Προς το περιεχόμενο

Logitech Cordless Laser LX8- πρόβλημα

vaso7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το εν λόγω ποντίκι και εδώ και περίπου 2 βδομάδες έχω κάποια προβληματάκια που στην αρχή δεν είχαν παρουσιαστεί.

1. Δεν ανταποκρίνεται όπως θα ήθελα στην κύληση, άλλες φορές κυλάει κανονικά άλλες κολλάει και σταματάει.

2. Οταν κάνω κλικ, αντί για να πατήσει τον σύνδεσμο και να ανοίξει την αντίστοιχη σελίδα είτε δεν κάνει τίποτα, ή φαίνεται σαν να το έχω ακόμα πατημένο και θέλω να το μετακινήσω (οχι δεν το κρατάω πολύ ώρα πατημένο)

3. Ωρες ώρες συμπεριφέρεται λες και βρίσκεται εκτός εμβέλειας και δεν λειτουργεί τίποτα.

Τον usb αντάπτορα δεν τον έχω στο πίσω μέρος του κουτιού (αν το βάλω εκεί δεν λειτουργεί καθόλου), αλλά στην πάνω μεριά όπου έχει 2 θύρες, το ποντίκι το έχω στο γραφείο αλλά όχι επάνω, σε ένα συρτάρι που είναι ειδικά για πληκτρολόγιο, ποντίκι. Οταν αρχίσει να κάνει τα περίεργα και το ανεβάσω στην επιφάνεια του γραφείου λειτουργεί κανονικότατα.

Είναι δυνατόν σε τόσο κοντινή απόσταση να βγαίνει εκτός εμβέλειας εξαιτίας του συρταριού του γραφείου?

Μπορεί να φταίνε οι μπαταρίες που τις άλλαξα πριν λίγες βδομάδες αλλά είναι αλκαλικές του carrefour και όχι επώνυμες?

Γενικά υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να βελτιωθεί η κατάσταση γιατί είναι πολύ εκνευριστικό?

Ευχαριστώ για τις οποιες ιδέες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...