Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με crossfire

call of duty2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eιχα παρει γυρο στα Χριστουγεννα μια ASUS Ati 4870 στο 1g κ ειπα πριν 3 μερες να παρω αλλη μια ιδια μιας κ επεσαν οι τιμες, αντι να παρω μια καινουρια! το θεμα ειναι οτι μετα απο την διαταξη σε crossfire τα cod2, cod4, cod5 παιζουν τρις χειροτερα ολο lag ιστοριες κ δεν συμαζευετε! εκανα update στα drivers γραφικων κ μητρικης αλλα τπτ! κ το τελικο χτυπημα ηταν οταν ειδα οτι στο "pci express 2.0" στη δευτερη καρτα ειναι "χ4" κ οχι "χ16" οπως λεει στο μανουαλ της μητρικης οτι υποστιριζει! η μητρικη μου ειναι μια gigabyte "p35 dq6"

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2637

κ υποστιριζει crossfire!

καμια βοηθεια;;;;

οχι τπτ αλλο εχω ξενερωσει ρε π@@@@η μου αν το ηξερα θα πουλουσα παλια ATI θα εβαζα κ δικα μ κ θα επερνα καμια nvidia να εχω τουλαχιστον συμβατοτητα με τα αγαπημενα μ games:cry::cry:

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Το P35 chipset δεν υποστηρίζει δύο κάρτες με Χ16. Υποστηρίζει μια με Χ16 και μία με Χ4. Μόνο αν χρησιμοποιείς μία κάρτα αυτή τρέχει με Χ16.

Για περισσότερα δες το manual σ. 10.

Δυστυχώς λοιπόν δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι' αυτό με τη συγκεκριμένη μητρική.

Αν είχες P45 και crossfire θα έτρεχαν η μια με Χ16 και η άλλη με Χ8.

Αν είχε Χ48 θα έτρεχαν και οι δύο με Χ16...

• Super Moderators
Δημοσ.

τι οθόνη έχεις και από τι αποτελείται το υπόλοιπo pc? επίσης τι windows?

Αν είχε Χ48 θα έτρεχαν και οι δύο με Χ16...

και Χ38 καθώς και σε συγκεκριμένες Ρ45 :-)

Δημοσ.

Πάντως μάλλον δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν έχεις καλά αποτελέσματα.

Ή οι κάρτες δεν σκαλάρουν καθόλου, ή κάτι παίζει με drivers/patch κλπ.

Έπρεπε να τα έχεις υπόψη σου αυτά πριν πας σε Crossfire...

:-(

Δημοσ.

vista x64 core 2 quad 9550, 6g memory ocz platinum 1000mhz

και οθονη samsung 24" wide hd full sta 2 ms την μητρικη την ξερεις οπως κ τι καρτες εχω! προφανος η μητρικη θα φταιει ηξερα οτι το p35 δ ειναι κ απο τα καλυτερα chipset και δ εκατσα κ να διαβασω σωστα το μανουαλ! (προφανος γιατι οταν σκεφτηκα να παρω την καρτα ημουν στη δουλεια κ ηταν ξαφνικο γιατι την πηρα αμεσως:o)

ευχαριστω για τη βοηθεια σημερα πληρωνομε οποτε....:devil::devil:

Δημοσ.

Μια χαρά chipset είναι το P35.

Οι συνδυασμοί Crossfire/SLi πάσχουν ανέκαθεν.

Πάντως λογικά με το σύστημά σου και μία 4870 θα έπρεπε να σε αφήνει ικανοποιημένο στα παιχνίδια που αναφέρεις.

Δημοσ.

δ μπορω να πω οτι δ ημουν ευχαριστημενος απλα οταν σημετεχεις σε αγωνες ητε φιλικα ητε με επαθλα θες κατι παραπανω, ασε που στο cod 5 ζοριζοταν αρκετα μπορω να πω! εκτος απο το χ48 υπαρχει κ κανενα αλλο chipset που να τρεχει κ τα 2 σε χ16?:-D?

• Super Moderators
Δημοσ.

για socket 775 μόνο X38, το οποίο αντικαταστάθηκε από το Χ48 και τουλάχιστον 1 συγκεκριμένο μοντέλο P45 το οποίο δεν κυκλοφόρησε Ελλάδα...

άρα αναγκαστηκά Χ48, αν έχεις όρεξη πάλι για Gigabyte, το Χ48 mobo της είναι αρκετά φτηνό πλέον

Δημοσ.
για socket 775 μόνο X38, το οποίο αντικαταστάθηκε από το Χ48 και τουλάχιστον 1 συγκεκριμένο μοντέλο P45 το οποίο δεν κυκλοφόρησε Ελλάδα...

άρα αναγκαστηκά Χ48, αν έχεις όρεξη πάλι για Gigabyte, το Χ48 mobo της είναι αρκετά φτηνό πλέον

ναι αυτο κοιτουσα μολις! καλη φαινετε! μαλλον για αυτη θα παω! ευχαριστω παιδια μ εφυγε ενα βαρος! B)

• Super Moderators
Δημοσ.

ελπίζω πάντως να είναι θέμα μητρικής, γιατί τπτ δεν είναι σίγουρο...

Δημοσ.

Επιμένω πως αντί να πετάξεις λεφτά σε mobo, καλύτερα να πουλήσεις τις 4870 + τα λεφτά που θα έδινες για νέο mobo και να πάρεις μία δυνατότερη κάρτα.

Δημοσ.
ελπίζω πάντως να είναι θέμα μητρικής, γιατί τπτ δεν είναι σίγουρο...

το που πολυ να βαλω απο κατω απο την ατι την 8800 κ ετσι να εχω κ physx me thn 4870:p:p κ την αλλη 4870 την βαζω στον παλιο μου υπολογιστη κ ετσι κανω αναπαντεχα αναβαθμηση κ στον παλιο κ στον καινουριο! αχαχαχ:cry::cry: ελπιζω να ειναι αυτη η φταιχτρα γιατι σε gaμes της ατι οπως hawx, grid δ μ παρουσιασε προβλημα! λοιπον φευγω παω για δουλεια κ να παρω την mobo ελπιζω οταν γυρισω να μη βρω κανενα περιεργο σχολιο κ τραβαω τα μαλια μ!!:eek:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...