Προς το περιεχόμενο

The Official Dexter Season 4 topic

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγω παιδια αντιθετα πιστευω οτι η καλυτερη σαιζον ηταν η 2η με bay harbor butcher και doakes.

δηλαδη

2>1>4>3

κι εγώ θα συμφωνήσω μ'αυτό με με μικρή διαφορά το 2>1 και με μεγαλη σχετικά το 1>4,

δηλαδή θεωρώ αρκετά μπροστά τις 2 πρώτες σε σχεση με τις δυο τελευταιες ;)

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Δημοσ.

Μήπως να κάναμε ένα poll (να έχουμε να ασχολούμαστε με κάτι μέχρι να αρχίσει η 5η);:lol:

Εμένα οι αγαπημένες μου (με την επιφύλαξη του τελευταίου επεισοδίου) είναι:

1η

...

(με διαφορά)

...

(κι άλλη διαφορά)

...

4η

2η (με μικρή διαφορά από την 4η)

...

(με διαφορά)

...

3η (η χειρότερη)

Δημοσ.

Και η μεγάλη ώρα είναι σήμερα. Όσο σκέφτομαι ότι η επόμενη season θα ξεκινήσει από Οκτώβρη, θα πρέπει να βρούμε άλλες σειρές να καλύψουν το κενό. Εγώ προτείνω το Wire In The Blood.

• Members
Δημοσ.
Και η μεγάλη ώρα είναι σήμερα. Όσο σκέφτομαι ότι η επόμενη season θα ξεκινήσει από Οκτώβρη, θα πρέπει να βρούμε άλλες σειρές να καλύψουν το κενό. Εγώ προτείνω το Wire In The Blood.

Έχω ακούσει καλά λόγια για αυτό, όπως επίσης και για ένα άλλο βρετανικό, το cracker. Δεν έχω δει κανένα τους, αλλά το σκέφτομαι σοβαρά.

Δημοσ.
για δωσε κανα hint, 3ωρο είναι; :P

Κλασικό επεισόδιο είναι στη διάρκεια......... σε φτιάχνει μέχρι το τελευταίο λεπτό........ μετά έχει ένα τρελό twist......... δεν μπορώ να πω....... ούτε spoiler δεν βάζω γιατί πολλοί θα το ανοίξουν και θα χάσουν το WTF feeling όταν δουν το επεισόδιο!!!!

Δημοσ.

ε, ναι, κλασσικά, ο πρόλογος συνεχίζεται μέχρι το 45 του τελευταίου επεισοδίου, μετά γίνεται της τανασπου για 5-10 λεπτά

• Members
Δημοσ.
Κλασικό επεισόδιο είναι στη διάρκεια......... σε φτιάχνει μέχρι το τελευταίο λεπτό........ μετά έχει ένα τρελό twist......... δεν μπορώ να πω....... ούτε spoiler δεν βάζω γιατί πολλοί θα το ανοίξουν και θα χάσουν το WTF feeling όταν δουν το επεισόδιο!!!!

Καλά κάνεις και δεν λες τίποτα γιατί δεν θα κρατηθώ και θα το πατήσω... και για να είμαι σίγουρος, δεν θα ξανανοίξω καθόλου το insomnia μέχρι να δω το επεισόδιο!

Δημοσ.

ε, εντάξει βρε, είναι καλα τα παιδιά, δεν λενε τιποτα, μην ανησυχεις,

εξάλλου ποσοι ναναι αυτοι που το χουνε δει ήδη; λίγοι νομίζω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...