Προς το περιεχόμενο

Ο Υμηττός προστατεύεται από την ένδοξον Πολεμικήν Αεροπορίαν

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καταρχήν, είσαι λαμιώτης, πως ξέρεις πως ζει ο αθηναίος? Κατά δεύτερον οι αγαθονησιώτες, ξυπνάνε με τους ήχους των τούρκικων αεροπλάνων. Κατά τρίτον, ο καθένας ζει, εκεί όπου του αρέσει. Οποιανού του αρέσει η αγροτική ζωή και να ψάχνει για γυναίκες στα κανάλια, μπορεί κάλλιστα να το κάνει.

Οχι δεν ειμαι Λαμιωτης. Ασε τι γραφει εκει, ειναι αλλη ιστορια. Μεγαλωσα Πελοπονησο σε μια ομορφη επαρχιακη πολη και μενω Αθηνα εδω και μια 10ετια, αρα ξερω μια χαρα πιστευω πως ζει ο Αθηναιος, πως ζει ο επαρχιωτης και...προσφατως εμαθα πως ζει και ο Αγαθονησιωτης :)

Οσο για αυτο που λες για το Αγαθονησι, δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα. Επειδη εκανα φανταρος την περιοδο των πολλων παραβιασεων εκει περα, τα αεροπλαναενοχλουσαν 2-3 φορες τη μερα οταν ηταν στα πολυ φορτε τους. Τις περισσοτερες μερες δεν μας ενοχλουσαν καν. Αν θες να βρεις να πεις ενα πραγματικο προβλημα της καθημερινοτητας στο Αγαθονησι, αυτο ειναι οι λαθρομεταναστες που ερχονται καθημερινα απο τη γειτονικη χωρα και οχι οι παραβιασεις. Απλα τα μιντια εχουν κανει συνωνυμο τη λεξη Αγαθονησι με τη λεξη παραβιασεις, οποτε με τα δικια σου λες οτι λες. Τεσπα οφφτοπικ ειναι αυτα.

Και πάλι' date=' θα είναι μικρότερα τα έξοδα, αφού οι εργάτες θα πληρωθούν από τον ιδιώτη. Πέραν του ότι τα άλλα έργα , είναι ουτοπικά. Οι κατασκευές, περιλαμβάνουν και ένα ευρύ φάσμα άλλων βιομηχανιών από τσιμέντο μέχρι τούβλα και από εργάτες μέχρι πολιτικούς και αρχιτέκτονες. Η αντιπυρική ζωνη, γίνεται και από πυροσβέστες, με ένα τσεκούρι. Δεν κινείται το χρήμα* Επίσης, δεν αντιδρούν όλοι οι κάτοικοι. Οι βολεμένοι μεσοαστοί αντιδρούν.

Πχ το δεκέμβρη αντέδρασαν όλοι οι αθηναίοι? 5-10 χιλιάδες ήταν στους δρόμους.

*αν διαφωνείτε με τη ροή του χρηματος, τσάμπα κάνουμε κουβέντα[/quote']

καλη η ροη χρηματος, αλλα οχι αλογιστα εις βαρος του τελευταιου πνευμονα πρασινου που απεμεινε, ποσο μαλλον για να βολευτει μια απο τις πιο διεφθαρμενες/αντιπαθεις/ωχαδελφιστικες κοινωνικες ταξεις της χωρας. Αυτο δεν εννοεις να καταλαβεις κι ετσι δε θα συνενοηθουμε...

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Αυτο δεν εννοεις να καταλαβεις κι ετσι δε θα συνενοηθουμε...

Ενώ μέχρι τώρα... Μην κουράζεσαι άδικα, σε συζητήσεις που εμπλέκονται μέσα τα Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια (πρόσφατα και το περιβάλλον), πάντα θα υπάρχουν άτομα ...απάλευτα (την έχεις και πρόσφατη την έννοια από το στρατό :P )

B)

Δημοσ.

Ρε Απάλευτε7 να σου πω την αλήθεια, είναι η πρώτη η ημέρα που δεν έχω πυρετό μετά από μία εβδομάδα και όμως το συγκεκριμένο θέμα μου δημιούργησε την ίδια ζαλάδα.

Ειλικρινά, τα πιστεύεις ή μας δουλεύεις; Αν μας πεις πως ο τύπος πίσω από την Πυθία online είσαι εσύ, θα σε πιστέψω.

Τα περιβαλλοντικά προβλήματα που αναφέρεις δεν είναι αναπόδεικτα. Όλα έχουν αποδειχθεί και ταυτοποιηθεί ως προβλήματα, όπως και η υπερβολική και άναρχη δόμηση.

Δεν ξέρω πως δρας στην καθημερινότητα σου, αλλά όταν πράττουμε αυτό έχει κάποιες επιπτώσεις, ανάλογα αν αυτές είναι θετικές ή αρνητικές συνεχίζουμε ή όχι. Αυτό που κάνεις, είναι ότι πράττεις, διαπιστώνεις τα μειονεκτήματα, τα διαστρεβλώνεις αλλάζοντας το περιεχόμενος τους και τα παρουσιάζεις ως πλεονεκτήματα σε ένα άσχετο θέμα. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείς μία αλυσίδα προβλημάτων, χωρίς πιθανή λύση για το οποιοδήποτε απ΄αυτά. Είναι επικίνδυνη πρακτική να βασίζεσαι στα σαθρά θεμέλια της φαινομενικής λογικής.

Ελπίζω να μην σε προσέβαλα με τα παραπάνω.

Δημοσ.
Οχι δεν ειμαι Λαμιωτης.

καλη η ροη χρηματος, αλλα οχι αλογιστα εις βαρος του τελευταιου πνευμονα πρασινου που απεμεινε, ποσο μαλλον για να βολευτει μια απο τις πιο διεφθαρμενες/αντιπαθεις/ωχαδελφιστικες κοινωνικες ταξεις της χωρας. Αυτο δεν εννοεις να καταλαβεις κι ετσι δε θα συνενοηθουμε...

Αρα το πρόβλημα, είναι ότι πηγαίνουν για γαλονάδες. Εμένα περισσότερο μου τη σπάνε τα κααυ, που πάνε δωρεάν διακοπές αντί να δίνουν τα χρήματα σε τουριστικές περιοχές. Πάντως από τη στιγμή που υπάρχει στρατόπεδο, θα υπάρχουν και εγκαταστάσεις νομίζω. Ε στις ίδιες εγκαταστάσεις θα γίνουν σπίτια. Ποιο το πρόβλημα?

Μην κουράζεσαι άδικα, σε συζητήσεις που εμπλέκονται μέσα τα Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια (πρόσφατα και το περιβάλλον), πάντα θα υπάρχουν άτομα ...απάλευτα

Εσύ, αυτό κατάλαβες? Οτι μίλησα για πατρίδες και για καημένους γαλονάδες?

Δημοσ.
Αρα το πρόβλημα, είναι ότι πηγαίνουν για γαλονάδες. Εμένα περισσότερο μου τη σπάνε τα κααυ, που πάνε δωρεάν διακοπές αντί να δίνουν τα χρήματα σε τουριστικές περιοχές. Πάντως από τη στιγμή που υπάρχει στρατόπεδο, θα υπάρχουν και εγκαταστάσεις νομίζω. Ε στις ίδιες εγκαταστάσεις θα γίνουν σπίτια. Ποιο το πρόβλημα?

Το προβλημα ειναι πρωτιστως οτι θα καταστραφει δασικη εκταση για να μπει τσιμεντο. Δευτερευοντως οτι αυτο θα γινει απο το δημοσιο. Και επειτα το οτι αυτα θα πανε σε καραβαναδες ειναι να χαμε να λεγαμε, οτι και καλα ειναι εκνευριστικο-προκλητικο. Αλλα δεν εγκειται εκει το ουσιαστικο προβλημα.

Δημοσ.
Εμένα περισσότερο μου τη σπάνε τα κααυ, που πάνε δωρεάν διακοπές

Με υπηρέτες φαντάρους, ξοδεύοντας τα λεφτά τους.

Δημοσ.
Το προβλημα ειναι πρωτιστως οτι θα καταστραφει δασικη εκταση για να μπει τσιμεντο. Δευτερευοντως οτι αυτο θα γινει απο το δημοσιο. Και επειτα το οτι αυτα θα πανε σε καραβαναδες ειναι να χαμε να λεγαμε, οτι και καλα ειναι εκνευριστικο-προκλητικο. Αλλα δεν εγκειται εκει το ουσιαστικο προβλημα.

Και γιατι αναφερεται ως πρωην στρατοπεδο;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

...Και ο καιρος περνάει και η απόφαση να συνεχιστούν οι εργασίες πάρθηκε και πήραν θάρος πολλοί και ψήσανε ότι υπόλοιπο πρασίνου έμεινε στην Αθήνα...

Εξακολουθείτε να χαίρεστε για τις νέες θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν???

Ξεκαθαρίζω τη σκέψη μου και τα συναισθήματα και σε όποιον αρέσουν:

Εύχομαι όσοι ευθύνονται για όλα αυτά, να ζήσουν ώστε να δουν να χάνονται όλα τους τα αγαπημένα πρόσωπα και μετά να μην τους ακολουθήσουν αλλά να ζήσουν για όσο περισσότερο γίνεται...

Περαστικά μας...

:fear::eek::X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...