Προς το περιεχόμενο

PSP ή DSi??

isilnor11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ok μολις μας απεδειξες οτι εισαι ασχετος με το ολο θεμα...

Νομίζεις οτι οι 40άρηδες που παίζουν έχουν περισσότερο μυαλό απ' τα 13χρονα?

• Απαντ. 434
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Got to find a way just to play just a little game

Got a compulsion, want to be a champion

Got to feel the heart, got to be smart play the card

Got to get inside the mind of my counterpart

Yeah!

That's the key, I'm a split personality

Duel Sensation, that's my destiny

I've got Duel Madness in my brain

Monster influence, in my veins

Got find a way inside this fantasy

Holographic Duelling Monster reality

Got to find a way, got to see my strategies

Yu-Gi-Oh! I'm a dual duality

Summon the Dragon. Blue-Eyes White

Send in the Swords of Revealing Light

Will Yugi control the power

Or will the power control Yugi?

Got a card face down, make a face-up crowd

Face up, showdown, say the words out loud

Duel Madness!

Got to think be wise, realise the situation

Animate your cards, make a power combination

Sick-a-pow, Sick-a-Pow

Sick-a-sick-a-pow, Pow

Wanna do, wanna do

What I wanna wanna do?

Sick-a-pow, Sick-a-Pow

Sick-a-sick-a-pow, Pow

Wanna do, wanna do

What I wanna wanna do?

Sick-a-pow, Sick-a-Pow

Sick-a-sick-a-pow, Pow

Wanna do, wanna do

What I wanna wanna do?

Παίξτε Yugi oh μπέμπηδες.

ησησξμηγασηασξλ,σγσγ,σ

άλλο το anime και άλλο το game(το ίδιο ισχύει και για τα pokemon)

καταλαβαινεις κατι τωρα ή μιλας για να μιλας???οτι εχεις αδικο ειναι δεδομενο μιας και συγχεεις 2 πραγματα...την ΠΑΙΔΙΚΗ σειρα με το παιχνιδι...αν δεν μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα μαντεψε ποιος ειναι ο ''μπεμπης'' της υποθεσης..

αληθεια για πες μας...το magic the gathering ειναι και αυτο για μπεμπηδες???

το yu gi oh είναι anime, αλλα γιατί το λες παιδικό?

Δημοσ.
Νομίζεις οτι οι 40άρηδες που παίζουν έχουν περισσότερο μυαλό απ' τα 13χρονα?

μεγαλη πλειοψηφια λεει το ιδιο και για εμας τους gamers λογω αγνοιας...μην κανεις το ιδιο πραγμα κι εσυ...αν μπορουσες να μας επιχειρηματολογησεις και τι ειναι αυτο που τα κανει τα card games ''παιδικα''............

@Dimitris1948 η σειρα ειναι anime αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν ειναι και παιδικο...υπαρχουν anime για ολες τις ηλικιες...το yu gi oh απευθυνεται σε μικροτερης ηλικιας ατομα

Δημοσ.
μεγαλη πλειοψηφια λεει το ιδιο και για εμας τους gamers λογω αγνοιας...μην κανεις το ιδιο πραγμα κι εσυ...αν μπορουσες να μας επιχειρηματολογησεις και τι ειναι αυτο που τα κανει τα card games ''παιδικα''............

@Dimitris1948 η σειρα ειναι anime αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν ειναι και παιδικο...υπαρχουν anime για ολες τις ηλικιες...το yu gi oh απευθυνεται σε μικροτερης ηλικιας ατομα

Ε τα συγκεκριμένα card games με τέρατα, εμετούς κτλ, μόνο παιδικά χαρακτηρίζονται.

Δημοσ.
Ε τα συγκεκριμένα card games με τέρατα, εμετούς κτλ, μόνο παιδικά χαρακτηρίζονται.

τα videogames με τερατα (gow,final fantasy,zelda,fable) ειναι παιδικα δηλαδη ε?αστο ρε φιλε δεν το χεις και τζαμπα βγαινουμε off topic για παρτη σου...

Δημοσ.
τα videogames με τερατα (gow,final fantasy,zelda,fable) ειναι παιδικα δηλαδη ε?αστο ρε φιλε δεν το χεις και τζαμπα βγαινουμε off topic για παρτη σου...

Κάποιος να του απαντήσει για βαριέμαι ε.

Δημοσ.
ωχ...ρε συ εχεις καμερες στο σπιτι μου?:eek:το pokemon το επαιξα μεχρι την πρωτη πολη για να δω το παιχνιδι. το loco roco αν θες να ξερεις ειναι πολυ πιο παιδικο ΣΕ ΣΤΙΛ (το gameplay ειναι για ολες τις ηλικιες) απο τα pokemon..το nintendogs παλι καθολου...το platinum το επαιξα αρκετα μονο και μονο γιατι ηθελα να κανω review του παιχνιδιου(και ο λογος που δεν το επαιξα ειναι επειδη μου φανηκε πολυ ιδιο με τις εκδοσεις gba και gameboy οχι επειδη μου φανηκε ''παιδικο'')..βασικα δεν παιζει να εχεις φτασει στο 100% στο ecclesia γιατι παιζοντας το παιχνιδακι μονο στην τουαλετα :devil: πού να ξερεις οτι ειναι σχεδον αδυνατο να τα παρεις ολα...τωρα αυτα που λες για τα παιχνιδια με τις καρτες..τοσα ξερεις και τοσα λες...α και την προσωπικη επιθεση δεν την ανεχομαι γιαυτο σταματα το και ασε κατα μερους βλακειουλες για 10χρονα...

Πάνε να μεγαλώσεις κανένα πίκατσου και βγές από τη συζήτηση που θα μου πείς το Loco Roco παιδικό,δώσε το Loco Roco σε ένα 5χρονο και δώσε και τα Pokemon να δεις ποιό από τα 2 θα μπορεί να παίξει και ποιό όχι.Όσο για το αν με πιστεύεις για το Casltevania ότι το έχω πάει 100% θα σου πώ 3 πράγματα,1ον είμαι δυσκοίλιος(άρα έχω μπόλικο χρόνο στην τουαλέτα),2ον μπορώ να σου στείλω το save μου και 3ον δεν με ενδιαφέρει αν με πιστεύεις ή όχι.Οσο για το τελευταίο σχόλιό σου σε παρακαλώ πάνε πές του πατέρα σου ότι ασχολείσαι με τα Pokemon(τα Nintendogs δεν θα τα ξέρει ο άνθρωπος)και αν δεν σε αποκληρώσει ότι θές!!!Τα Pokemon είναι γεγονός ότι είναι βλακειούλες για 10χρονα και είναι πολύ παράξενο να βλέπεις ένα μαντράχαλο να παίζει με τον Πίκατσου αντί να παίζει με την Πικατσου(τσού) του,εσύ αν το θεωρείς σωστό με γειά σου με χαρά σου.

Δημοσ.
Θα συμφωνησω με τον φιλο.Βασικα Gherudos μου θυμιζεις κατι γνωστους μου που δεν κοιτανε South Park,Ice age,family guy,american dad κλπ επειδη ειναι "Παιδικα........................." και απευθυνονται σε μικρους ενω δεν ειναι ετσι και επειδη τα βλεπω με θεωρουν ανωριμο.Αν δεν κανω λαθος εισαι φαν και εσυ αυτων των σειρων,ετσι Gherudos?Οχι οτι εχω προβλημα με σενα προσωπικα Gherudos αλλα επειδη ο αλλος παιζει ειτε pokemon ειτε yu-gi-oh ειτε loco roco δε σημαινει οτι ειναι 10χρονο στα μυαλια.....Anyway επειδη βλεπω οτι πεφτει πολυ τσακωμος και εχουμε φυγει απο το θεματου topic,να δωσω και εγω την προσωπικη μου αποψη.

Φίλε μου Epic Fail η σύγκρισή σου,South Park,Simpsons,Dilbert,Futurama,family guy,american dad είναι ΜΟΝΟ για ενήλικες,ενώ τα Pokemon είναι μόνο για μικρά παιδιά,μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα και φυσικά είμαι όχι μόνο φαν αλλά και σελοφάν αυτών των σειρών!!!

Δημοσ.

δε θα με αποκληρωσει...το πιο πιθανο ειναι να με σκοτωσει....βρε τι ακουμε βραδιατικα...δωσε σε ενα 5χρονο pokemon και θα καταλαβει πολυ τι θα κανει...γιατι φυσικα αν τα 5 χρονα δεν παιζουν jrpg τι θα παιξουν?αληθεια τσεκαρε αν θες τη λιστα με τα καλυτερα παιχνιδια απο το edge που ειναι και αξιοπιστο και πες μας σε τι θεση ειναι τα pokemon....επισης για την ιστορια και μονο πρωτα βγηκε το παιχνιδι και υστερα η σειρα ΑΝ σου λεει κατι αυτο...τωρα για την προσωπικη επιθεση σου ξαναλεω να την κοψεις γιατι δε με ξερεις κιολας...εγω δε σε προσεβαλα γιαυτο να προσεχεις πως μιλας

Α!και οπως προειπα δεν παιζω pokemon...τα εχω βαρεθει...αλλα παιδικο παιχνιδι δεν ειναι με την καμια...οσο παιδικο ειναι το loco roco αλλο τοσο ειναι και το pokemon...

Δημοσ.

Μην το παίρνεις ως προσωπική επίθεση μιλάω γενικά για όλους τους μαντράχαλους που ασχολούνται ακόμη με τα Pokemon,μήπως νομίζουν ότι βρίσκονται στην Neverland(όχι τη Neverland του Michael Jackson);

Δημοσ.

επειδη διαβαζω τοση ωρα και μερικοι εδω πραγματικα δεν την παλευουνε ειπα να γραψω κ γω κατι..

Η επιχειρηματολογια του στυλ "οποιος παιζει pokemon ειναι 12χρονο, καθυστερημενο, μωρο" και ολα τα σχετικα ειναι επιεικως fail.. Οσο για αυτους που ανεφεραν της κοπελες καντε ενα πειραμα : δειχτε στην κοπελα σας απο την μια τον πικατσου και απο την αλλη τον καζαμα σε evil form και ρωτηστε την τι θα ηθελε για κουκλακι. 1-0

Ρε μαν απο πανω οποιος ασχολειται με pokemon και γενικα με games που εσυ τα θεωρεις "παιδικα" σημαινει οτι ειναι στη Neverland? Ειμαι 19 , εχω NDSL, παιζω KIRBY και γουσταρω. Αυτο σημαινει οτι δεν γινομαι qualify στην ομαδα των "σκληρων" sony fanboys?

Και αν η απαντηση σου στην ερωτηση αυτη ηταν ναι απανταω: ε στα gigabyte μου. :P

Ασχοληθηκα με psp δεν λεω αλλα μετα με ποναγε ο αντιχειρας μου απο τον μοχλο. Ασε που ειναι και βαρυ.

Καποιος ειπε για τις ωρες που κραταει η μπαταρια του Ds? πιο πολλες απο 8.

Flashcard στο psp υπαρχει? Δεν υπαρχει.

Ποιος εκραξε το zelda ph? Βρειτε μου παιχνιδι αντιστοιχο με το gameplay του και τους νεωτερισμους του. Οχι sony fanboys δεν εχετε μικροφωνο στο psp και ζηλευετε

Θα μπορουσα να γραψω και αλλα εδω αλλα λεω να παω για καμια παρτιδα yugioh :-) .

A και το τελευταιο που σας το κρατουσα για το τελος :

SUPER MARIO εχετε PSP-ακιδες? Οχι? Εμεις εχουμε :devil:

Δημοσ.

Η επιχειρηματολογια του στυλ "οποιος παιζει pokemon ειναι 12χρονο, καθυστερημενο, μωρο" και ολα τα σχετικα ειναι επιεικως fail.. Οσο για αυτους που ανεφεραν της κοπελες καντε ενα πειραμα : δειχτε στην κοπελα σας απο την μια τον πικατσου και απο την αλλη τον καζαμα σε evil form και ρωτηστε την τι θα ηθελε για κουκλακι. 1-0

Πίστεψέ με η πρώην μου θα ήθελε τον Καζάμα evil form,έβγαζε φλούμπες μόλις άκουγε τη λέξη Pokemon.

Ρε μαν απο πανω οποιος ασχολειται με pokemon και γενικα με games που εσυ τα θεωρεις "παιδικα" σημαινει οτι ειναι στη Neverland? Ειμαι 19 , εχω NDSL, παιζω KIRBY και γουσταρω. Αυτο σημαινει οτι δεν γινομαι qualify στην ομαδα των "σκληρων" sony fanboys?

Και αν η απαντηση σου στην ερωτηση αυτη ηταν ναι απανταω: ε στα gigabyte μου. :P

Κι εγώ παίζω Kirby,μην το συγκρίνεις με τα Pokemon.

Ασχοληθηκα με psp δεν λεω αλλα μετα με ποναγε ο αντιχειρας μου απο τον μοχλο. Ασε που ειναι και βαρυ.

Ίσα ίσα που θα γύμναζες τους μύες σου από το βάρος.

Καποιος ειπε για τις ωρες που κραταει η μπαταρια του Ds? πιο πολλες απο 8.

Αν ρίξω τον επεξεργαστή στα 200ΜΗΖ κρατάει 8 ώρες,αν το ρίξω πιο κάτω κρατάει και 10 ώρες,δεν χρειάζονται όλα τα παιχνίδια να τρέχουν στα 333MHZ ,υπάρχουν εφαρμογές όπως το Mp3 player Lite(αν θυμάμαι καλά) το οποίο ρίχνει τον επεξεργαστή του PSP στα 20Mhz και έχοντας σβηστή και την οθόνη θα ακούς MP3 πάνω από 20 ώρες.

Flashcard στο psp υπαρχει? Δεν υπαρχει.

Μα γιατί να υπάρχει Flashcard αφού παίζουμε τα πάντα χωρίς να χρειαστεί να αγοράσουμε Flashcard,υπάρχουν ένα σωρό exploits,δεν τα διάβασες καλά τα μαθήματά σου μικρέ...

Ποιος εκραξε το zelda ph? Βρειτε μου παιχνιδι αντιστοιχο με το gameplay του και τους νεωτερισμους του. Οχι sony fanboys δεν εχετε μικροφωνο στο psp και ζηλευετε

Εγώ είμαι αυτός που έκραξε το Zelda,αντίστοιχο παιχνίδι με τέτοιο χάλι δεν πρόκειται να βρείς στο PSP ευτυχώς δηλαδή.Εχμ Hello ποιός σου είπε ότι δεν έχουμε μικρόφωνο,και πως κάνουμε κλήσεις μέσω Skype και πώς παίζουμε Socom και μιλάμε με τους συμπαίκτες μας,επίσης στο PSP-3000 το μικρόφωνο είναι ενσωματωμένο,πάλι δεν διάβασες τα μαθήματά σου μικρέ...

Θα μπορουσα να γραψω και αλλα εδω αλλα λεω να παω για καμια παρτιδα yugioh :-) .

Να πάς,αν θές σου δίνω το friend code από τα ανίψια μου να παίξετε και καμία μάχη είτε Pokemon ή Yugioh.

A και το τελευταιο που σας το κρατουσα για το τελος :

SUPER MARIO εχετε PSP-ακιδες? Οχι? Εμεις εχουμε :devil:

Συγνώμη που στο χαλάω αλλά έχουμε και Mario και Zelda και τα πάντα από NES/SNES/N64 GB/GBC/GBA...Τι κρίμα που το NDS δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε ένα N64 emulator...

Δημοσ.
Πίστεψέ με η πρώην μου θα ήθελε τον Καζάμα evil form,έβγαζε φλούμπες μόλις άκουγε τη λέξη Pokemon.

βρηκαμε μια στις ποσες? :shock:

Κι εγώ παίζω Kirby,μην το συγκρίνεις με τα Pokemon.

και ποκεμον παιζω. επειδη μπορω.

Ίσα ίσα που θα γύμναζες τους μύες σου από το βάρος.

Δεν εψαχνα μηχανημα γυμναστικης

Αν ρίξω τον επεξεργαστή στα 200ΜΗΖ κρατάει 8 ώρες,αν το ρίξω πιο κάτω κρατάει και 10 ώρες,δεν χρειάζονται όλα τα παιχνίδια να τρέχουν στα 333MHZ ,υπάρχουν εφαρμογές όπως το Mp3 player Lite(αν θυμάμαι καλά) το οποίο ρίχνει τον επεξεργαστή του PSP στα 20Mhz και έχοντας σβηστή και την οθόνη θα ακούς MP3 πάνω από 20 ώρες.

προσεχε μην σου χαλασει απο το underclock.

Μα γιατί να υπάρχει Flashcard αφού παίζουμε τα πάντα χωρίς να χρειαστεί να αγοράσουμε Flashcard,υπάρχουν ένα σωρό exploits,δεν τα διάβασες καλά τα μαθήματά σου μικρέ...

ολα αυτα full νομιμα παντα ετσι? :whistle:

Εγώ είμαι αυτός που έκραξε το Zelda,αντίστοιχο παιχνίδι με τέτοιο χάλι δεν πρόκειται να βρείς στο PSP ευτυχώς δηλαδή.Εχμ Hello ποιός σου είπε ότι δεν έχουμε μικρόφωνο,και πως κάνουμε κλήσεις μέσω Skype και πώς παίζουμε Socom και μιλάμε με τους συμπαίκτες μας,επίσης στο PSP-3000 το μικρόφωνο είναι ενσωματωμένο,πάλι δεν διάβασες τα μαθήματά σου μικρέ...

εσυ ειπες δεν εχεις psp. εκτος αν μας το κρυβεις. Δεν ηξερα οτι το Psp - 38475983475983475 ειχε mic σοζ.. αλλα μην γινεσαι ειρωνας. ασε που οποιος κραζει το αριστουργημα zelda ph προδιδει το gamer επιπεδο του (το πολυ χαμηλο). κανεις και κλησεις skype με το psp? Oo .εγω τις κανω με το pc, εχει καλυτερη οθονη.

Να πάς,αν θές σου δίνω το friend code από τα ανίψια μου να παίξετε και καμία μάχη είτε Pokemon ή Yugioh.

θα τα pwnαρω. επειδη μπορω. αλλα μαλλον αυτα εχουνε φαει αποκληρωση επειδη δεν εγιναν sony fanboys ,σωστα?

Συγνώμη που στο χαλάω αλλά έχουμε και Mario και Zelda και τα πάντα από NES/SNES/N64 GB/GBC/GBA...Τι κρίμα που το NDS δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε ένα N64 emulator...

Τα δικα μας βρε gherudos τι εμουλειτορς και ιστοριες. Το New Super Mario Bros και το Zelda Ph. Αυτα δεν τα χετε. Δηλαδη τα χετε αλλα στο DS σας. Eπειδη ολοι εχετε DS. εμουλειτορ εχω κ στο κινητο. δεν ειναι κατι τοσο γουαου

και το "μικρε" αλλου..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...