dimi5 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 γεια σας να με παλι με μια νεα ερωτηση εχω αλλαξει ανεμηστηρακια στο pc μου χωρις αλλαγη στην 8ερμοκρασια γιατι?? ευχαριστο προκαταβολικα... α και κατι ακομα εχω ενα προγραμμα που μετρα ταχα την ταχητητα του ανεμιστηρα αλλα δεν δειχνει ...
xania4ever Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Γιατί ίσως δεν χρειαζόταν η αλλαγήΤέσπα πές μας θερμοκρασίες...
dimi5 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Γιατί ίσως δεν χρειαζόταν η αλλαγήΤέσπα πές μας θερμοκρασίες... για πεστε?ρε φιλε πες μου ξερεις κανενα προγραμμα που να μετραει το rpm την ταχητητα?
xania4ever Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Ντάξει καλές είναι οι θερμοκρασίες για την εποχή.Ψύκτρα άλλαξες η τα αναμιστηράκια του case,Η θερμοκρασία της cpu θέλεις να πέσει?
dimi5 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Ντάξει καλές είναι οι θερμοκρασίες για την εποχή.Ψύκτρα άλλαξες η τα αναμιστηράκια του case,Η θερμοκρασία της cpu θέλεις να πέσει? εχω αλλαξει ενα ανεμιστιρακι κατακριβια...ηταν 80μμ και εβαλα τωρα 120μμ και εβαλα ακομα ενα στο πλαι το πισω για να βγαζει και το πλαι να βαζει.. κατι που εχω παρατηρησει ειναι οτι το ανεμιστηρακι πισω βγαζει κρυο αερα ενω το παλιο που ειχα εβγαζε βραστο αερα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:18 ---------- εχω αλλαξει ενα ανεμιστιρακι κατακριβια...ηταν 80μμ και εβαλα τωρα 120μμ και εβαλα ακομα ενα στο πλαι το πισω για να βγαζει και το πλαι να βαζει..κατι που εχω παρατηρησει ειναι οτι το ανεμιστηρακι πισω βγαζει κρυο αερα ενω το παλιο που ειχα εβγαζε βραστο αερα για το cpu ναι αλλα πως να αλλαξω παλι ψηκτρα?
xania4ever Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Οκ αλλά δεν μου είπες την θερμοκαρασία του επεξεργαστή θέλεις να ρίξεις ε?
dimi5 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Οκ αλλά δεν μου είπες την θερμοκαρασία του επεξεργαστή θέλεις να ρίξεις ε? ναι ..... αλλα πες μου αν ξερεις κανενα προγραμμα για να μετραω την ταχητητα των ανεμιστιριων
xania4ever Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 ναι ..... αλλα πες μου αν ξερεις κανενα προγραμμα για να μετραω την ταχητητα των ανεμιστιριων Για ποιο λόγο να μετρήσεις τους ανεμιστήρες του case?Εσένα σε ενδιαφέρει η ψύκτρα.Ποια έχεις?
Nikosgiann Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 στο ιδιο το everest,ακριβως κατω απο τις θερμοκρασιες εχει και τις ταχυτητες...
dimi5 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Για ποιο λόγο να μετρήσεις τους ανεμιστήρες του case?Εσένα σε ενδιαφέρει η ψύκτρα.Ποια έχεις? 8ΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ 8ΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ 1200RPM...ΑΥΤΟΝ http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.650428
xania4ever Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 στο ιδιο το everest,ακριβως κατω απο τις θερμοκρασιες εχει και τις ταχυτητες... Ναι αυτό του είπα αυτός λέει για τους ανεμιστήρες του case προφανώς και όχι της cpu... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:29 ---------- 8ΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ 8ΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ 1200RPM...ΑΥΤΟΝ http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.650428 Δεν μπορείς να δείς με πόσο τρέχουν νομίζω αλλα λογικά με 1200 rpm...
dimi5 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 στο ιδιο το everest,ακριβως κατω απο τις θερμοκρασιες εχει και τις ταχυτητες... δεν γραφει τις ταχητητες τον ανεμιστηριον μονο του επεξεργαστη
BaNcU Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Μιλάμε έχω λιώσει, ο καημένος ο UpToDate έγραφε 10 σελίδες thread για 2 ανεμιστήρια και ιδού το αποτέλεσμα.... κανένα . Καλή συνέχεια !
dimi5 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Μιλάμε έχω λιώσει, ο καημένος ο UpToDate έγραφε 10 σελίδες thread για 2 ανεμιστήρια και ιδού το αποτέλεσμα.... κανένα . Καλή συνέχεια ! μισο ρε φιλε για να εξιγι8ουμε...συμφωνο καημενος...γιατι πραγμα τι 8ελεις να πεις για εξιγησου.... εγω νομιζα οτι αυτο το forum ειναι για να μιλαμε τωρα τι εννοις ...εννοις οτι ειμαι βλακας η κατι αλλο ?? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:54 ---------- Μιλάμε έχω λιώσει, ο καημένος ο UpToDate έγραφε 10 σελίδες thread για 2 ανεμιστήρια και ιδού το αποτέλεσμα.... κανένα . Καλή συνέχεια ! 8ελεις να σου αρκεψω εν και εχω προβλιμα...:mad:
Nikosgiann Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 "8ελεις να σου αρκεψω εν και εχω προβλιμα..." τι θελει να πει ο ποιητης αραγε.... για πολυ ΛΟΛ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.