Προς το περιεχόμενο

Ποιά είναι τα χόμπι σας;; -Reloaded

Grabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Aστρονομία ή αν έχει συννεφια διαβασμα φυσική, μαθηματικα, κοσμολογία κλπ....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:11 ----------

Μπύρες, τηλεσκόπιο, ταράτσα, αστρονομία!

:-):-)

ωραίος

Δημοσ.

aion, dota, browsing, μπασο, anime, , μπυρονια, σουβλακια, css coding, html, κολυμβηση, ποδοσφαιρο, οδηγηση (μονο για την καγκουρια το εγραψα :P ) και τωρα τελευταια λεω να ασχοληθω με ενα νεο hobby λογω του καθιστεριμενου γειτονα μου που βαζει εμποδια στο δρομο "για τα αμαξια οπως λεει" και κανω 5000 μανουβρες για να παω σπιτι μου ενω ειναι μπροστα μου (μενω σε πεζοδρομο με μια παιδικη χαρα απεναντι την οποια αναγκαζομαι να κανω γυρω γυρω).. Το νεο αυτο hobby λεω να το βαφτισω : "Μετακινηση και εξαφανιση αχρηστων και με κανενα νοημα εμποδιων τα οποια γινονται ενοχλητικα αλλα και επικινδυνα για την ακεραιοτητα του αυτοκινητου καθως μας αναγκαζουνε να κανουμε μανουβρες, να πηγαινουμε αναποδα και να προσπαθουμε να περασουμε μεσα απο συμπληγαδες πετρες." Σκοπευω να το ανακυρηξω ομαδικο hobby καθως τα περισσοτερα εμποδια (συμπεριλαμβανωμενων και του γειτονα μου)ενω ειναι πλαστικα στο εσωτερικο τους εχουνε πολλα χαλικια πραγμα που καθιστα αδυνατη τη μετακινηση τους απο μονο ενα ατομο μετριου αναστηματος οπως εγω οποτε θα το αρχισουμε με την παρεα μου. Οποιος αντιμετωπιζει παρομοιο προβλημα ειναι welcome να μας βοηθησει (σε κανα 2 βδομαδες εξαφανιζουμε τα εμποδια του γειτονα) και ειμαστε προθυμοι να βοηθησουμε και εμεις με τη σειρα μας.

Δημοσ.
Ειχε πιο παλια στο Village στο Μαρουσι. Καλη φαση, 5 ευρω τα 5 λεπτα. :mad:

Εκλεισε ομως και αυτο αλλα και το Village (ηταν η σειρα του Λατση φαινεται να φτιαξει το παρανομο καστρο του).

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά κάτι μου λέει ότι είναι legendary!

Legendary indeed !

Πήγαμε χθες 20 άτομα.

Την πρώτη ώρα χάσαμε από κάτι 10χρονα.

Ήταν τόσο μικρά που δεν μπορούσες να τα σημαδέψεις :P

Την δεύτερη ώρα έμαθα τα κόλπα και πήρα το αίμα μου πίσω.

Σαν να παίζεις ut αλλά real life.

• Super Moderators
Δημοσ.

roflcopter...

αίσχος και ντροπή! :P

Δημοσ.
Legendary indeed !

Πήγαμε χθες 20 άτομα.

Ήταν τόσο μικρά που δεν μπορούσες να τα σημαδέψεις :P

Την δεύτερη ώρα έμαθα τα κόλπα και πήρα το αίμα μου πίσω.

Σαν να παίζεις ut αλλά real life.

Πού πήγατε???Που έχει lazertag?????????

Δημοσ.
Πού πήγατε???Που έχει lazertag?????????

Δεν ξέρω για ελλάδα, κάτι είπε ένα παιδί στην προηγούμενη σελίδα ότι είχε στο Village στο Μαρουσι αλλά έκλεισε, αλλά λογικά θα υπάρχει και αλλού.

Δημοσ.

Ενα παιδι = Εγω. :-D

Βασικα, εχω να παω σε αυτο εκει στο Μαρουσι πανω απο 6 χρονια. :lol:

Σιγουρα εχει κλεισει γιατι ουτε το Village υπαρχει πια.

Μαλλον εχει ενα στο Village στο Ρεντη. Αν ξερει κανεις, ας πει.

Δημοσ.

τα δικα μου μιας και δεν τα ειπα ειναι :

case modding, internet , υπολογιστες ,gadgets, console games, halo 3 , ποδηλασια, και φυσικα μπασκετ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...