Προς το περιεχόμενο

ΑΠοριες περι υπερχρονισμου

nickvas19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω το παρακατω συστημα:

intel q8200

gferoce 280gtx msi

seasonic 650w

wd 500gb

asus p5q3

2048mb ram 1066hz

θέλω να μοθ πειτε αν θα αντέχει σε overclock και αν θα αντέξει στον χρονο...επίσης θέλω να μου πείτε κανενα προγραμμα για overclocking!!!τελος έχω και μια απορια...έχω ένα προγραμμα της asus...που λεγεται ΕPU-6 egine...και εχει 5 επιλογες το auto,turbo,high performance,medium saving power kai max saving power...το έχω εννοειτε στο high performace...ή διαφορα απο το turbo ειναι ότι στο turbo οτι το cpu frienquency ανεβαινει 3%...δοκιμασα να παιξω game με την επιλογη tyrbo και έκανε ωρες ωρεσ σπασιματα...μηπως θα έχω το ιδιο προβλημα και με το overclock?!

Δημοσ.
φιλε google it

Ιδιαίτερα πολύτιμη η βοήθειά σου.

Αποκλείεται να το είχε σκεφτεί ο topic starter.

:rolleyes:

Δημοσ.

αμα ειναι να το κλεισουμε το forum και να μην ρωταμε τπτ...αφου υπαρχει το google...και τετοιοθ ειδους απαντήσεις μπορει να δώσει ο καθενας...ηταν απλα περιττη η απαντηση που έδωσες...αλλα σε ευχαριστω :)

Δημοσ.

nickvas19 Ξεκίνα από εδώ διαβάζοντας τα βασικά.

Δες και εδώ αρκετά stress προγραμματάκια ιδιαίτερα χρήσιμα, και εδώ είμαστε για τυχόν απορίες.

Δημοσ.
οσο για τον αν αντεξει στο χρονο με 2gb σιγουρα οχι:-)

'Ετσι όπως ρωτάει, υποθέτω πως η απορία του είναι αν το overclock θα μειώσει τον χρόνο ζωής του συστήματός του...

Δημοσ.
'Ετσι όπως ρωτάει, υποθέτω πως η απορία του είναι αν το overclock θα μειώσει τον χρόνο ζωής του συστήματός του...

πασο.

ηγφηγφδγηδη

Δημοσ.

nickvas,επειδή και εγώ ήμουν ενας χρήστης του epu6 θα σου έλεγα,ξέχνα το.ακολούθα και κανε overclock μεσω bios.

εγώ με το epu6,οταν το είχα ενεργό,όταν άλλαζε απο maximum power saving σε turbo,φοβόμουν μην φαω bsod.και το είχα βάλει στα +11%(δλδ ανέβασα 350 mhz)

τώρα με το overclock μεσω bios,ανέβασα 800mhz και δεν φοβάμαι κανένα bsod.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...