gdriver Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 καλησπερα παιδια. αντιμετωπιζω προβλημα με την καταποση του πρασινου τσαγιου. καταρχας πινω αυτο της λιπτον το λινεα πρασινο τσαι. εχω παρατηρησει πως οταν το πινω μουδιαζει ολο μου το σωμα και εχω αυτο το ''μυρμηγκιασμα'' στα δακτυλα του αριστεριου χεριου και μετα βιας κρατιεμαι ορθιος. χανω εντελως δυναμεις και ορεξη(οχι για φαγητο).μπορει να πεσω για υπνο και να ξυπνησω μετα απο πολλες ωρες.για την ακριβεια κυριακη μεσημερι κατα τη μια επεσα και ξυπνησα στις 20.00(!)και αλλες μερες τα ιδια, με αποτελεσμα μια μερα να αργησω στη δουλεια. στην αρχη νομιζα πως δεν ηταν απο αυτο. ομως με τον καιρο διαπιστωσα πως το τσαι ευθυνεται και παντα εχω αυτες τις παρενεργειες ακριβως μετα την καταναλωση του. γνωριζετε τιποτα για αυτο? μηπως να το σταματησω γιατι μου κανει κακο?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 καλησπερα παιδια. αντιμετωπιζω προβλημα με την καταποση του πρασινου τσαγιου. καταρχας πινω αυτο της λιπτον το λινεα πρασινο τσαι. εχω παρατηρησει πως οταν το πινω μουδιαζει ολο μου το σωμα και εχω αυτο το ''μυρμηγκιασμα'' στα δακτυλα του αριστεριου χεριου και μετα βιας κρατιεμαι ορθιος. χανω εντελως δυναμεις και ορεξη(οχι για φαγητο).μπορει να πεσω για υπνο και να ξυπνησω μετα απο πολλες ωρες.για την ακριβεια κυριακη μεσημερι κατα τη μια επεσα και ξυπνησα στις 20.00(!)και αλλες μερες τα ιδια, με αποτελεσμα μια μερα να αργησω στη δουλεια. στην αρχη νομιζα πως δεν ηταν απο αυτο. ομως με τον καιρο διαπιστωσα πως το τσαι ευθυνεται και παντα εχω αυτες τις παρενεργειες ακριβως μετα την καταναλωση του. γνωριζετε τιποτα για αυτο? μηπως να το σταματησω γιατι μου κανει κακο? Εχμ συγγνώμη, αλλά μετά από όλα αυτά που περιγράφεις, γιατί εξακολουθείς και το πίνεις???
o_magazatoras Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Mήπως έχει το ίδιο εικονίδιο και είναι διαφορετικό προϊόν,π.χ. Mate; Πέρίπτωση τόόόσο χοντρή με τανίνη,δεν μούχει τύχει,πήγαινε το συντομώτερο στο γιατρό,μην περιμένεις αποτελέσματα από fora...
SweeT_DreamS Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Το linea περιέχει διπλάσια ποσότητα σε κατεχίνες, που είναι φυσικά αντιοξειδωτικά του πράσινου τσαγιού...και λέγεται πως μπορούν να ενισχύσουν το μεταβολισμό. Δεν έχουν παρατηρηθεί παρενέργειες. Η μεγάλη κατανάλωση, μπορεί να έχει παρόμοιο αποτέλεσμα με αυτό της μεγάλης κατανάλωσης καφείνης. Κάτι που δεν είχες εσύ... ...μήπως δε φταίει το τσάι τελικά;;
random Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Ελπίζω όταν πάς για τσάι να έχεις παρέα. Να δίνεις τα κλειδιά σε άλλον, gdriver δοκίμασε μαυρο τσάι.
gdriver Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 εχω σταματησει να το πινω γιατι με κανει πτωμα. απλως διαβαζω για τις ευεγερτικες ιδιοτητες του και παραξενευομαι. το εχω παρατηρησει μονο οταν το πινω. τελος παντων δε μπορω να φανταστω τι προβλημα μπορει να παιζει με εμενα αλλα η αληθεια ειναι πως μαυρο δεν εχω πιει. αν δεν κανω λαθος απο το ιδιο φυτο αλλα με διαφορετικη διαδικασια παραγονται.
SweeT_DreamS Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 εχω σταματησει να το πινω γιατι με κανει πτωμα. απλως διαβαζω για τις ευεγερτικες ιδιοτητες του και παραξενευομαι. το εχω παρατηρησει μονο οταν το πινω. τελος παντων δε μπορω να φανταστω τι προβλημα μπορει να παιζει με εμενα αλλα η αληθεια ειναι πως μαυρο δεν εχω πιει. αν δεν κανω λαθος απο το ιδιο φυτο αλλα με διαφορετικη διαδικασια παραγονται. Τώρα που σταμάτησες να το πίνεις, παρατήρησες διαφορά; Αν όχι, τότε κάτι άλλο φταίει.
o_magazatoras Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 εχω σταματησει να το πινω γιατι με κανει πτωμα. απλως διαβαζω για τις ευεγερτικες ιδιοτητες του και παραξενευομαι. το εχω παρατηρησει μονο οταν το πινω. τελος παντων δε μπορω να φανταστω τι προβλημα μπορει να παιζει με εμενα αλλα η αληθεια ειναι πως μαυρο δεν εχω πιει. αν δεν κανω λαθος απο το ιδιο φυτο αλλα με διαφορετικη διαδικασια παραγονται. Kάνεις λάθος,δεν πρόκειται για το ίδιο φυτό,αλλά δεν είναι του παρόντος να αναλύουμε βοτανολογία τώρα.Εγώ εννοούσα ότι υπάρχουν σε εισαγωγές ή σε ειδικευμένα μαγαζιά διάφορα ημι-νόμιμα παρασκευάσματα... Τράβα γιατρό,όπως και νάχει.Μαζί με το φακελάκι του προϊόντος.
De@th L0rd Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Πως μπορείτε κ πίνετε αυτό το ΧΗΜΙΚΟ κατασκεύασμα; 1) Μόνο τσάι δεν είναι το πράμα αυτό 2) Έχει γεύση μεταξύ χημικών κ κοπράνων 3) Η διαφήμιση κάνει μεγάλη ζημιά τελικά...
gdriver Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Τώρα που σταμάτησες να το πίνεις, παρατήρησες διαφορά;Αν όχι, τότε κάτι άλλο φταίει. τωρα που το εχω σταματησει ειμαι μια χαρα. μπορω και πορτοκαλαδες να πιω και ενα τοστακι και ειμαι μια χαρα. λεω παντως να δοκιμασω καμια αλλη μαρκα πιο ηπια και υγιεινη γιατι μου φαινεται πως ο οργανισμος μου απορριπτει το λιπτον. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:41 ---------- Ελπίζω όταν πάς για τσάι να έχεις παρέα.Να δίνεις τα κλειδιά σε άλλον, gdriver δοκίμασε μαυρο τσάι. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:47 ---------- Kάνεις λάθος,δεν πρόκειται για το ίδιο φυτό,αλλά δεν είναι του παρόντος να αναλύουμε βοτανολογία τώρα.Εγώ εννοούσα ότι υπάρχουν σε εισαγωγές ή σε ειδικευμένα μαγαζιά διάφορα ημι-νόμιμα παρασκευάσματα... Τράβα γιατρό,όπως και νάχει.Μαζί με το φακελάκι του προϊόντος. θα το κανω.εχεις δικιο.
flo1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 καλησπερα παιδια. αντιμετωπιζω προβλημα με την καταποση του πρασινου τσαγιου. καταρχας πινω αυτο της λιπτον το λινεα πρασινο τσαι. εχω παρατηρησει πως οταν το πινω μουδιαζει ολο μου το σωμα και εχω αυτο το ''μυρμηγκιασμα'' στα δακτυλα του αριστεριου χεριου και μετα βιας κρατιεμαι ορθιος. χανω εντελως δυναμεις και ορεξη(οχι για φαγητο).μπορει να πεσω για υπνο και να ξυπνησω μετα απο πολλες ωρες.για την ακριβεια κυριακη μεσημερι κατα τη μια επεσα και ξυπνησα στις 20.00(!)και αλλες μερες τα ιδια, με αποτελεσμα μια μερα να αργησω στη δουλεια. στην αρχη νομιζα πως δεν ηταν απο αυτο. ομως με τον καιρο διαπιστωσα πως το τσαι ευθυνεται και παντα εχω αυτες τις παρενεργειες ακριβως μετα την καταναλωση του. γνωριζετε τιποτα για αυτο? μηπως να το σταματησω γιατι μου κανει κακο? Αυτο το μυρμηγκιασμα που λες, το ειχα και εγω, λιγες φορες που δοκιμασα, αλλα δεν εδωσα σημασια...
gdriver Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Αυτο το μυρμηγκιασμα που λες, το ειχα και εγω, λιγες φορες που δοκιμασα, αλλα δεν εδωσα σημασια... Αρα μαλλον κατι παιζει με το σκευασμα αυτο. συνεχιζεις και πινεις η το σταματησες?
flo1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 [/color] Αρα μαλλον κατι παιζει με το σκευασμα αυτο. συνεχιζεις και πινεις η το σταματησες? Oχι δεν το πινω, γιατι δεν μαρεσει. Η πιεση σου πως ειναι? ( ουτε 50χρονων ναμασταν,τι ρωταω ε). Μπορει και να ειναι ασχετο,αλλα εγω εχω πολυ χαμηλη και νιωθω οπως περιεγραψες που και που.
slipknot Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Αν θες πράσινο τσάι και ευεργετικές ικανότητες πιες το κανονικό, το ζεστό. Καλά τα ice teas δε λέω, αλλά μια φορά ήπια πράσινο τσάι της lipton και θύμιζε κάτουρα εξωγήινου. Μάλλον γι' αυτό το πλασάρουν ως "πράσινο".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα