waterpolistas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 παιδια σκεφτομαι να αγορασω αυτο το κινητο.θα ηθελα λοιπον να μου γραψετε τις εμπειριες σας με αυτο το κινητο και αν θα μου το προτεινατε.αξιζει να το αγορασω????
Vasilisxd Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Είναι λίγο πλαστικουρα , τρίζει το πίσω καπάκι και τα πλήκτρα λίγο χάλια , κατα τα αλλά είναι καλό , λαμβάνοντας υπ´οψην το λειτουργικό της Nokia. Σε αυτά τα χρήματα λαβε υπ´οψην σου και το Samsung U900 soul με 5mp Camera. Εάν όμως θες Nokia κοιτά το Ε51 ή E55 το οποίο αναμενετε προσεχώς.
waterpolistas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 ωραιο το samsung αλλα ψαχνω ενα κινητο με wifi σε αυτα τα λεφτα
Vasilisxd Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Η σειρά E της Nokia έχει σε όλα τα μοντέλα wifi και έχει συσκευές από σοβαρά υλικά (μεταλο). Μπορώ να ρωτήσω τι το θες το wifi σε τέτοιες συσκευές ;
waterpolistas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 θελω να εχω wifi οπου και να πηγαινω....γι'αυτο
Vasilisxd Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Μήπως εννοείς 3G για να έχεις Ίντερνετ όπου και αν πηγαίνεις ; Για να πιάνεις wifi πρέπει να υπάρχει πολυ κοντά σου ξεκλειδωτο router από κάποιο σπίτι. Και τι να το κανείς το Ίντερνετ ... Αυτές οι συσκευές είναι τελείως δυσχρηστες για πλοήγηση. Εάν σε ενδιαφέρει το Ίντερνετ δώσε ~250€ και πάρε μεταχειρισμένο iPhone η κάτι παρόμοιο
waterpolistas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 εννοουσα internet γιατι εδω που μενω εχει παρα πολλα ξεκλειδωτα ασυρματα..οσο για το iphone εχω ψαξει αρκετα αλλα δεν βρισκω καποιο στα λεφτα που διαθετω
anaxiopistos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Τρομερο κινητο,φτηνο,πολυ καλο wi-fi και αριστο gps.Το εχω 11 μηνες και ειναι για τα λεφτα του τελειο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.