Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για Toshiba Satellite L300D-20M

sdim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Αγοράστηκε πρόσφατα ένας Toshiba Satellite L300D-20M,και αφού έγιναν όλες οι ενέργειες για το στήσιμό του (προεγκατεστημένα Vista Home Premium με λειτουργία ειδικού διαμερίσματος σε διαμέρισμα του σκληρού για disk recovery),και αφού έχει το αυτοκολλητάκι της Microsoft που βεβαιώνει ότι είναι αυθεντικά τα Vista Home Premium,περίμενα να έχει τουλάχιστον μέσα στη συσκευασία ένα dvd των Vista Home Premium,όπως όταν αγοράζεις ένα καινούργιο desktop,κι ένα άλλο cd με τα drivers της ATI 3100,και τα διάφορα utilities της Toshiba.

Πουθενά,όμως...

Τι γίνεται;Δεν έπρεπε να παρέχονται αυτά,έτσι κι αλιιώς;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Καλά δεν είχε 2 σιντί; Το 1ο που είναι "αναμεικτο" Βίστα με το software της Τοσίμπα και το άλλο που είναι για απεγκατάσταση των Βίστα;;;

Κρίμα αν είναι όντως έτσι, γιατί η Τοσίμπα, μέχρι πρότεινος φημιζόταν ότι είναι, αν όχι η μόνη, τότε από τις ελάχιστες που περιείχαν στη συσκευασία και σιντί του λειτουργικού..Έστω και έτσι, πακέτο με το software της!

Δημοσ.
Κι όμως,φίλε μου.Δεν περιελάμβανε τίποτα απολύτως...

φιλε τα πραγματα δεν ειναι και τοσο τραγικα οσο νομιζεις.

εχει μεσα ενα προγραμμα η τοσιμπα που βαζεις εσυ ενα δισκακι και στα περναει εκει μονο του.

ουτε η πρωτη φορα ειναι ουτε η τελευταια που εταιριες καταφευγουν σε αυτη τη λυση.

δες το θετικο της υποθεσης,ετσι φτιαχνεις οσα αντιγραφα ασφαλειας θελεις.υποθεση μιας ωρας ειναι.και η τακτικη αυτη υπαρχει στην αγορα εδωβ και τουλαχιστον 5 χρονια που θυμαμαι απο ενα σονυ.

απλα η τοσιμπα μεχρι προτεινως εδινε και δισκακια μαζιτωρα χαλασε κι αυτη..

Δημοσ.

Σχεδον ολες οι εταιριες πλεον δεν βαζουνε μεσα recovery cd-dvd,πηρα προσφατα ενα sony vaio αξιας 2000ευρω κ δεν ειχε αλλα μολις τον ανοιξα μου πεταξε μηνυμα να φτιαξω τα recovery κ ετσι το εκανα

Δημοσ.
Σχεδον ολες οι εταιριες πλεον δεν βαζουνε μεσα recovery cd-dvd,πηρα προσφατα ενα sony vaio αξιας 2000ευρω κ δεν ειχε αλλα μολις τον ανοιξα μου πεταξε μηνυμα να φτιαξω τα recovery κ ετσι το εκανα

Πράγματι τουλάχιστον στα χαμηλής αξίας laptop τα recovery cd-dvd τα φτιάχνεις μόνος σου, σε ένα TECRA που πήρα, τα DVD υπήρχαν.

Δημοσ.

Εχετε δίκιο,παιδιά.

Πήρα στη Microsoft,με παρέπεμψαν στην Toshiba,και εκεί μου είπαν πως δεν δίνουν back-up dvd's.

Φτιάχνεις τα recovery dvd's,κι αυτό είναι...

Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...