Προς το περιεχόμενο

Αισχροκέρδεια

Critter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κακως.

Υπαρχουν καποια προιοντα τα οποια θεωρουνται πρωτης αναγκης (που χωρις αυτα δε ζεις, και που ακομη και το στραβο αυτο κρατος τα εχει στη διατημιση), και τα υπολοιπα που δεν ειναι.

Το να θεωρησεις κλεφτη καποιον που αισχροκερδει πανω στο νερο που το εχεις απολυτα αναγκη, ναι συμφωνω και να του κανεις καταγγελια, και να τον βρισεις και οτι περναει απο το χερι σου. Γιατι αυτος παταει πανω σε μια βασικη ζωτικη σου αναγκη για να πλουτισει.

Το να θεωρησεις ομως κλεφτη αυτον που θα αισχροκερδισει πουλωντας ακριβα ρολογια, ακριβες οθονες η ακριβα παγωτα, ειναι τελειως λαθος. Δεν προκειται να παθεις τιποτε αν δεν αγορασεις και αναγκασεις τον "κλεφτη" με τον τροπο σου να τα κατεβασει. Το να αγορασεις και μετα να τον φωναζεις κλεφτη δεν ειναι και οτι πιο λογικο.

(Το θεμα με το κουβερ - ψωμακια, δε θελει και πολυ αναλυση ωστε να φανει οτι ειναι τσαμπουκαλιδικο κλεψιμο. Οτιδηποτε σε χρεωσει καποιος ενω δεν το θες, κλεψιμο ειναι, δεν πα να ειναι και νερο στη μεση της Σαχαρας και να κορακιαζεις, αμα δεν το θες και στο φερνει αυθαιρετα κλεψιμο ειναι).

Λάθος μου σόρυ.

Αναφερόμουν σε απλά καθημερινά πράγματα κι όχι σε αυτοκίνητα,κοσμήματα κτλ

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
sorry αλλά με τόσο ποσοστό κέρδους εσύ πως θα τον χαρακτήριζες? ευεργέτη ή φιλάνθρωπο?

Οχι, ως έναν τυπικό άνθρωπο, που θέλει να βγάλει φράγκα.

Αυτό λέω τοση ώρα. Ολα τα παραπάνω τα πληρώνω με κάθε πιάτο που θα παραγγείλω και σε ολα τα ποτήρια μπύρας που θα πιω για να γίνω ντίρλα. Διότι ολα αυτα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή του προϊόντος που εγω παραγγέλνω.

Δεν θέλω να μου φέρουν κατι που δεν γουστάρω.

Και σου ξαναλέω, πως μπορεί εσύ να μη γουστάρεις τα μαχαιροπίρουνα (τρως τη μπριζόλα με το χέρι), τα πιάτα (τα τρως σε αλουμινόχαρτο), τις χαρτοπετσετες, (σκουπίζεσαι πάνω σου). Επίσης, μπορεί να γουστάρεις να σερβιρίζεσαι μόνος σου βρε αδερφέ, οπότε γιατί να χρεαστεί να πληρώσεις τα κόστη όλων αυτών των παραπάνω, αφού δεν τα επιθυμείς?

Αφεντικό,

το δικαίωμα κάποιου να πουλάει με μεγάλο περιθώριο κέρδους δεν αναιρεί το δικό μου δικαίωμα να τον χαρακτηρίσω κλέφτη.

Ναι*, όπως και να το μην αγοράσεις από αυτόν. Το γιατί θα πρέπει να το διαλαλήσεις, σε ένα φόρουμ, δεν το κατάλαβα, από τη στιγμή που είναι τοις πάσι γνωστό, πως μπορεί να κάνει ό,τι θέλει (σε νόμιμα πλαίσια) . Και που από τη στιγμή που δέχεσαι, πως είσαι σε ελεύθερη οικονομία, επομενως, το ποσοστό κέρδους μπορεί να είναι όσο μεγάλο ή όσο μικρό θες εσύ. Αντί λοιπόν εσύ να ασχοληθείς με τα μεγάλα (τιμές βενζίνης, νέοι φόροι, το σημερινό μέτρο της "απόσυρσης", όπου σε εξαναγκάζει να δανειστείς για να πάρεις καινούργιο αμάξι, αφού τα τεκμήρια πήραν την ανηφόρα και κακά τα ψέμματα, όσοι έχουν παλιά αυτοκίνητα, δεν τα κρατάνε λόγω συναισθηματικής αξίας, αλλά λόγω οικονομικών δυσκολιών), εσύ κάθεσαι και ασχολείσαι για ψύλλου πήδημα.

* ο χαρακτηρισμός είναι υποκειμενικός, κάποιος μπορεί να τον θεωρήσει ως επιχειρηματικό μυαλό. Τι νομίζεις, ότι έγινε κανείς πλούσιος, πουλώντας με τιμές κόστους?

• Moderators
Δημοσ.
Οχι, ως έναν τυπικό άνθρωπο, που θέλει να βγάλει φράγκα.

Και σου ξαναλέω, πως μπορεί εσύ να μη γουστάρεις τα μαχαιροπίρουνα (τρως τη μπριζόλα με το χέρι), τα πιάτα (τα τρως σε αλουμινόχαρτο), τις χαρτοπετσετες, (σκουπίζεσαι πάνω σου). Επίσης, μπορεί να γουστάρεις να σερβιρίζεσαι μόνος σου βρε αδερφέ, οπότε γιατί να χρεαστεί να πληρώσεις τα κόστη όλων αυτών των παραπάνω, αφού δεν τα επιθυμείς?

Ναι*, όπως και να το μην αγοράσεις από αυτόν. Το γιατί θα πρέπει να το διαλαλήσεις, σε ένα φόρουμ, δεν το κατάλαβα, από τη στιγμή που είναι τοις πάσι γνωστό, πως μπορεί να κάνει ό,τι θέλει (σε νόμιμα πλαίσια) . Και που από τη στιγμή που δέχεσαι, πως είσαι σε ελεύθερη οικονομία, επομενως, το ποσοστό κέρδους μπορεί να είναι όσο μεγάλο ή όσο μικρό θες εσύ. Αντί λοιπόν εσύ να ασχοληθείς με τα μεγάλα (τιμές βενζίνης, νέοι φόροι, το σημερινό μέτρο της "απόσυρσης", όπου σε εξαναγκάζει να δανειστείς για να πάρεις καινούργιο αμάξι, αφού τα τεκμήρια πήραν την ανηφόρα και κακά τα ψέμματα, όσοι έχουν παλιά αυτοκίνητα, δεν τα κρατάνε λόγω συναισθηματικής αξίας, αλλά λόγω οικονομικών δυσκολιών), εσύ κάθεσαι και ασχολείσαι για ψύλλου πήδημα.

* ο χαρακτηρισμός είναι υποκειμενικός, κάποιος μπορεί να τον θεωρήσει ως επιχειρηματικό μυαλό. Τι νομίζεις, ότι έγινε κανείς πλούσιος, πουλώντας με τιμές κόστους?

E σιγα, τυπικοι ανθρωποι ειναι και αυτοι που θελουν να βγαλουν χρημα. Επιχειρηματικα μυαλα κλπ. Γιατι σε ενοχλει? Αν θελεις μην πληρωνεις τιποτα απο ολα αυτα και πηγαινε ερημιτης καπου.

• Super Moderators
Δημοσ.

Προσέξτε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τους χαρακτηρισμούς που απευθύνετε προς άλλους χρήστες. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ έχει δικαίωμα να διατυπώνει την άποψή του, εφόσον το πράττει με τρόπο κόσμιο και το περιεχόμενό της δεν αντιβαίνει τους κανόνες του insomnia.

Αν έχετε εντοπίσει ένα ή περισσότερα προβληματικά μηνύματα, τρεις επιλογές ανοίγονται μπροστά σας:

1) Κάνετε report, εξηγώντας με λίγα λόγια το γιατί και περιμένετε να δείτε ποια είναι η κρίση των διαχειριστών για την αναφορά που υποβάλατε

2) Απλά αγνοείτε και προσπερνάτε το προβληματικό μήνυμα, ενώ στη διακριτική σας ευχέρεια είναι το να συνοδεύσετε την απόφασή σας αυτή με παροδική ή οριστική προσθήκη του όποιου χρήστη (εξαιρούνται τα μέλη της διαχειριστικής ομάδας) στη λίστα αγνόησης (ignore).

3) Γράφετε την προειδοποίησή μου στα παλαιότερα των υποδυμάτων σας και στον επόμενο απαξιωτικό χαρακτηρισμό πηγαίνετε για περισσότερο ή λιγότερο σύντομες διακοπές.

Επειδή αυτά τα πράγματα είναι η πολλοστή φορά που τα γράφω, ενημερώνω ότι επόμενη προειδοποίηση δεν πρόκειται να υπάρξει. Υπενθυμίζω ότι με την εγγραφή σας στο insomnia έχετε αποδεχτεί τους όρους χρήσης του ιστότοπου.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

δε ξερω ρε παιδια αλλα εμενα μου εχει κατσει στο λαιμο μια αποδειξη που ειχα πετυχει σε ενα μπαρ που εγραφε οτι ειναι "ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ"!

απο τοτε σκεφτομαι να γινω ζαχαροπλαστης....

Δημοσ.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί κολάτε την ταμπέλα του τσιγκούνι/σπαγγοραμένου κλπ σε κάποιον ο οποίος δεν σκορπα τα λέφτά του.

Μπορεί να βγάζετε τα 700-1000 ευρώ άνετα και να μην τα σκέφτεστε, αλλά αν ο άλλος βγάζει 4κ και γυρνά κάθε μέρα στο σπίτι zombie θα τα σκεφτεί και έχει πλάνο εξόδων για το επόμενο 6μηνο. (Με μαθηματικό μοντέλο παρακαλώ....)*

Υπάρχουν πράγματα που αξήζουν τα λεφτά τους και άλλα όχι.

Όταν κατέβηκα Πάσχα στην Ελλάδα, απόρησα πως είναι δυνατόν ο φίλος που βγάζει 1000 ευρώ το μήνα, έχει δάνεια κλπ να μου το παίζει large ενώ κάθε μέρα μου γκρινιάζει στο MSN για το ότι δεν βγαίνει.

Βγάζω 4 φορές περισσότερα από αυτόν, αλλά δεν έχω όρεξη να μου τα τρώει ο κάθε εξυπνάκιας και απόρρησε. Ιδίως όταν του είπα ότι του πιάνουν τον ...... όταν ήρθε ο λογαριασμός 80 ευρώ για παρόμοια πράγματα που πέρνω εδώ (Αγγλία) σε εστιατόρια (όχι pub) με 25.

Βέβαια με είπαν σπαγγοραμένο και εδώ, όταν έφερα την Camaro από αμερική και μου κόστησε λιγότερα από το τελευταίο Focus RS. Συγνώμη αλλά αυτό ήθελα να πάρω.

*Και θέλω να την αράξω στα 40-45 και όχι στα 100......

Δημοσ.

Βέβαια με είπαν σπαγγοραμένο και εδώ, όταν έφερα την Camaro από αμερική και μου κόστησε λιγότερα από το τελευταίο Focus RS. Συγνώμη αλλά αυτό ήθελα να πάρω.

offtopic ποσο σου κοστισε συνολικα απο usa (+μεταφορικά...)

Δημοσ.

Συμφωνώ με το ψωμί οτι είναι κλέψιμο, βέβαια 9/10 αν δε τους φέρεις ψωμί θα στο παραγγείλουν για παπάρα στη χωριάτικη. ΝΟΜΟΣ. Τώρα ο 1 ο παραπονιάρης που θέλει να φάει το αγγουροκρέμμυδο σκέτο, λίγο μας νοιάζει. =ρ (οκ οκ κακιούλα).

Άσχετο, τρώω κοτόπουλο αυτή τη στιγμή. Στο αριστερό χέρι είχα το πηρούνι και με το δεξί κράταγα το ποντίκι. Το μαχαίρι ήταν ακουμπισμένο ως γνωστόν στη δεξιά μεριά του πιάτου και επειδή είμαι super duper wow τύπος, τράβηξα το ποντίκι και προσπάθησα να κόψω το κοτόπουλο με αυτό. Ευτυχώς κατάλαβα τη μαλακία μου νωρίς. ΧΟΧΟ.

Δημοσ.

Πάντως δεν ξέρω... μου έχει τύχει και σκηνικό να παραγγέλνουμε χωριάτικη και να μας ρωτάνε αν θέλουμε και φέτα :S

Δημοσ.
Συμφωνώ με το ψωμί οτι είναι κλέψιμο, βέβαια 9/10 αν δε τους φέρεις ψωμί θα στο παραγγείλουν για παπάρα στη χωριάτικη. ΝΟΜΟΣ. Τώρα ο 1 ο παραπονιάρης που θέλει να φάει το αγγουροκρέμμυδο σκέτο, λίγο μας νοιάζει. =ρ (οκ οκ κακιούλα).

Και για να γίνω πιο σαφής ακομα,επειδη σε εστιατορια δεν πηγαίνω μονο με την κοπέλα μου αλλα και με παρέες που τρώνε ψώμι, απο τοτε που καταργηθηκε το κουβερ τις περισσοτερες φορες μας φέρνουν ψωμί το οποίο δεν το χρεώνουν (θες τους επιασε η καλοσύνη; θες το πληρώνεις στις πατάτες; παντως δεν το χρεωνουν). Επισης έχει τύχει να φέρουν και να το χρεωσουν (χωρις να το παραγγειλουμε) αλλα επειδη το έφαγε η παρεα προφανως δεν είπαμε τπτ.

Έχω και μία συγκεκριμένη ταβέρνα στο νου μου η οποία σου φέρνει ψωμί που δεν το χρεώνει αλλα σου φέρνει και μπουκάλι με νερό το οποιο χρεώνει μόνο αν το ανοίξεις (στο φέρνει για να το ανοιξεις προφανως αλλα αν ζητάς κανάτα δεν μπορει να στο χρεωσει ;)).

Τέλος πρέπει να δωσω τα συγχαρητηρια μου στο afentiko7 που καταφέρνει και τους κάνει όλους trolloμπάχαλο και οι άλλοι μάλιστα συνεχίζουν να του απαντανε. Θέλει μαεστρια και επαγγελματισμό στο trollaρισμα αυτο.

Υ.Γ : Δεν λέω κλέφτες του καλαμποκάδες μιας και δεν σου παίρνουν τα λεφτά με το ζόρι. Αντιθετως, λεω ανεγκέφαλους αυτους που τα αγοράζουν και ωθούν τις τιμές στα ύψη.Οι καλαμποκάδες και οι συναφείς μάγκες είναι (όπου τους παίρνει βέβαια).

Δημοσ.

Κάπου όμως είμαστε και λίγο υπερβολικοί. Δηλαδή είσαι ο τυπάς που θα έχει 2 κινητά, 30 κάρτες καθημερινά, γαμάτο high end pc, ανανεωμένη γκαρνταρόμπα κάθε μήνα, 20 ζευγάρια παπούτσια, mp3 player, ipod, ρεύμα, νερά, τηλέφωνα, νοίκια, adsl, βενζίνη για το αυτοκίνητο, διαβόλια, τριβόλια και θα σε πειράξει το 1 ευρώ που θα δώσεις παραπάνω στη ταβέρνα που θα πας, για 5 φέτες χθεσινό ξανά ζεσταμένο ψωμί! FUCK IT! Θα στο κεράσω εγώ!

Απ' την άλλη δεν είναι κακό να σώζεις από που μπορείς, όμως υπάρχει και η γνωστή λαϊκή παροιμία. Ακριβοί στα πίτουρα...

Δημοσ.
Κάπου όμως είμαστε και λίγο υπερβολικοί. Δηλαδή είσαι ο τυπάς που θα έχει 2 κινητά, 30 κάρτες καθημερινά, γαμάτο high end pc, ανανεωμένη γκαρνταρόμπα κάθε μήνα, 20 ζευγάρια παπούτσια, mp3 player, ipod, ρεύμα, νερά, τηλέφωνα, νοίκια, adsl, βενζίνη για το αυτοκίνητο, διαβόλια, τριβόλια και θα σε πειράξει το 1 ευρώ που θα δώσεις παραπάνω στη ταβέρνα που θα πας, για 5 φέτες χθεσινό ξανά ζεσταμένο ψωμί! FUCK IT! Θα στο κεράσω εγώ!

Απ' την άλλη δεν είναι κακό να σώζεις από που μπορείς, όμως υπάρχει και η γνωστή λαϊκή παροιμία. Ακριβοί στα πίτουρα...

Να το χειροτερεψω λιγο; (μιας και για το θεμα του ψωμιου - νερου, γενικοτερα για ειδη πρωτης αναγκης ειμαι καθετος στο οτι και 1 μυριο το μηνα να παιρνω πρεπει να τα πληρωνω οσο λεει η διατιμηση και οχι οσο γουσταρει ο καθενας), αλλα για ειδη μη πρωτης αναγκης...

Αφου λοιπον επαναλαβω ολα οσα ειπες, πας λοιπον στην καφετερια, και κανεις φασαρια γιατι η συγκεκριμενη εχει τον καφε 4,20, ενω επρεπε (κατα τη γνωμη ποιων... δεν ξερουμε), να εχει 2,17, η πας στο club και βριζεις που το ποτο εχει 7ε ενω ο μαγαζατορας παιρνει ολοκληρο το μπουκαλι 10-15-20ε (αναλογα) και απο αυτο εχει βγαλει 12-15-18 ποτα, κι εχει κερδισει και τα μισα απο το ικα των υπαλληλων, κι εχει κοπει και η εισφορα στο δημο, και τα τασακια πλεον δεν τα πλενει λογω αντικαπνιστικου νομου (κερδος νερου αρα χρηματων), και η καθαριστρια ειναι κουμπαρα του και του παιρνει πιο λιγα, αρα παλι κερδος χρηματων, και χιλια δυο αλλα που επρεπε να κατεβασουν την τιμη (σε ενα προιον πολυτελειας) κατα 1,23ε αλλιως ειναι μεγιστοι κλεφτες. :-D:-D:-D

Δημοσ.

Νομίζω ότι δεν καταλαβαινόμαστε...

Δεν είναι το 1 ευρώ που νομίζεις εσύ ότι σκέφτομαι να δώσω. Είναι η κοροϊδία. Δηλαδή εσύ αν πας σε ένα μαγαζί και αγοράσεις ρούχα και σου πει ο άλλος... ξέρεις; Θα πρέπει να πληρώσεις και τη ζώνη... ενώ εσύ δεν τη θες... ε γιατί να την πληρώσεις δλδ;

Μην κολλάμε στα χρήματα. Δες λίγο τη νοοτροπία του πως προσπαθούν να σ΄τα πάρουν ποντάροντας στον ωχαδερφισμό ή στο ότι δε θες να χαλάσεις τις διακοπές σου ή ή ή.

Πόσες φορές μας έχουν τύχει σκηνικά στις διακοπές και λέμε... κλάιν μάιν διακοπές είμαι, δε θα το συνεχίσω, θέλω να περάσω καλά.

Για τη νοοτροπία και την πονηρία του καταστηματάρχη μιλάμε και όχι για το 1 ευρώ.

Δημοσ.

Μπορει επισης να έχω και μια ferrari και και 1 βίλα στην πολιτεια και ενα ταχυπλοο με εσω εξω μηχανη 13 μέτρα. Το θεμα ειναι οτι όλα αυτα θέλησα και τα πηρα....είτε με κοροιδεψανε στην τιμη αγορας ειτε οχι. Ηταν δικια μου επιλογη να συμφωνησω στην τιμη και στο παραδοτεο.

Ποιος είπε οτι ο στοχος ειναι να σώσω λεφτά; Το 1€ θα σώσω :D? Μα είσαι σοβάρος? Δηλαδη εχω γραψει 1000 γραμμες εδώ μεσα και αυτο έχεις καταλάβει? Ποσες φορες δλδ πρεπει να το πω? Να το γραψω μηπως με κεφαλαια?Να το γράψω συλλαβιστα?

Επαναλαμβανω λοιπον για δευτερη φορά στο ιδιο post :

Οτιδήποτε και να μου πασαρουν με χρέωση (και ορισμενες φορες και τσαμπα), ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ κόστους απο τη στιγμη που δεν το έχω παραγγείλει και δεν το έχω επιλέξει δεν το δέχομαι. Είτε αυτο ειναι πιστωτικη κάρτα που μου ερχεται σπιτι (τσαμπα) χωρις να εχω κανει αίτηση, είτε αυτο είναι ψωμί, ειτε ειναι νερο ειτε είναι ΔΩΡΕΑΝ ρωσιδακι σπιτι μου.

@pournaras : Αυτο με τα αγαθα πρώτης ανάγκης δεν μπορω να καταλαβω γιατι το επαναλαμβάνεις. Όταν λεμε οτι δεν έχει καμμία σχεση με την παρουσα συζητηση, πραγματικα δεν έχει καμμία. Και το σαπουνι ειναι είδος πρωτης αναγκης. Πρεπει δηλαδη όποτε πηγαινω super market να πάρω σοκολάτες να μου δίνουν υποχρεωτικα και ένα σαπούνι στο ταμείο χρεώνοντας με επειδή ειναι έίδος πρώτης ανάγκης?

Πρώτα απ'ολα να σου πω οτι δεν έχουμε κατοχή και καλώς ή κακως (δεν ξερω πως το βλεπεις ακομα και αυτο), οι περισσοτεροι έχουμε τη κατσαρολα γεμάτη σπίτι μας. Επομένως αντι να τρωμε 1 μεριδα φαγητο και ψωμι για να χορτασουμε, μπορει να τρώμε 2 μεριδες και να μην τρώμε ψωμί. Την ανάγκη δε του οργανισμου για τα θρεπτικα συστατικα του ψωμιου μπορουμε να την παίρνουμε και απο τοστακια, παξιμαδια, κρακερς και ενα σωρο παράγωγα του ψωμιου που τρώμε καθημερινά.

Βλεπεις λοιπον οτι πρακτικα στην καθημερινοτητα μας, τρώμε "ψωμι" σε διάφορες μορφες. Οταν λοιπον εγώ τρώω σχεδον καθε μέρα τοστ και διαφορα συναφή, εχω επιλεξει για λόγους διατροφης να μην βαζω το ψωμί ΚΑΙ στο τραπέζι μου χωρις να με ενδιαφερει αν ειναι πρωτης αναγκης ή οχι. Έχω το δικαιωμα αυτο ή οχι?

Αφου λοιπον σου εξηγησα το τοσο ακατανοητο γιατι δεν τρώω ψωμί, σου επαναλαμβανω λοιπον οτι δεν είναι επιλογη μου να το έχω στο τραπέζι μου όχι επειδη δεν μου αρέσει αλλα επειδη δεν θέλω να το φάω για λογους διατροφης. Και αν θέλεις στην τελική, άλλο ενα σοβαρο επιχείρημα ειναι οτι πολλές φορες το φέρνουν ζεστο που μοσχομυρίζει και σε προκαλει να το φας ενώ δεν θέλεις. Γιατι λοιπον εκτος απο το οτι δεν το παρειγγειλα πρεπει να υποστω και αυτο? Σκέψου μαλιστα και πες οτι εγώ τελικά το τρώω...αν όμως είναι κανεις τετράπαχος πελάτης και να έχει σοβαροτατους λογους υγιειας για να κανει διαιτα (δλδ οχι σαν εμενα που το κανω προληπτικα) και του φερει το ψωμι που μολις βγήκε απο το φούρνο μυρωδατο, γιατι να το υποστει αυτο? Ειναι λες και τρώς πιτσες και γλυκά μπροστα σε κάποιον που εχει κάνει εγχειρηση αμυγδαλες.

Που καταληγω? Οτι για πολλους λόγους που στην τελική δεν ενδιαφερουν τον εστιατορα (ούτε εσένα), καποιος δεν θέλει κάποια προιοντα. Δεν μπορεις λοιπον να του τα φερνεις παρα τη θέληση του και μαλιστα να του τα χρεώνεις κιολας. Για να μην τα παρειγγειλε καποιο λόγο θα ειχε, είτε ειναι πρωτης ανάγκης ειτε οχι. Και στην τελικη μπορει ο άλλος να έιναι φτωχος ή και τσιγκουνης και να το κανει γιάυτο. Λογαριασμο στον εστιατορα θα δώσει; Άσε που στην περιπτωση του τσιγκούνη όντως τον βάζεις σε δύσκολη θέση αν ειναι με κοπέλα. Γιατι να του το κανεις αυτο; Ειναι λες και εκμεταλλευεσαι την κατασταση του.

Επισης δεν μπορω να καταλαβω τη συγκριση της καφετεριας με τον καλαμποκα. Σου φαινεται για ceteris paribus περιπτωση; Ο καλαμποκας έχει 1 έσοδο και ένα εξοδο πανευκολα μετρησιμα ενώ οι καφετεριες οπως εχει 1000ειπωθει μπορει να έχουν απο τρελά υπερκέρδη μέχρι και χασούρα αναλογα τις επιλογες, την περιοχη και τη διαχειρηση (λιγες καφετεριες εχουν κλείσει?).

Δημοσ.

ειχα χρονια να αγορασω μπαταριες και να που χρειαστηκε σημερα.

πηρα 2 μικρες μπαταριες απο ενα περιπτερο και μου ζητησε 2.5 ευρω!

τοσο εχουν οι μπαταριες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...