poulinos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 η 62 εχει η 67 τελευταια φορα ποθυ το ειχα δει.το εφερνε και το eshop οπως και το http://www.axd.gr.το φερνει και ο οτε αλλα ειναι firmware οτε κτλ κτλ και λογοτυπο οτε.μην χασει.ναι για το585,.τα μοντελα πανω απο αυτο απλα εχουν voip η ειναι draft n
sdim Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 speedtouch και από μένα το πιο σταθερό είχα γραμμή forthnet με στατιστικά όμοια με τα δικά σου και με το linksys είχα πρόβλημα έχανε ip συνεχώς ακομη και με περασμένο τελευταίο firmware μετά έβαλα το 585ν7 και όλα κομπλέ Πραγματικά,ελπίζω να είναι έτσι,καθώς έκανα χρήση της έκπτωσης που είχα (20%) ως πελάτης Forthnet,και πήρα το 585v7 στα 53 Ευρώ. Βέβαια,είδα και αυτό το οποίο αναφέρεται στη NetOne,βέβαια,αλλά...δεν ξέρω...ίδωμεν...
liopyr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Πραγματικά,ελπίζω να είναι έτσι,καθώς έκανα χρήση της έκπτωσης που είχα (20%) ως πελάτης Forthnet,και πήρα το 585v7 στα 53 Ευρώ.Βέβαια,είδα και αυτό το οποίο αναφέρεται στη NetOne,βέβαια,αλλά...δεν ξέρω...ίδωμεν... Aυτός δεν έχει το 585v7.
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 μια χαρα θα παιξει το 585.:D:Dkai o τυπος πανω μαλλον μην πω τι.για το adslgr το λεω.το thomson ειναι οτι πιο σταθερο αποδεδειγμενο εδω και παρα παρα πολυ καιρο.και σε atten.50 και πανω απο τα λιγα που συγχρονιζει.
S2Katana Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Αυτό λέει κάτι? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615234
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 einai to επομενο μοντελο απο το wag200 Και πριν απο το wag160n.αυτο που ειχα ακουσει ειναι οτι αργει πολυ να παρει Ip σε δοκιμη με διαφορα firmware.κατα τα αλλα μια χαρα πιστευω.
argyris22 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 ειχα connex sta 2mbit και οταν το ανεβασα στα 8 ειχα 3 αποσυνδεσεις σε 1 μερα και ενω πριν κατεβαζα torrents στα 200κβ τωρα κατεβαζε με 320-330κβ (περιμενα τουλαχιστον 500!!) θελω να παρω ενα μοντεμ με 2 εξοδους τουλαχιστον,θα προτειμουσα χωρις wireless (λογω ακτινοβολιας) ποιο εχετε να προτεινετε και πως μπορω να δω το αttenuation ?ωστε να παω σε linksys αμα εχω κατω απο 30 μεχρι 80-90εουρος διαθετω
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 αν λες οτι εχεις 3 αποσυνδεσεις βλεπω κανα μεγαλο attenuation>μεσα στο μενου καπου θα το γραφει.οποτε ειτε Linksys wag200 ειτε to linksys wag160n ειτε το thomson 585 αμα η γραμμη ειναι μπαχαλο.και τα 3 εχουν wireless Και 4 ethernet αλλα το ασυρματο το κλεινεις αν φοβασεγια την ακτινοβολια.ενημερωτικα ομως σιγουρα γυρω σου υπαρχουν 5-6 δικτυα που σε χτυπανε να το πω ετσι απλα με ακτινοβολια και σιγουρα εχει 3-4 κινητα ανοιχτα μεσα στο σπιτ εσυ και η οικογενεια που ειναι χεριτοερο.παιζει να εχειςκαι ασυρματο τηλεφωνο.οποτε ενα και το ιδιο το κλεισεις η οχι .αλλα παρτο με ασυρματο γιατι ισως καποια στιγμη να το χρειαστεις και πλεον ολα βγαινουν με ασυρματο καιδεν θα βρεις πολλα χωρις.η αν βρεις κατι ισως να μην ειναι και οτι καλυτερο.εξαιρεση βεβεα καποια vigor drytek κτλ.
argyris22 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 thnx για την απαντηση,ησουνα κατατοπιστικοτατος!!! επειδη κοντα μου εχω μονο e-shop kai multirama και το e-shop φερνει μονο το liksys που κανει 100ευρω αμα παρω ayto ιδια δουλεια δεν θα κανει? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613669 (βεβεα δεν ξερω να παρω αυτο over isdn i pstn?) http://multirama.gr/products/product?pid=0265276&catid=050400
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 an η γραμμη σοθ ειναι pstn μια γραμμη δηλαδη και χωρις Netmod Λογικα αυτην εχεις τοτε Pstn αλλιως isdn>ωραιο το zyxel.το ειχα και δεν ειχα παραπανω.οχι το linksysτο απο κατω.χωρις ασυρματο δεν λεει.
argyris22 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 poulinos thnx για της απαντησεις,εισαι γκουρου στο θεμα απο οτι βλεπω!! 2 ακομα ερωτησουλες αν δεν σου ειναι κοπος την γραμμη πως την βλεπω τι ειναι (λουτρακι μενω αν σου δινει καμια info)!!! επειδη wireless δεν θελω να παρω το linksys να τελειωνω ή να παω σε zyxel,με ενδιαφερει κατα κυριο λογω η σταθεροτητα παρα η μεγιστη ταχυτητα
poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 a. to wireless κλεινει.γιασταθεροτητα θα παιρνα speedtouch>η γραμμη σου πως τα παει.attenuation κτλ?στον λογαριασμο του οτε γραφει αν ειναι Pstn Ι Isdn.αν εχεις olh thn γραμμη σου σε εναλακτικο τοτε σιγουρα ειναι pstn.Κανεις εναλακτικος δεν εχει full llu isdn.
argyris22 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 pstn ειναι η γραμμη μου Connection Type : PPPoE Downstream Upstream SNR Margin : 16.9 24.3 db Line Attenuation : 26.8 16.5 db Data Rate : 8192 381 kbps πως τα βλεπεις?ποιο μοντεμ θα ητανε καλυτερο να παρω για την περιπτωση μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.