Προς το περιεχόμενο

Tomb Raider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το TressFX είναι το 'Hair Quality' στις ρυθμίσεις, το tesseleration είναι άλλο. 

Το πρώτο σου τρώει 20 fps, το δεύτερο 2..  B)

καλά χτες που άνοιξα να δω τα μαλάκια της..μου έφαγε όλα τα fps αυτό..Έχει πολύ πυτιρίδα μάλλον η κοπέλα :P

Δημοσ.

Λες να έβαλαν Physics στην ψείρα ;

έτσι πρέπει να ναι! HD ψήρες άμα δεν έχει,τότε δεν είναι παιχνίδι καλό.

Δημοσ.

Μέχρι και από τους τίτλους τέλους καταλαβαίνεις πως πρόκειται για μία προσεγμένη δουλειά.

Ωραίος και εγώ σε αυτό το ποσοστό ήμουν. Δεν έψαχνα ιδιαίτερα πολύ, αλλά όχι να τελειώσω απλά το Single Player. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα το Fast Travel. Βαριόμουνα να γυρίζω πίσω.

Με τις παρακάτω ρυθμίσεις πέτυχα πολύ καλή εικόνα και ταυτόχρονα καλή απόδοση.

Η VGA πάντα Stock (μιας και δεν τις κλοκάρω ποτέ) με θερμοκρασία που δεν ξεπέρασε τους 41C, με θερμοκρασία δωματίου 16-18C.

tombraider2013031401393.jpg

tombraider2013031401393.jpg

tombraider2013031401412.jpg

Δημοσ.

Τερμάτισα στο 69%. Κι εγώ σε τάφους κλπ δεν ψηνόμουν να μπω, αφού το έπαιζα easy, αλλά μάλλον στο hard χρειάζεσαι όλα τα upgrades.

Τώρα που τέλειωσε έχω ένα κενό, μεγάλη στεναχώρια...

Κάποιος να μας πει πότε βγαίνει το επόμενο, θα βαρέσουμε στερητικό με την παιχνιδάρα

Θα ήθελα στο τέλος να ολοκληρωθεί το ritual, να αντιμετωπίσω την Sam σαν Himiko ή τέλος πάντων θα ήθελα να υπάρχει η επιλογή να το κάνεις αυτό. Κρίμα για την κοπέλα βέβαια, αλλά σαν final boss fight ξενέρωσα που ήταν ο Oni 

• Like 3
Δημοσ.

30/02/2014

:-)))

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Ωραία, κοντά είναι :P (ας βαφτίσουμε την 1η Μαρτίου 30/2, δεν με νοιάζει καθόλου!)

Δημοσ.

30/02/2014

:-)))

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Ωραία, κοντά είναι :P (ας βαφτίσουμε την 1η Μαρτίου 30/2, δεν με νοιάζει καθόλου!)

Χαχαχ ούτε εμένα, καθόλου όμως!!Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Μέχρι και από τους τίτλους τέλους καταλαβαίνεις πως πρόκειται για μία προσεγμένη δουλειά.

Εμένα μου έκανε εντύπωση που γράφανε <<Ευχαριστούμε που αγοράσατε το παιχνίδι. Ελπίζουμε να σας άρεσε..>> κάτι τέτοιο. Πρώτη φορά το είδα σε game και μ' άρεσε.

Τώρα που τέλειωσε έχω ένα κενό, μεγάλη στεναχώρια...

Ναι ρε γαμώτο και γω έτσι νιώθω. Δεν έχω κάτι άλλο να παίξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...