Προς το περιεχόμενο

Bios Update

Tracer27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

μετά απο αρκετές μέρες σκέψεων αποφάσισα να κάνω μια μικρή αναβάθμιση στον υπολογιστή μου...Όλα καλά όμως όταν άνοιξα το PC έβγαζε μια μπλε οθόνη για κλάσματα του δευτερολέπτου και μου πρότειναν τα windows να βάλω το cd της εγκατάστασής τους για επιδιόρθωση...Όταν έγινε και αυτό μου έβγαλε το εξής μήνυμα:Bios in this system is not fully ACPI compliant συνιστώντας BIOS update...Και έρχομαι στο ζουμί....Πώς γίνεται??Μπορώ μέσω των Windows ή είναι κάτι πιο σύνθετο??Η μητρική μου ειναι αυτή εδώ http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/dg31pr/

και αναρωτιόμουν μπορώ να πραγματοποιήσω το update με την 3η μέθοδο που περιγράφεται εδώ downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&Inst=Yes&ProductID=2839&DwnldID=17851&strOSs=38&OSFullName=OS Independent&lang=eng να κατεβάσω δηλαδή το αρχείο που δίνει παρακάτω και να το "τρέξω".Όποιος μπορεί να βοηθήσει....

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

iFlash Update with Bootable CD-ROM

Use this method if the iFlash files are too large to fit on a floppy disk or if the desktop board does

not include floppy drive support. You will need a bootable CD-ROM. (Information on how to

create a bootable CD is listed at the end of this document.)

1. Save the iFlash BIOS update file to a temporary directory.

2. Double-click the *.EXE to extract necessary files.

3. Copy the .BIO file and IFLASH.EXE to the bootable CD.

4. Configure the BIOS of the target system to boot to the CD-ROM drive:

a. Press F2 during boot to enter BIOS Setup.

b. Go to the Boot menu.

c. In Boot Device Priority, set the CD-ROM drive to be the first boot

device.

d. Save by pressing F10 and exit the BIOS Setup.

5. Boot the target PC with the CD in the drive.

6. At the prompt, type IFLASH /PF XXX.BIO (where XXX.BIO is the filename of the .BIO

file) to launch the iFlash BIOS update process.

http://downloadmirror.intel.com/17851/eng/BIOS%20Update%20Readme.pdf

Σου δίνει εδώ αναλυτικές οδηγίες για το πως μπορείς να κάνεις bios update από το cd-rom ή από δισκέτα ή από usb στικ. Σου έκανα paste τις οδηγίες από cd-rom Ίσως κάποιος άλλος φίλος από το forum έχει κάτι άλλο να προτείνει.

Δημοσ.

Καλημερα σε απαντες. εμενα παλι μου φαινεται οτι λογω της αναβα8μισης που εκανες θα πρεπει να κανεις ενα ωραιοτατο φορματ ειδικα αν αλλαξες μητρικη τοτε θελει σιγουρα . Στο λεω σιγουρα το εχω επιβεβαιωσει πολλες φορες

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Το πρόβλημα λύθηκε με αναβάθμιση του BIOS μέσω των Windows με το .exe file και ευτυχώς λειτουργούν οι μνήμες...

Δημοσ.
Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Το πρόβλημα λύθηκε με αναβάθμιση του BIOS μέσω των Windows με το .exe file και ευτυχώς λειτουργούν οι μνήμες...

Μη ξανακανεις bios update μεσω Windows εχουν κλαψει πολλοι:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...