fullon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 ναι με επιασε πανικός τώρα , τρέχω στο αποστειρωμένο καταφύγιο..
tzotzo Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 δειτε τι επαθε μια κακομοιρα αμερικανα που εκανε εμβολιο για γριπη [ame]http://www.youtube.com/watch?v=mh5F5wP8RdU[/ame]
akpe Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Για τον λόγο αυτό συνιστά «σε όλες τις χώρες που θα διαθέσουν το εμβόλιο να ασκούν εντατική εποπτεία όσον αφορά την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα» του παρασκευάσματος όταν θα αρχίσουν οι εμβολιασμοί. Με λίγα λόγια μας λέει πως θα είμαστε πειραματόζωα ε; nothnxbye
Lucifer Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 δειτε τι επαθε μια κακομοιρα αμερικανα που εκανε εμβολιο για γριπηhttp://www.youtube.com/watch?v=mh5F5wP8RdU Σοβαρευτείτε ε.
FilipposMD Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 ποιά πανδημία μωρέ και ποιο εμβόλιο..? πανδημία το λένε με 4000 νεκρούς σε ολόκληρο πλανήτη 6 δις ανθρώπων?? Δες λίγο στο ίντερνετ τι σημαίνει πανδημία πριν εκφραστείς, ναι; Ο Dr. Leonard G. Horowitz, ομιλεί ανοικτά για το αποτρόπαιο έγκλημα που λαμβάνει χώρα σκοπίμως μέσω των εμβολιασμών, δημιουργώντας – αποδεδειγμένα – χιλιάδες παιδιά με προβλήματα αυτισμού και για τους Σιωνιστές Ιλλουμινάτι που εφασμόζουν αυτό το ειδεχθές σχέδιο εναντίον της ανθρωπότητας…! Για να δούμε λίγο ποιος είναι ο κύριος (από wikipedia): Among Horowitz's better-known titles are Deadly Innocence: Solving the Greatest Murder Mystery in the History of American Medicine (1994), in which he claims that Kimberly Bergalis' dentist, David J. Acer was a pedophile and a serial killer who used HIV as his murder weapon; and Emerging Viruses: Aids & Ebola - Nature, Accident or Intentional? (1996), which advances the theory that AIDS and Ebola were engineered by the U.S. government with biological warfare and genocide in mind. As an author, the themes he has taken up over the years have moved away from public health advice related to dentistry, and on to general health-related conspiracy theories, opposition to vaccination, and New Age therapies, with elements of numerology and Christian apocalyptic prophesy. Εγώ λέω να το ρίξουμε στη νουμερολογία τότε αντί να κάνουμε τα εμβόλια των σιωνιστών. Είναι πολύ πιο αποτελεσματικό!
ΠάρηςΓ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 δειτε τι επαθε μια κακομοιρα αμερικανα που εκανε εμβολιο για γριπηhttp://www.youtube.com/watch?v=mh5F5wP8RdU Κάρμα........
FarCry Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Στις 16 Νοεμβρίου ξεκινά και στη χώρα μας ο εμβολιασμός με το πανδημικό εμβόλιο για τη νέα γρίπη. Ο εμβολιασμός για τη νέα γριπη θα γίνεται αρχικά στα δημόσια νοσοκομεία και την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας των εμβολιαστικών κέντρων θα εμβολιαστεί το προσωπικό των νοσοκομείων. Επιπλέον, την πρώτη εβδομάδα θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα εμβολιαστικά κέντρα και όσοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και έχουν ιατρική γνωμάτευση για τη διενέργεια εμβολιασμού με το πανδημικό εμβόλιο για τη νέα γρίπη. Τα παραπάνω ορίζονται σε εγκύκλιο που απέστειλε σήμερα η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου προς τις διοικήσεις των νοσοκομείων και των αρμόδιων φορέων, στο πλαίσιο του προγραμματισμού για την έναρξη του εμβολιασμού για τη νέα γρίπη. Τα όσα προβλέπονται στην εγκύκλιο αποτελούν πρόταση του Εθνικού Επιστημονικού Συμβουλίου για την αντιμετώπιση της Νέας Γρίπης για την προετοιμασία της πρώτης φάσης. Επίσης, στην εγκύκλιο, προβλέπεται η σύσταση Επιτροπής Πανδημίας Γρίπης σε κάθε νοσοκομείο, προκειμένου να έχει στην ευθύνη της το συντονισμό των εμβολιαστικών κέντρων τα οποία συστήνεται να λειτουργούν καθημερινά απογευματινές ώρες καθώς, και Σαββατοκύριακα, εκτός εφημερίας. Μετά την πρώτη εβδομάδα έναρξης του εμβολιασμού για τη νέα γρίπη, οι ευπαθείς ομάδες που έχουν υποκείμενη νόσο και παρακολουθούνται χρονίως από το Νοσοκομείο , θα έχουν την δυνατότητα κατά προτεραιότητα να εμβολιαστούν στο Νοσοκομείο παρακολούθησης τους. Ημερομηνία έναρξης εμβολιασμών ορίζεται η Δευτέρα 16.11.09. Κατά την πρώτη εβδομάδα εμβολιάζεται το σύνολο του προσωπικού του Νοσοκομείου . Επι πλέον θεωρείται ελεύθερη η πρόσβαση για εμβολιασμό εξαιρετικά ευπαθών ατόμων σε περίπτωση που ζητηθεί από τον θεράποντα ιατρό τους ( μετά από ιατρική γνωμάτευση ). Μετά την πρώτη εβδομάδα οι ευπαθείς ομάδες που έχουν υποκείμενη νόσο και παρακολουθούνται χρονίως από το Νοσοκομείο , θα έχουν την δυνατότητα κατά προτεραιότητα να εμβολιαστούν στο Νοσοκομείο παρακολούθησης τους. http://www.healthview.gr/?q=%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CF%81%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%AC%CE%B6/%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-16-%CE%BD%CE%BF%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%BF-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%AF%CF%80%CE%B7
nickarmy Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 να ρωτήσω μου φαίνεται ή εχουν πεθάνει δύο άτομα απο το εμβόλιο και εχουν μινοι καποιοι παράλητοι
doctorkostis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Μολις εμβολιαστω θα σας ενημερωσω για το αντιμετωπιζω προβληματα.Προς το παρον εχω φαει εμβολιο απλης γριππης και εμβολιο πνευμονιοκοκκου χωρις καμια παρενεργεια....
FilipposMD Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 να ρωτήσω μου φαίνεται ή εχουν πεθάνει δύο άτομα απο το εμβόλιο και εχουν μινοι καποιοι παράλητοι Δε νομίζω. Αν έχεις κάποια πηγή, ευχαρίστως να την δούμε. Επίσης, ακόμα και αν έχουν πεθάνει 2. Έστω ότι έχουν εμβολιαστεί 2 εκατομμύρια άτομα και πεθαίνουν οι 2. Αν δεν εμβολιαστεί κανείς, πες ότι θα πεθάνουν 50 από τη γρίπη. Τι είναι πιο συμφέρον; Τα νούμερα εδώ είναι τυχαία, αλλά έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε όταν μιλάμε για φάρμακα ή εμβόλια. Ξέρετε πόσοι έχουν πεθάνει από εγχειρήσεις; Γιατί δεν τις καταργούμε; Επειδή προφανώς, αν τις καταργήσουμε, θα πεθάνουν πολλαπλάσιοι. Είναι κοινή λογική και απλή αριθμητική η όλη ιστορία.
nickarmy Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 για δυο το ειχα ακουσει απο τα μμε της ελλάδας βρικα αυτο http://www.thermopilai.org/content/episemos-pleon-oi-protoi-nekroi-apo-embolio-h1n1
FarCry Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δε νομίζω. Αν έχεις κάποια πηγή, ευχαρίστως να την δούμε.Επίσης, ακόμα και αν έχουν πεθάνει 2. Έστω ότι έχουν εμβολιαστεί 2 εκατομμύρια άτομα και πεθαίνουν οι 2. Αν δεν εμβολιαστεί κανείς, πες ότι θα πεθάνουν 50 από τη γρίπη. Τι είναι πιο συμφέρον; συγνωμη ΑΛΛΑ αυτο το βρισκεις λογικο επιχειρημα? εγω παντως δε θελω να ειμαι στη θεση της οικογενειας του εκλιποντος.... για ανθρωπινες ζωες μιλαμε ΦΦΣ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:23 ---------- για δυο το ειχα ακουσει απο τα μμε της ελλάδας βρικα αυτο http://www.thermopilai.org/content/episemos-pleon-oi-protoi-nekroi-apo-embolio-h1n1 ριχτα αγορι μου και μη φοβασαι Κρεμαστινός: Δεν σκοπεύω να κάνω το πανδημικό εμβόλιο Προβληματισμό γεννά η δήλωση-βόμβα του καθηγητή καρδιολογίας και τέως πρόεδρου της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας πως δεν σκοπεύει να κάνει το πανδημικό εμβόλιο. Την παραπάνω δήλωση έκανε ο γνωστός καθηγητής καρδιολογίας στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας και όπως ο ίδιος τόνισε η απόφασή του αυτή σχετίζεται με την προσωπική του στάση απέναντι στους εμβολιασμούς. http://www.healthview.gr/?q=%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CF%81%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%AC%CE%B6/%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B5%CF%8D%CF%89-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CF%89-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%BF
FilipposMD Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 συγνωμη ΑΛΛΑ αυτο το βρισκεις λογικο επιχειρημα? εγω παντως δε θελω να ειμαι στη θεση της οικογενειας του εκλιποντος.... για ανθρωπινες ζωες μιλαμε ΦΦΣ Προφανώς και είναι λογικό επιχείρημα. Κάποτε είχα σημειώσει και ακριβή νούμερα για το εμβόλιο της ιλαράς, που είναι πολύ πειστικά, αλλά δεν τα έχω πρόχειρα. Οι άνθρωποι που πεθαίνουν από παρενέργειες φαρμάκων, επιπλοκές εγχειρήσεων, ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, επιπλοκές διαγνωστικών εξετάσεων, ιατρικά λάθη είναι πολλοί. Ασφαλώς και είναι λυπηρό και κανείς δεν χαίρεται γι' αυτό. Είναι όμως, συνολικά, απείρως λιγότεροι από όσους θα πέθαιναν αν δεν δίναμε φάρμακα, δεν κάναμε εξετάσεις και εγχειρήσεις, αν δεν είχαμε μονάδες εντατικής θεραπείας κτλ. Ενδεχομένως αυτοί που πεθαίνουν από παρενέργεια φαρμάκου να μην είναι τα ίδια άτομα που θα πέθαιναν από την αρρώστια που θεραπεύεται ή προλαμβάνεται με αυτό το φάρμακο. Είναι ατυχές, αλλά ο υπεύθυνος για τη δημόσια υγεία θα πάρει απόφαση κοιτάζοντας τα νούμερα και θα φροντίσει να πεθάνουν όσο το δυνατόν λιγότεροι. Ούτε και τώρα σου φαίνεται λογικό; Για τους θανάτους, θέλω να την ψάξω λίγο την είδηση. Με μια πρώτη ματιά, λέει ότι οι αρχές δηλώνουν πως δεν σχετίζονται με το εμβόλιο και μπαίνουμε σε συνομωσιολογία. Θα ψάξω και καμιά εναλλακτική πηγή και θα επανέλθω. Παράθεση:Κρεμαστινός: Δεν σκοπεύω να κάνω το πανδημικό εμβόλιο Προβληματισμό γεννά η δήλωση-βόμβα του καθηγητή καρδιολογίας και τέως πρόεδρου της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας πως δεν σκοπεύει να κάνει το πανδημικό εμβόλιο. Την παραπάνω δήλωση έκανε ο γνωστός καθηγητής καρδιολογίας στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας και όπως ο ίδιος τόνισε η απόφασή του αυτή σχετίζεται με την προσωπική του στάση απέναντι στους εμβολιασμούς. http://www.healthview.gr/?q=%CE%B5%C...BB%CE%B9%CE%BF Χμ, για να δούμε τι λέει ο ίδιος ζωντανά, για να μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο: http://www.healthview.gr/?q=video/video/%CE%B1%CE%BD%CF%841-30-10-09-%CE%BF-%CE%B4-%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%AE-%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1 Αν και γενικά, ο Κρεμαστινός είναι καρδιολόγος, δεν έχει σχέση με τη δημόσια υγεία. Καλό είναι να ακούμε τους ειδικούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.