Προς το περιεχόμενο

Που παμε μετα τον θανατο?

screenshot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πιστευει και στον Αη Βασιλη:P

ειναι θεμα ιδιοσυγκρασιας και γενικοτερης κοσμοθεωρησης

πιστευεις σε mambo jumbo μλκες γιατι γουσταρεις να σε "πηγαινουν" απο γνωστους ασφαλεις my ass δρομους και δεχεσαι μοιρολατρικα διαφορα αρκει να σου λενε καλες @@ριες και να σου ταζουν λαγους με πετραχηλια

η

αμφισβητεις και εχεις τα @@ να ζησεις με απλες και δυσκολες αληθειες

υπάρχει και τρίτη επιλογή:ζεις τη ζωή σου,τους γράφεις όλους στα @ότι διαθέτεις@ και απλά το ψάχνεις το θέμα,έχεις μια γνώμη για να μη σε λένε και αμόρφωτο..πεθαίνεις και βλέπεις (ή δε βλέπεις) ποιος είχε τελικά δίκιο...

(και τι σε νοιαζει τώρα ποιος πιστεύει στον piter pan ή στις νεράιδες ή στον ''χο χο χο'',αφού στο τέλος όλοι θα πεθάνουμε,αυτό ειν'το μόνο σίγουρο!)

• Απαντ. 361
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

υπαρχει ενα αξιωμα γενικως στις θετικες επιστημες που λεει "η απλουστερη εξηγηση ειναι πιθανοτατα και η ποιο σωστη"

αρχισε με το να βλεπεις τα "πραγματα" με κριτικη διαθεση χωρις να δεχεσαι τπτ ως αυτονοητη αληθεια,πιστεψε με τα παντα ειναι μπροστα στα "ματια" σου και ειναι απλα αρκει να μπορεις να σκεφτεις στοιχειωδως

(οι αληθειες ειναι τοσο ξεδιαντροπα μπροστα σου που σιγουρα θα αντιληφθεις την ειρωνια και το ποσο ηλιθιοι και ατελεις ειμαστε εμεις οι ανθρωποι)

δεν το πιασες με τον Αη Βασιλη αλλα δεν μαμιεται μην ασχολεισαι

Δημοσ.
υπαρχει ενα αξιωμα γενικως στις θετικες επιστημες που λεει "η απλουστερη εξηγηση ειναι πιθανοτατα και η ποιο σωστη"

αρχισε με το να βλεπεις τα "πραγματα" με κριτικη διαθεση χωρις να δεχεσαι τπτ ως αυτονοητη αληθεια,πιστεψε με τα παντα ειναι μπροστα στα "ματια" σου και ειναι απλα αρκει να μπορεις να σκεφτεις στοιχειωδως

δεν το πιασες με τον Αη Βασιλη αλλα δεν μαμιεται μην ασχολεισαι

και ποιος σου είπε ότι τα πιστεύω όλα?απλά λέω γνώμες...

τώρα το να μην πιστευεις σε τίποτα είναι άλλη ιστορία!

τέσπα...τέσπα:-D

• Moderators
Δημοσ.

η

αμφισβητεις και εχεις τα @@ να ζησεις με απλες και δυσκολες αληθειες

Μήπως να το χοντρύνουμε λιγάκι;

Στην απευκταία περίπτωση που πεθάνει στενό συγγενικό σας πρόσωπο, πόσοι από τους @@δάτους (...και u know το αντίστοιχο για τις γυναίκες) θα πατήσουν πόδι στους συγγενείς και θα αρνηθούν κηδείες και κουραφέξαλα;

Δημοσ.
Μήπως να το χοντρύνουμε λιγάκι;

Στην απευκταία περίπτωση που πεθάνει στενό συγγενικό σας πρόσωπο, πόσοι από τους @@δάτους (...και u know το αντίστοιχο για τις γυναίκες) θα πατήσουν πόδι στους συγγενείς και θα αρνηθούν κηδείες και κουραφέξαλα;

αδερφε μου sorry αλλα το μαμησες

δεν πιστευω να θες απαντηση ετσι?

Δημοσ.
Κάποιος να μου εξηγήσει όλα τα παραπάνω σε bold!

Όταν πεθάνω βάλτε μου το κινητό στο μνήμα, μα μη με θάψετε βαθιά γιατί δε θα 'χω σήμα.

Δημοσ.
Μπορείς να μην απαντήσεις. Η ερώτηση έγινε.

οκ λοιπον εσυ το θελησες

για πες μου σε παρακαλω, στον δρομο χεραιτας μονο οσους γουσταρεις?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:27 ----------

ναι απάντα αφού τα ξέρεις όλα!

αυτο καταλαβες? η αυτο σε πειραξε? :Pχ+οο

Δημοσ.
οκ λοιπον εσυ το θελησες

για πες μου σε παρακαλω, στον δρομο χεραιτας μονο οσους γουσταρεις?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:27 ----------

αυτο καταλαβες? η αυτο σε πειραξε? :Pχ+οο

εννοείται ότι χαιρετάς όσους γουστάρεις αλλιώς είσαι υποκριτής!!

έτσι το παιζεις τουλάχιστον...όχι γιατί να με πειράξει?:P

Δημοσ.
εννοείται ότι χαιρετάς όσους γουστάρεις αλλιώς είσαι υποκριτής!!

έτσι το παιζεις τουλάχιστον...όχι γιατί να με πειράξει?:P

η εισαι πολυ μικρη η πραγματικα πιστευεις στον Αη Βασιλη

σε καθε περιπτωση choose ur poison:p

Δημοσ.

Ξέρω ότι ταΐζω το τρολλ, αλλά Τζίνι, αφού κάθεσαι και πιστεύεις και λες ό,τι σου καπνίσει για ένα θέμα για το οποίο δε γνωρίζεις τίποτα (πρόσεξε: όχι δε γνωρίζει κανείς, όπως σε ανακουφίζει να διατυμπανίζεις, απλά εσύ δε γνωρίζεις) ενώ ταυτόχρονα απαξιώνεις τις γνώμες αυτών που μπορεί να τυχαίνει να ξέρουν κάτι ουσιαστικό γι' αυτό με το να πετάς ανούσια συνθήματα του τύπου "κανείς δεν ξέρει τίποτα!!" (που μόνο τους πιο φιλοσοφικά αδαείς μπορεί να έχουν κάποια ελπίδα να πείσουν), βλέπω ότι έχεις πολύ δρόμο ακόμα και, προς το παρόν, δεν έχει νόημα κάποια σοβαρή συζήτηση επί του θέματος.

Επειδή, όμως, διακρίνω στα γραπτά σου τη γνωστή σύγχυση όσων πιστεύουν σε "κόσμους-φάσματα" (και σε όλη την υπόλοιπη ορολογία) περί του τι είναι open-mindedness, θα σου προτείνω να ξεκινήσεις, τουλάχιστον, βλέποντας το παρακάτω βίντεο που επιχειρεί, με απλά λογάκια, να λύσει αυτή τη συχνά χρησιμοποιούμενη παρεξήγηση.

Δημοσ.

Προφέσορ Τέο ανυπομονούμε να μας αποκαλύψεις όλα τα μυστικά που κρύβει το σκοτεινό μας σύμπαν.

Δημοσ.

Απρέντις slygeo, στο βιβλιοπωλείο. Δε θα τα λύσω εγώ για τον καθένα. Όταν έχω διάθεση ρίχνω μια ιδέα για το σε ποια κατεύθυνση να κινηθεί κανείς (πράγμα που το έκανα ήδη γι' αυτό το thread) και μέχρι εκεί.

Δημοσ.

Βαριέμαι ρε αλλά όπως ξερείς εσύ καλύτερα από 'μενα πολλά από αυτά που έχεις πει σε προηγούμενα posts/threads δεν νομίζω ότι εξηγούνται με την πολύ απλή λογική του ανθρώπου. Δεν εννοώ φαντάσματα. Ας πούμε για τις 10 διαστάσεις ξέρω 'γω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...