patrickdrd Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Εγω παιδια αντιθετα πιστευω οτι η καλυτερη σαιζον ηταν η 2η με bay harbor butcher και doakes. δηλαδη 2>1>4>3 κι εγώ θα συμφωνήσω μ'αυτό με με μικρή διαφορά το 2>1 και με μεγαλη σχετικά το 1>4, δηλαδή θεωρώ αρκετά μπροστά τις 2 πρώτες σε σχεση με τις δυο τελευταιες
Members gsarig Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μήπως να κάναμε ένα poll (να έχουμε να ασχολούμαστε με κάτι μέχρι να αρχίσει η 5η); Εμένα οι αγαπημένες μου (με την επιφύλαξη του τελευταίου επεισοδίου) είναι: 1η ... (με διαφορά) ... (κι άλλη διαφορά) ... 4η 2η (με μικρή διαφορά από την 4η) ... (με διαφορά) ... 3η (η χειρότερη)
finch Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 εγώ θα περιμένω πάντως να τελειώσει αυτή η σεζόν πρώτα..
glaza Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Zoύμε και αναπνέουμε για dexter...:D:D:D Oλες εξίσου καλές είναι δεν γίνεται να ξεκολήσεις...
PavelX Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Και η μεγάλη ώρα είναι σήμερα. Όσο σκέφτομαι ότι η επόμενη season θα ξεκινήσει από Οκτώβρη, θα πρέπει να βρούμε άλλες σειρές να καλύψουν το κενό. Εγώ προτείνω το Wire In The Blood.
Members gsarig Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Και η μεγάλη ώρα είναι σήμερα. Όσο σκέφτομαι ότι η επόμενη season θα ξεκινήσει από Οκτώβρη, θα πρέπει να βρούμε άλλες σειρές να καλύψουν το κενό. Εγώ προτείνω το Wire In The Blood. Έχω ακούσει καλά λόγια για αυτό, όπως επίσης και για ένα άλλο βρετανικό, το cracker. Δεν έχω δει κανένα τους, αλλά το σκέφτομαι σοβαρά.
inSync Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 για δωσε κανα hint, 3ωρο είναι; Κλασικό επεισόδιο είναι στη διάρκεια......... σε φτιάχνει μέχρι το τελευταίο λεπτό........ μετά έχει ένα τρελό twist......... δεν μπορώ να πω....... ούτε spoiler δεν βάζω γιατί πολλοί θα το ανοίξουν και θα χάσουν το WTF feeling όταν δουν το επεισόδιο!!!!
patrickdrd Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 ε, ναι, κλασσικά, ο πρόλογος συνεχίζεται μέχρι το 45 του τελευταίου επεισοδίου, μετά γίνεται της τανασπου για 5-10 λεπτά
Members gsarig Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Κλασικό επεισόδιο είναι στη διάρκεια......... σε φτιάχνει μέχρι το τελευταίο λεπτό........ μετά έχει ένα τρελό twist......... δεν μπορώ να πω....... ούτε spoiler δεν βάζω γιατί πολλοί θα το ανοίξουν και θα χάσουν το WTF feeling όταν δουν το επεισόδιο!!!! Καλά κάνεις και δεν λες τίποτα γιατί δεν θα κρατηθώ και θα το πατήσω... και για να είμαι σίγουρος, δεν θα ξανανοίξω καθόλου το insomnia μέχρι να δω το επεισόδιο!
patrickdrd Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 ε, εντάξει βρε, είναι καλα τα παιδιά, δεν λενε τιποτα, μην ανησυχεις, εξάλλου ποσοι ναναι αυτοι που το χουνε δει ήδη; λίγοι νομίζω
Members gsarig Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 τα παιδιά καλά είναι - εγώ δεν είμαι, που έχω την τάση να πατάω τα spoilers όταν τα βλέπω
4saken Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Απλα δειτε το...Κορυφαια σειρα ολων των εποχων.Χωρις υπερβολη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.