million_voices Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 λοιπον ψαχνω προγραμμα διορθωσης taggs για mp3,wma το οποιο να μπορει να ταγκαρει ταυτοχρονα πολλα αρχεια (πχ ιδιο Αλμπουμ) να παιρνει στοιχεια απο το internet να αφαιρει διαφορα ενοχλητικα (_,%20,track number) απο το file name να μπορει να μετατρεψει τιτλους,καλλιτεχνη,αλμπουμ θετοντας το πρωτο γραμμα κεφαλαιο και τα υπολοιπα μικρα να εχει pane με τα αρχεια και τους φακελους στον σκληρο ταυτοχρονα με τον επεξεργαστη taggs να μου αγοραζει τσιγαρα και να πηγαινει το αυτοκινητο για πλυσιμο υγ μπορω φυσικα να ρωτησω το ιδιο πραγμα ως ΜαιρουλαΧΧ αλλα ειπα να δοκιμασω την τυχη μου
hispanos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Το mp3tag το έχεις δοκιμάσει;Δεν είμαι σίγουρος αν τα κάνει όλα αυτά που θέλεις, αλλά σίγουρα κάνει πολλά.
Jason 93 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 λοιπον ψαχνω προγραμμα διορθωσης taggs για mp3,wma το οποιο να μπορει να ταγκαρει ταυτοχρονα πολλα αρχεια (πχ ιδιο Αλμπουμ) να παιρνει στοιχεια απο το internet να αφαιρει διαφορα ενοχλητικα (_,%20,track number) απο το file name να μπορει να μετατρεψει τιτλους,καλλιτεχνη,αλμπουμ θετοντας το πρωτο γραμμα κεφαλαιο και τα υπολοιπα μικρα να εχει pane με τα αρχεια και τους φακελους στον σκληρο ταυτοχρονα με τον επεξεργαστη taggs να μου αγοραζει τσιγαρα και να πηγαινει το αυτοκινητο για πλυσιμο υγ μπορω φυσικα να ρωτησω το ιδιο πραγμα ως ΜαιρουλαΧΧ αλλα ειπα να δοκιμασω την τυχη μου Καφε να φτιαχνει;
million_voices Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Καφε να φτιαχνει; Εσπρεσο Φρεντο η Φραπε?
scarface Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 και εγώ το Mp3tag έχω να σου προτείνω είναι πολύ καλό.
million_voices Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 tag&rename αυτο νομιζω ειναι καλο αλλα οχι φρη
G_Zisis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Κι εγώ θυμάμαι πως είχα δοκιμάσει μερικά και είχα καταλήξει στο tag&rename.Βέβαια μιλάμε για αρκετό καιρό πριν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.