Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για διαφορά ποιότητας στην εικόνα σε Full HD TV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα υπαρχει διαφορα αναμεσα σε μια τηλεοραση HD 600Ε και σε μια 2000Ε αν και οι δυο εχουν 1080p? H εικονα θα εχει διαφορα?

ελπιζω να καταλαβαινετε τι θελω να πω.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θα υπαρχει διαφορα αναμεσα σε μια τηλεοραση HD 600Ε και σε μια 2000Ε αν και οι δυο εχουν 1080p? H εικονα θα εχει διαφορα?

Ελα πες την αληθεια... Δεν εχεις ιδεα απο τηλεορασεις, ετσι? :P

Περα απο την τιμη καθε συσκευη εχει συγκεκριμενα χαρακτηριστικα.

Αν εχεις 2 διαφορετικα μοντελα μπορεις να κανεις μια αμεση συγκριση. Οσο για το ποια ειναι η καλυτερη, θα ακουσεις τοσες γνωμες οσοι και συμφορουμιστες.

Δημοσ.
μπορεις να μου προτεινεις μερικες?

εγω στο πλαίσιο κοιτάω. και απο εκει και περα μπαίνω και skroutz.gr να βρω για τιμές.

Πάντως δεν 8α επερνα samsung. γιατι σε αυτή που έχω παρει δεν μου λειτουργεί καλά το τηλεκοντρόλ. και καμια φορά μου βγάζει μια γραμμή στην οθόνη όταν παιζω HDMI PS3.

και δεν θα έπερνα και σονυ που πήρε ένας φίλος με 1,500 και στη μια βδομαδα του έκατσε πρόβλημα...

Μαλλον LG Θα επερνα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Samsung & Sony από μένα...

τι δουλειά έχει αυτό το topic στο section για τις κονσόλες? :o

Δημοσ.

Πάντως δεν 8α επερνα samsung.δεν θα έπερνα και σονυ

Samsung & Sony από μένα...

Μου αρέσει που έχετε ίδιες γνώμες όλοι :-)

Από μένα Sony, Philips(γιατί όχι...Αν και δε ξέρω τι παίζει τελευταίως), samsung.

Δημοσ.

εγω έχω LG 32 αλλα μου κάνει το εξής:καμιά φορά όταν πάω να την ανοίξω,δεν ανάβει.εκεί που δέιχνει το λαμπάκι οτι πάει να ανάψει,ξανασβήνει.το έχω παρατηρήσει κύρίως τα πρωινά.ξέρει κανείς τι παίζει?

οπότε...αν έπερνα καινούργια μάλλον samsung θα επέλεγα.

Δημοσ.

Τεράστιες. Στο μαύρο, στην χρωματική απεικόνιση κλπ, που είναι το α και το ω σε μια τηλεόραση.

μπορεις να μου προτεινεις μερικες?

από 600-2000 ευρώ? Λίγο μεγάλο το εύρος δε νομίζεις?

Επίσης μακριά από panasonic, pioneer, lg, τοshiba και sharp. Εχει ακουστεί, ότι βγάζουν πόδια και περπατάνε;)

Ημαρτον, λέει ο άλλος μην πάρεις σόνυ, γιατί μου βγαλε μια γραμμή, μην πάρεις σάμσουνγκ κλπ

Δημοσ.
Τεράστιες. Στο μαύρο, στην χρωματική απεικόνιση κλπ, που είναι το α και το ω σε μια τηλεόραση.

από 600-2000 ευρώ? Λίγο μεγάλο το εύρος δε νομίζεις?

Επίσης μακριά από panasonic, pioneer, lg, τοshiba και sharp. Εχει ακουστεί, ότι βγάζουν πόδια και περπατάνε;)

Ημαρτον, λέει ο άλλος μην πάρεις σόνυ, γιατί μου βγαλε μια γραμμή, μην πάρεις σάμσουνγκ κλπ

σκεφτομουν για Pioneer PDP-LX5090

Δημοσ.

Οι διαφορές οφείλονται:

Α) Στο panel που χρησιμοποιούν. Καλύτερο panel σημαίνει καλύτερη αντίθεση, φωτεινότητα, color gamut.

Β) Στα ηλεκτρονικά. Ιδιαίτερα στο αναλογικό σήμα μια οικονομική τηλεόραση έχει απαράδεκτη ποιότητα εικόνας, ενώ οι ακριβές έχουν καλύτερα φίλτρα και ψιλοβλέπεται η εικόνα από αναλογικό κανάλι.

Γ) Στις συνδέσεις και στα format που υποστηρίζει. Πολλές οικονομικές τηλεοράσεις δεν έχουν ψηφιακό δέκτη ή ο δέκτης τους δεν υποστηρίζει MPEG4, το οποίο μάλλον θα χρησιμοποιήσουν τα ιδιωτικά κανάλια όταν αρχίσουν να εκπέμπουν ψηφιακά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...