Προς το περιεχόμενο

copa copana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει παει κανεις στο copa copana??εντυπωσεις??να κανω και μια αλλη ερωτηση..εγω θα μπω αττικη οδο και θα βγω στην εξοδο προς πειραια...μετα απο κει πως θα παω???σε ποια εξοδο να βγω??

Δημοσ.
εχει παει κανεις στο copa copana??εντυπωσεις??να κανω και μια αλλη ερωτηση..εγω θα μπω αττικη οδο και θα βγω στην εξοδο προς πειραια...μετα απο κει πως θα παω???σε ποια εξοδο να βγω??

Xμμμ βασικα ετσι θα κανεις κυκλο.

Εγω προτεινω να βγεις ΠΕριφερειακη Αιγαλεω απο Αττικη Οδο να βγεις μπροστα απο τα ΕΛ.ΠΕ στον Ασπροπυργο και απο εκει κανεις αριστερα (αν λειτουργουν τα φαναρια αλλιως δεκια κ αναστροφη στη γεφυρα του Ασπροπυργου) κ απο εκει ειναι 5 λεπτα.

Απο εκει περα αν μπεις απο Αττικη προς Πειραια βγαινει στην εξοδο προς Κορινθο (Λ.Καβαλας) κ μολις βγεις απο Χαιδαρι θα το βρεις 4-5 χλμ στο δεξι σου χερι

Δημοσ.
Xμμμ βασικα ετσι θα κανεις κυκλο.

Εγω προτεινω να βγεις ΠΕριφερειακη Αιγαλεω απο Αττικη Οδο να βγεις μπροστα απο τα ΕΛ.ΠΕ στον Ασπροπυργο και απο εκει κανεις αριστερα (αν λειτουργουν τα φαναρια αλλιως δεκια κ αναστροφη στη γεφυρα του Ασπροπυργου) κ απο εκει ειναι 5 λεπτα.

Απο εκει περα αν μπεις απο Αττικη προς Πειραια βγαινει στην εξοδο προς Κορινθο (Λ.Καβαλας) κ μολις βγεις απο Χαιδαρι θα το βρεις 4-5 χλμ στο δεξι σου χερι

χμμ..μαλιστα..μαλλον απο κει προς πειραια θα παω γιατι φοβαμαι μην μπερδευτω απο την αλλη,δεν τα ξερω εκει τα μερη..να σαι καλα,ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Εθνικη προς Πειραια, Εξοδος στη Λεωφορο Αθηνων, προχωρας μεχρι να δεις το Δαφνι στο δεξι σου χερι και σε 2-3 λεπτα εχεις φτασει

Δημοσ.
Εθνικη προς Πειραια, Εξοδος στη Λεωφορο Αθηνων, προχωρας μεχρι να δεις το Δαφνι στο δεξι σου χερι και σε 2-3 λεπτα εχεις φτασει

ευχαριστωωωω

Δημοσ.

καλο φαινεται αλλα δε μπορω να πω οτι φημιζεται για τη κα8αριοτηττα του!!

απο καβαλας,παιρνεις το 845(το λεωφορειο)κ εφτασες!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λιγο offtopic, αλλα αυτο το ονομα "copa copana" ειναι ψιλοfail...Πηραν τη φημισμενη copacabana της Βραζιλιας και την πατενταραν με την Ελληνικη αργκο.

Μου θυμιζει κατι μαρκες παπουτσιων Reedok, Mike, adibas κλπ, σε συνδυασμο με κατι ανεκδοτα τυπου "πως λεγεται το πουλι που πουλαει τσιγαρα? --> περιπτερι".

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ
Δημοσ.
το ξερω,αλλα αφου δε το μετεφεραν.....

τυχαινει να ειναι σε αλλο φορουμ εκεινο το θεμα, αρα δε γινεται να το μεταφερουν ουτε οι μεν moderators, ουτε οι δε .

Δημοσ.

όπως και να εχει..πήγαα!!για δεδομενα αθηνας,καλα ηταν..απο καθαριοτητα δεν μπορω να πω,μια χαρα ηταν..απλα μου φανηκε λιγο μικρο και σε σχεση με αυτα που προσεφερε,ακριβο..!!!!τουλαχιστον δροσιστηκαμε!!!

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.
Να κάνω μια ερώτηση?θέλω να πάω στο κοπα κοπανα με την συγκινωνια και μενω παγκρατι?(κεντρο)πως μπορω να παω?

αν είσαι κοντά σε μετρό μπαίνεις μέσα πας Αιγάλεω περπατάς μέχρι την θηβών (5 λεπτά) πέρνεις το 845 και μετά το δαφνί θα το δεις στο δεξί χέρι. ρώτα και τον οδηγό να σου πει που. αλλιώς όπως είπε ο αποπάνω youdrive

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παλιό το θέμα αλλά είπα να μην ανοίγω άλλο.

Ξέρει κανείς τι παίζει φέτος;

Διάβασα ότι πέρσι κάποια στιγμή τον Αύγουστο είχε κλείσει (σφραγιστεί) για ποικίλες παραβάσεις (πραγματικές ή όχι δεν ξέρω και δεν είναι το θέμα του ερωτήματός μου).

Χθες που πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω για το ωράριο να πάμε για κάνα "πλάτσα-πλούτσα", μου το είπαν μεν (το ωράριο) αλλά μου είπαν ότι "δεν έχουν ανοίξει ακόμα". Δεν μπορούσαν όμως να μου δώσουν κάποιο στοιχείο παραπάνω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...