Alchemist` Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Έχω ένα Toshiba A300D-115... Σήμερα, στα καλά του καθουμένου, απλά δεν ανοίγει... Συγκεκριμένα κάνει το εξής: Πατώντας το power ανοίγει κανονικά, δείχνει την Bios screen, όπου αν μπείς στο Bios όλα λειτουργούν κανονικά... Αμέσως μετά από αυτήν την εικόνα ζητάει τον κωδικό, τον βάζω και μετά τίποτα, η οθόνη παραμένει μαύρη και μετά από κάνα 2λεπτο ο υπολογιστής κλείνει.... Κ όλα αυτά ξαφνικά,απλά τον άνοιξα μια ώρα αργότερα αφ' ότου τον είχα κλείσει κανονικότατα, και είναι σ αυτή την κατάσταση.... Έβαλα το Bios στο default, αποσύνδεσα όλες τις συνδεδεμένες συσκευές αλλά και πάλι τζίφος... Τι διάολο συνέβει???
blacksuede Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 αποκλειεται....toshiba = αξιοπιστία.... τι λε ρε παιδι μου αλήθεια???? να δω τι άλλο θα πούνε αυτοί που υπεραμύνονται αυτές τις εταιρίες λες και είναι μέτοχοι... στραβή μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε φορητό , οποιασδήποτε μάρκας... alchemist σου κολλάει δηλαδή πριν μπεί στα windows??? μάλλον software είναι το θέμα... σε safe mode προσπάθησες να μπείς???
Tenshi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Και η ερώτηση των 100000 δολαρίων...εγγύηση υπάρχει;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 αποκλειεται....toshiba = αξιοπιστία.... τότε γιατί δίνει εγγύηση? αφού αποκλείεται να χαλάσει? (αν το εννοούσες ειρωνικά δεν φταίω, δεν έβαλες emoticon )
Alchemist` Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Και η ερώτηση των 100000 δολαρίων...εγγύηση υπάρχει; Δεν θυμάμαι... τον προηγούμενο Σεπτέμβριο το πήρα, οπότε λογικά έχει εγγύηση... Αλλα και τι μ αυτό.... Ειληκρινά νευρίασα για την δουλειά/αρχεία που χάθηκαν περισσότερο, παρά για το λάπτοπ, και ότι βρήκε την καταλληλότερη στιγμή να χαλάσει, τώρα που έχω ξοδέψει ένα κάρο λεφτά για διάφορους λόγους και δεν έχω καθόλου μα καθόλου χρόνο για να τρέχω σε αντιπροσωπείες κτλπ... Το θέμα δεν πρέπει να είναι software, συγκεκριμένα βλέπω αυτό: μετά αυτό: και τέλος... η οθόνη μένει μαύρη... ο σκληρός εκείνη την ώρα δουλεύει (σύμφωνα με τον λαμπάκι, σαν να φορτώνει κάτι, αλλά μετά από λίγο σταματάει, και ο υπολογιστής λίγη ώρα αργότερα κλείνει... Edit: οπότε δεν μπορώ να πάω σε safe mode, και γενικώς δεν μπορώ να κάνω και πολλά πέρα από το να μπώ στο bios... Αλλά δυστηχώς τα λαπτοπ είναι γνωστά για τα καταπληκτικά τους bios, που έχουν μόνο πληροφοριακό χαρακτήρα αφού δεν μπορείς να κάνεις σχεδόν τίποτα...ψάχνω τώρα το cd των windows για να κάνω boot από εκεί... (XP έχω περασμένα και το μοντέλο τελικά είναι Α300D - 155)
sivadWS2 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Βάλε ένα linux live-cd και προσπάθησε να το ξεκινήσεις. Αν ξεκινήσει βεβαιώσου ότι βλέπεις τα περιεχόμενα του δίσκου. Αν όλα αυτά γίνουν κανονικά τότε το πρόβλημα είναι software και όχι hardware.
Alchemist` Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Βάλε ένα linux live-cd και προσπάθησε να το ξεκινήσεις. Αν ξεκινήσει βεβαιώσου ότι βλέπεις τα περιεχόμενα του δίσκου. Αν όλα αυτά γίνουν κανονικά τότε το πρόβλημα είναι software και όχι hardware. έβαλα προς το παρών το cd των XP και ευτηχώς bootare... περιμένω τωρά να δω αν θα μου βγάλει τον δίσκο ΟΚ, και θα κάνω κάνα check disk απο την γραμμή ενολών... αι να δούμε... thnx για το ενδιαφέρον σε όλους!!! Edit: Τα windows δεν εντοπίζουν τον σκληρό στην εγκατάσταση,αν και στον BIOS τον βρίσκει κανονικά... τον έβαλα τώρα απο AHCI σε compatibility mode, και βλέπουμε... ε ρε τι έμελλε να πάθουμε μεσημεριάτικα... :/ Edit2: με το compatibility τον βρήκε η εγκατάσταση... έκανα chkdsk C: /f αλλα λέει πως ο σκληρός είναι μια χαρά, αλλά και πάλι δεν ανοίγει... έχετε καμιά ιδέα εσείς τι μπορεί να φταίει??? (τουλάχιστον δεν έχουν χαθεί τα δεδομένα... Ανακουφίστηκα τώρα... )
eclipse13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 τότε γιατί δίνει εγγύηση? αφού αποκλείεται να χαλάσει? (αν το εννοούσες ειρωνικά δεν φταίω, δεν έβαλες emoticon ) το ξεχασα...
Alchemist` Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Τι Windows εχεις? Μηπως εχεις βαλει τα 7? Windows XP Professional SP3...
EstellePr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Αν σου ζητά username και password, στο username πληκτρολόγησε '' Administrator'', και άσε κενό το password. Hit enter, και πες μου. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:38 ---------- Επείσης, κοίταξε να δείς αν έχει γίνει κάποια αλλαγή στη bios και έχεις κάνει κανένα set password.
FarCry Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Αν σου ζητά username και password, στο username πληκτρολόγησε '' Administrator'', και άσε κενό το password. Hit enter, και πες μου. εγραψε απο πανω οτι εχει professional. αν εχει απενεργοποιησει τον administrator (οπως κανω εγω για θεματα ασφαλειας ) δε προκειται να πιασει αυτο που λες. μονο σε Home δε μπορεις να τον απενεργοποιησεις. αλλα πρεπει να μπεις σε safe mode και ζησε μαη μου να φας τριφυλλι
Alchemist` Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 εγραψε απο πανω οτι εχει professional. αν εχει απενεργοποιησει τον administrator (οπως κανω εγω για θεματα ασφαλειας ) δε προκειται να πιασει αυτο που λες. μονο σε Home δε μπορεις να τον απενεργοποιησεις. αλλα πρεπει να μπεις σε safe mode και ζησε μαη μου να φας τριφυλλι Έβγαλα φωτό αυτά που βλέπω, δεν φτάνει καν στα windows... Το pc κολάει ΠΡΙΝ να έχω καν την δυνατότητα να πατήσω F8 και να μπώ στην ασφαλή λειτουργία... Το password που ζητάει στην φωτό είναι του υπολογιστή, δεν έχει καμία σχέση με τα windows...Δεν υπάρχει username, είναι μόνο αυτό... Ούτως άλλος το γνωρίζω όμως, δεν είναι εκεί το πρόβλημα...
FarCry Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 σβησε το μπουτινι και κανε ενα fixboot, fixmbr να φτιαξεις εκ νεου τα partition tables
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.