες μας είναι χαζό να χαρακτηρίζουμε κάποιους επειδή τους αρέσουν τα pokemon ή το yu-gi-oh.

Δημοσ.
Μου θυμίζεις άτομα που πριν κάτι χρόνια γελούσαν αν μάθαιναν πως κάποιος έπαιζε games.Μιλάω για Ελλάδα πάντα.

Ένας γνωστός μου είχε πάρει μέρος σε τουρνουά με κάρτες yu-gi-oh πριν κάτι χρόνια.Σε αυτό το τουρνουά γνώρισε μέχρι και 40άριδες και πάνω.Πιστεύεις πως όλοι αυτοί του τουρνουά που ήταν πάνω από 12 ετών ήταν παιδάκια στο μυαλό?

Πιστεύω πως στις μέρες μας είναι χαζό να χαρακτηρίζουμε κάποιους επειδή τους αρέσουν τα pokemon ή το yu-gi-oh.

Θα συμφωνησω με τον φιλο.Βασικα Gherudos μου θυμιζεις κατι γνωστους μου που δεν κοιτανε South Park,Ice age,family guy,american dad κλπ επειδη ειναι "Παιδικα........................." και απευθυνονται σε μικρους ενω δεν ειναι ετσι και επειδη τα βλεπω με θεωρουν ανωριμο.Αν δεν κανω λαθος εισαι φαν και εσυ αυτων των σειρων,ετσι Gherudos?Οχι οτι εχω προβλημα με σενα προσωπικα Gherudos αλλα επειδη ο αλλος παιζει ειτε pokemon ειτε yu-gi-oh ειτε loco roco δε σημαινει οτι ειναι 10χρονο στα μυαλια.....Anyway επειδη βλεπω οτι πεφτει πολυ τσακωμος και εχουμε φυγει απο το θεματου topic,να δωσω και εγω την προσωπικη μου αποψη.

Καταρχας πιστευω οτι σαν gadget το psp δεν συγκρινεται.Ημουν αναμεσα σε αυτο και το nds και παροτι "nintendakias" αγορασα το psp διοτι πηγαινα φανταρος και ηθελα να παρακολουθησω τις αγαπημενες μου σειρες και καποιες ταινιες σε υψηλη αναλυση στην σκοπια....ααχχχχ τι θημυθηκα τωρα....κατι τριωρα με dexter στην σκοπια,ωραιες εποχες.Τωρα επισης ειχε και καποια πολυ ωραια games που ηθελα να παιξω οπως :Daxter,God of War,patapon(βεβαια οι αλλοι γελαγανε μαζι μου καθως μονο pro και racing games παιζανε:P),ff crisis core (προσωπικα δεν μου αρεσε),prince of persia κ.α

Τωρα οσο αφορα το nds εχει πιο προτωτυπα games κατα πολλους αλλα επειδη δεν εχω πολυ ασχοληθει δεν μπορω να εκφερω γνωμη.

Οποτε η δικη μου γνωμη ειναι οσοι θελουν φορητο για να βλεπουν ταινιες,σειρες αλλα να παιξουν και κανα καλο game ειναι το psp η σωστη επιλογη.

Ενω αν ειναι μονο για να παιξουν καλα games ειναι το nds.

Δημοσ.

Ξέχασα κι εγώ να μιλήσω για το θέμα.

Πιστεύω πως από αυτές τις δύο κονσόλες το psp είναι σαφώς πολύ καλύτερο.Αν είχε καλύτερη υποστήριξη από τη sony στο θέμα των παιχνιδιών θα είχε και πολύ καλύτερη πορεία.Όχι ότι τώρα δεν έχει παιχνίδια,όπως λένε μερικοί,αλλά με τις δυνατότητες που έχει το psp θα μπορούσε να κάνει πολύ καλύτερα πράγματα.

Από την άλλη,το ds είναι κι αυτό αρκετά καλό.Όμως πιστεύω πως συνολικά είναι λίγο-πολύ πιο casual κονσόλα.

Πάντως,αυτό που δεν πρέπει να έχετε υπ' όψην σας είναι το πόσες πωλήσεις έχει κάνει η κάθε κονσόλα.Το ds απευθύνεται αρκετά και σε μικρές ηλικίες (προσοχή!Όχι μόνο σε μικρές:P) και σε συνδιασμό με τον πιο casual χαρακτήρα του είναι σαφές πως θα πουλήσει περισσότερο.Είναι κάτι σαν το wii ένα πράμα και το psp κάτι σαν ps3/xbox 360.

Δημοσ.

Got to find a way just to play just a little game

Got a compulsion, want to be a champion

Got to feel the heart, got to be smart play the card

Got to get inside the mind of my counterpart

Yeah!

That's the key, I'm a split personality

Duel Sensation, that's my destiny

I've got Duel Madness in my brain

Monster influence, in my veins

Got find a way inside this fantasy

Holographic Duelling Monster reality

Got to find a way, got to see my strategies

Yu-Gi-Oh! I'm a dual duality

Summon the Dragon. Blue-Eyes White

Send in the Swords of Revealing Light

Will Yugi control the power

Or will the power control Yugi?

Got a card face down, make a face-up crowd

Face up, showdown, say the words out loud

Duel Madness!

Got to think be wise, realise the situation

Animate your cards, make a power combination

Sick-a-pow, Sick-a-Pow

Sick-a-sick-a-pow, Pow

Wanna do, wanna do

What I wanna wanna do?

Sick-a-pow, Sick-a-Pow

Sick-a-sick-a-pow, Pow

Wanna do, wanna do

What I wanna wanna do?

Sick-a-pow, Sick-a-Pow

Sick-a-sick-a-pow, Pow

Wanna do, wanna do

What I wanna wanna do?

Παίξτε Yugi oh μπέμπηδες.

ησησξμηγασηασξλ,σγσγ,σ

Δημοσ.

καταλαβαινεις κατι τωρα ή μιλας για να μιλας???οτι εχεις αδικο ειναι δεδομενο μιας και συγχεεις 2 πραγματα...την ΠΑΙΔΙΚΗ σειρα με το παιχνιδι...αν δεν μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα μαντεψε ποιος ειναι ο ''μπεμπης'' της υποθεσης..

αληθεια για πες μας...το magic the gathering ειναι και αυτο για μπεμπηδες???

Δημοσ.
καταλαβαινεις κατι τωρα ή μιλας για να μιλας???οτι εχεις αδικο ειναι δεδομενο μιας και συγχεεις 2 πραγματα...την ΠΑΙΔΙΚΗ σειρα με το παιχνιδι...αν δεν μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα μαντεψε ποιος ειναι ο ''μπεμπης'' της υποθεσης..

αληθεια για πες μας...το magic the gathering ειναι και αυτο για μπεμπηδες???

Ε ναι.

ηγσξτσ

Δημοσ.
Ε ναι.

ηγσξτσ

ok μολις μας απεδειξες οτι εισαι ασχετος με το ολο θεμα...ενα παιχνιδι που πηρε το βραβειο τη χρονια 1994: Mensa Select Award winner ειναι για μπεμπηδες...ελπιζω τουλαχιτον να ξερεις τι ειναι η mensa

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...