NICKLIO Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Παιδια γεια σας , εχω ενα προβλημα με τον flashget . Ενω εχω δωσει τις αναλογες ρυθμισεις στον flashget αλλα και στο rapidshare το προγραμμα δεν μου κανει download τα αρχεια . Ενω τα αναγνωριζει ο flashget και τα αντιγραφει για κατεβασμα , τα κανει download με μεγεθος 5 kb κτλ. Τι μπορει να συμβαινει ? Εχω δωσει τα στοιχεια του λογαριασμου μου απο '' προεπιλεγμενες ιδιοτητες ληψης '' και εχω κανει και τη ρυθμιση στο rapidshare.
talisman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Παιδια γεια σας , εχω ενα προβλημα με τον flashget . Ενω εχω δωσει τις αναλογες ρυθμισεις στον flashget αλλα και στο rapidshare το προγραμμα δεν μου κανει download τα αρχεια . Ενω τα αναγνωριζει ο flashget και τα αντιγραφει για κατεβασμα , τα κανει download με μεγεθος 5 kb κτλ. Τι μπορει να συμβαινει ? Εχω δωσει τα στοιχεια του λογαριασμου μου απο '' προεπιλεγμενες ιδιοτητες ληψης '' και εχω κανει και τη ρυθμιση στο rapidshare. Πιστευω να εχεις την εκδοση 1.73 ?
vasi Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 ορισμένα προγραματα θέλουν και login μεσω mozilla για να λειτουργησουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.