Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Οι εποχές θα ήταν καλές αν το κλίμα στην Ελλάδα τις είχε 4.Και όχι 2. Ε, και τι παραπονιέσαι εσύ; Προχθές γύρισα από Χαλκιδική και στη Θεσσαλονίκη ούτως ή άλλως υπάρχουν άλλες 6 εποχές τουλάχιστον. Έχει βελτιωθεί κατά πολύ η επίδοσή μου στον ιστιοπλοϊκό μοτοσυκλετισμό όταν εξετάζω και την θετική πλευρά.
Lucifer Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 nick[;2823171'']Καλοκαίρι ειδικά δεν θα ήταν ότι προτιμότερο να πας στα σκόπια Γιατί μου το κάνεις αυτό. Γιατί.
user12 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Εγω παλι γιατι αυτο τo λεω σνομπισμο. Μπορω να ανοιξω thread μου φταιει η ανοιξη Μισω τις φαλαινες Δεν αγαπαω τα χταποδια Μου την σπαει που ο ηλιος δεν ειναι τετραγωνος Δεν μπορω να μαθω ιαπονικα
BaLsAmoMenos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Ρε φιλε και εγω τα ιδια πραγματα δεν αντεχω. Επισης ενα θρεντ κατα της υποβρυχιας καταδυσης σε γλυκο νερο θα ηταν οτι πρεπει.
linkin Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Ρε φιλε και εγω τα ιδια πραγματα δεν αντεχω. Επισης ενα θρεντ κατα της υποβρυχιας καταδυσης σε γλυκο νερο θα ηταν οτι πρεπει. και σε πισινα επισης ειναι αθλιο....ντροπη αισχος αισχος αρκουδεηδες.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.