Προς το περιεχόμενο

Windows 7 & laptop drivers

fountoux

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς τι γίνεται με τα drivers των συσκευών για εμάς που έχουμε laptop? Θα περιμένουμε τις εκάστοτε εταιρείες ή θα είναι όλα ΟΚ με την εγκατάσταση... (Δεν πιστεύω πως η Microsoft θα μας κάνει τη ζωή τόσο εύκολη)

• Moderators
Δημοσ.

Στην δικια μου περιπτωση με ενα packard bell-οπου δεν υπαρχουν drivers για x64 συστηματα-τα 7 βρηκαν τα παντα,χωρις κανενα προβλημα και χωρις κανενα update.

Δημοσ.

Χμμμμ.... Και από επιδόσεις? Έχετε παρατηρήσει καμιά διαφορά? Και κάτι άλλο... Από συμβατότητα με προγράμματα πως πάνε;

• Moderators
Δημοσ.
Και κάτι άλλο... Από συμβατότητα με προγράμματα πως πάνε;

Γι αυτα μπορεις να περασεις απο τα επισημα topic για τα 7,θα βρεις μπολικες απαντησεις.

• Super Moderators
Δημοσ.
Χμμμμ.... Και από επιδόσεις? Έχετε παρατηρήσει καμιά διαφορά? Και κάτι άλλο... Από συμβατότητα με προγράμματα πως πάνε;

για τέτοια ερωτήματα υπάρχει και το τεράστιο sticky topic για τα Windows 7 :-)

Δημοσ.

Και κάτι τελευταίο. Το laptop μου έχει Vista και από τη στιγμή που έβαλα το service pack 2 τα νεύρα μου έχουν γίνει ζαρτιέρες. Σκέφτομαι σοβαρά να βάλω πλεόν XP (αν και υποστήριζα τα Vista που τα χρησιμοποιούσα απ' όταν είχαν βγει στο MSDN) και αναρωτιέμαι αν αξίζει τώρα μέχρι να βγουν όλες οι εκδόσεις των 7.

Έχω βρει και αυτό το site για το laptop μου: http://www.sony-asia.com/support/download/232594/sectionfirst?subpage=detail. Αξίζει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...