Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Πάντως για μένα, στον εντυπωσιασμό μου από την ταινία συνέβαλλε σαφώς ότι πήγα με πολύ χαμηλές προσδοκίες για το τι θα δω. Το εντελώς αντίθετο από αυτό που λες geORge_VLS. Γιατί το trailer κάθε άλλο παρά εντυπωσιακό ήταν.
washcloud Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 μην λεμε τωρα και οτι θελουμε. Αλλά ότι και να ακούσω αυτή είναι η αποψή μου. Δεν αλλάζει. ...σταθερός στις απόψεις του.
GeorgeVls Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Πάντως για μένα, στον εντυπωσιασμό μου από την ταινία συνέβαλλε σαφώς ότι πήγα με πολύ χαμηλές προσδοκίες για το τι θα δω. Το εντελώς αντίθετο από αυτό που λες geORge_VLS. Γιατί το trailer κάθε άλλο παρά εντυπωσιακό ήταν. Cameron απο πισω, νεες 3d τεχνολογιες, η πιο πολυαναμενομενη ταινια ολων των εποχων να βουει απο παντου και πηγες με χαμηλες προσδοκιες? Οκ δεκτο. Αλλα εγω πηγα να δω την ταινια της δεκαετιας. Ισως γι αυτο να απογοητευτηκα. Καμερον και χαμηλες προσδοκιες δεν πηγαινουν μαζι για μενα.
KilliK Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 geORge_VLS λυπαμαι αλλα πραγματι εισαι αδαης.Και δεν το λεω για να σε προσβαλω,ειλικρινα το πιστευω με αυτα που διαβασα στο ποστ σου.σε ολα οσα λες.κριμα.
GeorgeVls Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 ...σταθερός στις απόψεις του. Χαχα ωραιος. Μου θυμιζεις ρεπορτερ που κοβουν και ραβουν για να βγαλουν στην δημοσιοτητα αυτο που θελουν. Η πρωτη προταση χρησιμοποιηθηκε σαν εκφραση. Εσυ οταν λες δεν θα πεθανουμε κιολας πχ εννοεις οτι κοντευεις να πεθανεις στα αληθεια?
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Καμερον και χαμηλες προσδοκιες δεν πηγαινουν μαζι για μενα. Θέλεις να πεις, "δεν πήγαιναν", σωστά; Παρελθοντικός χρόνος.
Members gsarig Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Members Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Cameron απο πισω, νεες 3d τεχνολογιες, η πιο πολυαναμενομενη ταινια ολων των εποχων να βουει απο παντου και πηγες με χαμηλες προσδοκιες? Οκ δεκτο. Αλλα εγω πηγα να δω την ταινια της δεκαετιας. Ισως γι αυτο να απογοητευτηκα. Καμερον και χαμηλες προσδοκιες δεν πηγαινουν μαζι για μενα. Για μένα πάλι ίσχυε το αντίθετο... η μοναδική ταινία του Κάμερον που θα έβαζα στις αγαπημένες μου είναι ο πρώτος Εξολοθρευτής. Τις υπόλοιπες, ενώ τις βρήκα από μέτριες προς καλές έως πολύ καλές, δεν θα τις έλεγα ούτε καν ταινίες της χρονιάς (για τη χρονιά που παίχτηκε η κάθε μία). Περίμενα δηλαδή κάτι εφετζίδικο κι ευχάριστο, αλλά και όχι κάτι που θα με συγκλονίσει Αυτό... (μιας και άνοιξε η συγκεκριμένη κουβέντα, είπα να το βγάλω κι εγώ από μέσα μου... )
GeorgeVls Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 geORge_VLS λυπαμαι αλλα πραγματι εισαι αδαης.Και δεν το λεω για να σε προσβαλω,ειλικρινα το πιστευω με αυτα που διαβασα στο ποστ σου.σε ολα οσα λες.κριμα. Εγω μπηκα για να κανω συζητηση σχετικα με την ταινια, για να πω και να ακουσω αποψεις. Για αυτο το πραγμα δεν ειναι τα forums? Αν θες πες μου σε ποια σημεια με βρισκεις λαθος. Εγω σεβαστηκα την γνωμη σου, και καλα κανεις που σου αρεσει τοσο πολυ η ταινια. Αλλα ειναι αστειο να λες καποιον αδαη που εχει αντιθετη αποψη. Διαφωνησε μαζι μου λεγοντας τον λογο, και οχι χαρακτηριζοντας με αδαη. Και στην τελικη αν δεν σου αρεσουν οι αποψεις μου, αγνοησετες και μην κανεις παραθεσεις σε αυτα που λεω. Απλα πραγματα. ---------- Προσθήκη στις 00:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:21 ---------- Για μένα πάλι ίσχυε το αντίθετο... η μοναδική ταινία του Κάμερον που θα έβαζα στις αγαπημένες μου είναι ο πρώτος Εξολοθρευτής. Τις υπόλοιπες, ενώ τις βρήκα από μέτριες προς καλές έως πολύ καλές, δεν θα τις έλεγα ούτε καν ταινίες της χρονιάς (για τη χρονιά που παίχτηκε η κάθε μία). Περίμενα δηλαδή κάτι εφετζίδικο κι ευχάριστο, αλλά και όχι κάτι που θα με συγκλονίσει Αυτό... (μιας και άνοιξε η συγκεκριμένη κουβέντα, είπα να το βγάλω κι εγώ από μέσα μου... ) Και πολυ καλα εκανες Για μενα το 2o terminator ηταν καλυτερο απ το πρωτο, τον Τιτανικο τον θεωρω αριστουργημα, και παρα πολυ καλη ταινια το Aliens. Aυτα Ειναι ο σκηνοθετης που δεν κανει συχνα ταινιες, αλλα οτι ταινια βγαζει κανει το μπαμ.
washcloud Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Washcloud reporting : και η γιατρος, τις οποιες μου διαφευγουν τα ονοματα ουρολόγος, ναι; (εκ του "ουρά") (btw, it was ONLY Sigourney Weaver. Και φτιάχνει ΤΩΡΑ καριέρα...) οχι χαρακτηριζοντας με αδαη (...)
Members gsarig Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Members Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Εγω μπηκα για να κανω συζητηση σχετικα με την ταινια, για να πω και να ακουσω αποψεις. Για αυτο το πραγμα δεν ειναι τα forums? Αν θες πες μου σε ποια σημεια με βρισκεις λαθος. Εγω σεβαστηκα την γνωμη σου, και καλα κανεις που σου αρεσει τοσο πολυ η ταινια. Αλλα ειναι αστειο να λες καποιον αδαη που εχει αντιθετη αποψη. Διαφωνησε μαζι μου λεγοντας τον λογο, και οχι χαρακτηριζοντας με αδαη. Και στην τελικη αν δεν σου αρεσουν οι αποψεις μου, αγνοησετες και μην κανεις παραθεσεις σε αυτα που λεω. Απλα πραγματα. ---------- Προσθήκη στις 00:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:21 ---------- Και πολυ καλα εκανες Για μενα το 2o terminator ηταν καλυτερο απ το πρωτο, τον Τιτανικο τον θεωρω αριστουργημα, και παρα πολυ καλη ταινια το Aliens. Aυτα Ειναι ο σκηνοθετης που δεν κανει συχνα ταινιες, αλλα οτι ταινια βγαζει κανει το μπαμ. Σχετικά με το Terminator (το βάζω σε spoiler γιατί είναι offtopic): από ότι έχω καταλάβει για τους περισσότερους ισχύει αυτό που λες, ότι δηλαδή βρήκαν το 2ο καλύτερο από το 1ο. Απλά με εμένα συνέβη το εξής: αυτό που μου άρεσε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στο Terminator ήταν το κλίμα αγωνίας που κατάφερε να δημιουργήσει σε όλη τη διάρκεια της ταινίας. Από τη μια είχες τον ανίκητο εξολοθρευτή κι από την άλλη 2 απλούς ανθρώπους και υπήρχαν στιγμές που σε έπιανε ...απελπισία καθώς δεν μπορούσες να φανταστείς πως υπάρχει περίπτωση τελικά να τη γλιτώσουν. Ακόμη κι όταν την είδα για δεύτερη ή και για τρίτη φορά, η ταινία μου προκαλούσε πάντα την ίδια σχεδόν ένταση (ίσως επειδή δεν είχε μεγάλο προϋπολογισμό τότε, έριξε και ο Κάμερον περισσότερο το βάρος στη δημιουργία ατμόσφαιρας). Στο δεύτερο, αντίθετα, με το μέρος των καλών ήταν ο Σβαρζενέγκερ, οπότε η αγωνία δεν ήταν τόσο μεγάλη, αφού ήξερες πως ό,τι και να γίνει, όλο και κάτι θα κάνει ο καλός Εξολοθρευτής και οι δικοί μας θα τη γλιτώσουν. Ενώ δηλαδή είχε περισσότερη δράση και ασύγκριτα καλύτερα εφέ, υστερούσε πιστεύω σε αγωνία. Εννοείται πως η ταινία μου άρεσε, απλά την είδα πιο χαλαρά σε σχέση με την πρώτη. Πάνω κάτω για παρόμοιο λόγο μου άρεσε περισσότερο το πρωτότυπο Alien από αυτό του Κάμερον. Όσο για τον Τιτανικό, ενώ τον βρήκα μια χαρά ευχάριστη ταινία, όλα αυτά τα όσκαρ δεν θα του τα έδινα ούτε με σφαίρες...
KilliK Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 καταρχας δεν εκφραζω προσωπικη γνωμη αλλα την αντικειμενικη πραγματικοτητα. γνωμη μου θα ηταν αν θα θεωρουσα το αβαταρ καλυτερη ταινια απο το Hurt Locker,με βαση τα προσωπικα μου καλλιτεχνικα κριτηρια.Αλλα το να συμφωνησω οτι το αβαταρ δεν ειχε καλα εφε,ερμηνειες,στορυ και χαρακτηρες,θα ηταν σαν να συμφωνουσα οτι ο ηλιος ανατελλει απο την δυση.δεν γινονται αυτα τα πραματα. Και οσο αφορα το οτι εισαι αδαης,οριστε ενα απλο παραδειγματακι: ''Δες και την σκηνη με τον αναπηρο που λεει : βαρεθηκα να μου λενε τι δεν μπορω να κανω. Αυτο δεν Lostιζει? '' βεβαια και ισχυει αυτο που λες,αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι το σεναριο γραφτηκε 10 χρονια πριν το Lost.yep. φυσικα και μπορεις να εκφραζεις ελευθερα την γνωμη σου σε ενα δημοσιο φορουμ οπως εδω,αλλα μην περιμενεις απο τον αλλο να την παρει στα σοβαρα,οταν εισαι τελειως ασχετος με το αντικειμενο στο οποιο συζητας. ''δεν μου αρεσει η ταινια επειδη δεν ειναι του γουστου μου'',ειναι προσωπικη αποψη και απολυτα σεβαστη,αλλα ''η ταινια ειναι αμερικανια επειδη εχει μια hot latina σκληροτραχηλη γκομενα'',λυπαμαι αλλα αυτο ειναι για γελια.
washcloud Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 ...σε ποιόν ακριβώς τράχηλό της αναφέρεσαι;
Members gsarig Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Members Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 ...σε ποιόν ακριβώς τράχηλό της αναφέρεσαι; με screenshot παρακαλώ...
LuciferX Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Παντως Killik,δε θα σε παρεξηγουσα ουτε εγω,αμα δεν θεωρουσες καλο το στορυ της ταινιας.Ε οπως και να το κανουμε ,δε λεει πολλα.Αν ηταν μεταφορα απο βιβλιο κατι μου λεει οτι θα 'χαμε να αντιμετωπισουμε ενα αριστουργημα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.