Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για router 50-60 Ευρώ...;

sdim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η γραμμη σου μπορει να παει και παραπανω απο 8.κοντα 14-16 mbit.δενε χεις τρελο attenuation οποτε το λινκσυς θα παιξει πολυ καλα και εχειευκολο μενου.εγω πχ εχω thomson επειδη εχω voip.Πιο δυσκολο μενου απλα πιο σταθερο.το linksys πιστευω οτι θα παιξει μια χαρα με αυτην την γραμμη

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
η γραμμη σου μπορει να παει και παραπανω απο 8.κοντα 14-16 mbit.δενε χεις τρελο attenuation οποτε το λινκσυς θα παιξει πολυ καλα και εχειευκολο μενου.εγω πχ εχω thomson επειδη εχω voip.Πιο δυσκολο μενου απλα πιο σταθερο.το linksys πιστευω οτι θα παιξει μια χαρα με αυτην την γραμμη

thnx για την απαντηση και για το χρονο σου

Δημοσ.

απλα επειδη εμενα δεν με νοιαζει το δυσκολο μενου ουτε με πειραζει το να κλειδωνω λιγο πιο χαμηλα αλλα με νοιαζει το σταθερο για αυτο και thomson + voip

Δημοσ.

εχω συνδεση vodafone 24αρα.και το modem μου συγχρονιζει στα 8Μb συνηθως(μου ειπαν οτι αυτο που εχω,το jetspeed 520,κλειδωνει στα 8,γι αυτο δε θα πιανα περισσοτερο).δεν ειχα κανενα προβλημα.το εχω 2 χρονια 24ωρες/ημερα.εχει ζησει αρκετες διακοπες ρευματος κ παρ'ολα αυτα τα παει μια χαρα.τις τελευταιες μερες αρχισε μονο να κολλαει κ να αποσυνδεεται κανα 2φορες τη μερα.τωρα ομως θα παρω κ λαπτοπ και θα ηθελα ενα ασυρματο ρουτερ.γυρω στα 60 ευρω.ειμαι λιγο ασχετη με τα μοντεμ.αν και προσπαθω να βγαλω ακρη μ οσα διαβαζω εδω,καπου το χασα...θελω να πιανω τουλαχιστον τη ταχυτητα που πιανω τωρα,να μην εχω αποσυνδεσεις και να μπορω να κατεβαζω απο torrent και να ανοιγω σελιδες ταυτοχρονα(κατι που δε γινεται με το jetspeed)

τη βοηθεια σας παρακαλωωωω:o:o:o

Δημοσ.

το πιο σταθερο ρουτερακι για να εχεις τις λιγοτερες αποσυνδεσεις ειναι το thomson 585i.ειναι adsl2+.ελπιζω να μην εχει καποιο σοβαροτερο προβλημα η γραμμη και απλα να ειναι λογω ρουτερ διοτι τωρα θα κλειδωσεις πιο ψηλα με αλλο ρουτερ λογω adsl2+ και θα ειναι πιο ευεσθητη η γραμμη .το ρουτερ παντως αυτο ειναι πολυ καλο.εχω το μεγλαο αδερφακι του 787 και ανεβαζω κατεβαζω και ολα οκ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...