Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
[/color]

Oχι δεν το πινω, γιατι δεν μαρεσει.

Η πιεση σου πως ειναι? ( ουτε 50χρονων ναμασταν,τι ρωταω ε).

Μπορει και να ειναι ασχετο,αλλα εγω εχω πολυ χαμηλη και νιωθω οπως περιεγραψες που και που.

γενικως φιλε μου και εγω εχω χαμηλα την πιεση. μαλλον εχει να κανει και με αυτο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:25 ----------

Αν θες πράσινο τσάι και ευεργετικές ικανότητες πιες το κανονικό, το ζεστό. Καλά τα ice teas δε λέω, αλλά μια φορά ήπια πράσινο τσάι της lipton και θύμιζε κάτουρα εξωγήινου. Μάλλον γι' αυτό το πλασάρουν ως "πράσινο".

:lol:

ζεστο το πινω το τσαι αυτα τα κρυα μου φαινεται πως εχουν ζαχαρη και δεν τα προτιμω. αληθεια ξερεις μαρκες σοβαρες για πρασινο τσαι?

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ζεστο το πινω το τσαι αυτα τα κρυα μου φαινεται πως εχουν ζαχαρη και δεν τα προτιμω. αληθεια ξερεις μαρκες σοβαρες για πρασινο τσαι?

Κάτσε γιατί σε έχασα. Για κανονικό τσάι μιλούσες, σε σακουλάκια;

Για μάρκες δε ξέρω να σου πω, ουσιαστικά πίνω τα πάντα (αν και συνήθως προτιμώ μαύρο τσάι). Η αλήθεια είναι πως κάτι περιγραφές τύπου "Τσάι κατευθείαν απ' τις πλαγιές του Θιβέτ" δε με συγκινούν.

Μπορείς να δοκιμάσεις τσάι του βουνού, λένε ότι κάνει καλό.

Δημοσ.
Κάτσε γιατί σε έχασα. Για κανονικό τσάι μιλούσες, σε σακουλάκια;

Για μάρκες δε ξέρω να σου πω, ουσιαστικά πίνω τα πάντα (αν και συνήθως προτιμώ μαύρο τσάι). Η αλήθεια είναι πως κάτι περιγραφές τύπου "Τσάι κατευθείαν απ' τις πλαγιές του Θιβέτ" δε με συγκινούν.

Μπορείς να δοκιμάσεις τσάι του βουνού, λένε ότι κάνει καλό.

χρησιμοποιουσα (δυστυχως) το πρασινο τσαι της λιπτον σε σακουλακι που βραζεις νερο και το κανεις εμβαπτισεις μεσα στο φλυτζανι.μεχρι 3 λεπτα γιατι μετα πικριζει πολυ περισσοτερο. το τσαι του βουνου οταν το πινω μονο με πολυ -πολυ μελι.

Δημοσ.

εγω που έπινα λιποτν ή και ice tea μετα απο το μπάνιο δεν παρατηρούσα καποια διαφορά, παντως οτι δεν σου δινει αυτα που λενε στις διαφημίσεις είναι αλήθεια γιατι και πάλυ για υπνο πηγαινα απο τη κουραση του μπάνιου ( 2-4 ωρες στη θαλ.)

Δημοσ.

Πάντως για όποιον ενδιαφέρεται για παγωμένο πράσινο τσάι σε στυλ Lipton ας δοκιμάσει και αυτό:

20081110%20OI%20OCHA%20RYOKUCHA.jpg

Στην Ιαπωνία είναι πολύ διαδεδομένο αλλά εδώ το μόνο κατάστημα που ξέρω ότι το έχει είναι ένα στο Σύνταγμα.Δυστυχώς είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή του επειδή έρχεται από Ιαπωνία.

Σε γεύση επειδή δεν έχω πιει της Lipton δε μπορώ να κάνω συγκρίσεις πάντως πιστεύω ότι αν σας αρέσει το πράσινο τσάι θα το ευχαριστηθείτε.

Για κάποιον που είπε για τη γεύση του πράσινου τσαγιού,όντως είναι λίγο παράξενη στην αρχή αλλά μόλις το συνηθίσεις είναι πολύ ωραίο.Ειδικά η σοκολάτα με πράσινο τσάι τα σπάει:-D(απ'ότι έχω ακούσει και το αντίστοιχο παγωτό είναι πολύ ωραίο αλλά δε νομίζω να υπάρχει στην Ελλάδα)

Δημοσ.
Πάντως για όποιον ενδιαφέρεται για παγωμένο πράσινο τσάι σε στυλ Lipton ας δοκιμάσει και αυτό:

20081110%20OI%20OCHA%20RYOKUCHA.jpg

Στην Ιαπωνία είναι πολύ διαδεδομένο αλλά εδώ το μόνο κατάστημα που ξέρω ότι το έχει είναι ένα στο Σύνταγμα.Δυστυχώς είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή του επειδή έρχεται από Ιαπωνία.

Σε γεύση επειδή δεν έχω πιει της Lipton δε μπορώ να κάνω συγκρίσεις πάντως πιστεύω ότι αν σας αρέσει το πράσινο τσάι θα το ευχαριστηθείτε.

Για κάποιον που είπε για τη γεύση του πράσινου τσαγιού,όντως είναι λίγο παράξενη στην αρχή αλλά μόλις το συνηθίσεις είναι πολύ ωραίο.Ειδικά η σοκολάτα με πράσινο τσάι τα σπάει:-D(απ'ότι έχω ακούσει και το αντίστοιχο παγωτό είναι πολύ ωραίο αλλά δε νομίζω να υπάρχει στην Ελλάδα)

με σοκολατα? και παγωτο? υπαρχει κατι που να μην πηγαινει το πρασινο τσαι? στο συνταγμα που φιλε μου? θα κατεβω αυριο και λεω να δοκιμασω.

Δημοσ.
Πως μπορείτε κ πίνετε αυτό το ΧΗΜΙΚΟ κατασκεύασμα;

1) Μόνο τσάι δεν είναι το πράμα αυτό

2) Έχει γεύση μεταξύ χημικών κ κοπράνων

3) Η διαφήμιση κάνει μεγάλη ζημιά τελικά...

+1

Και να ήταν μόνο αυτό...

Φίλε μου είσαι σίγουρος οτι αυτό που πίνεις είναι μόνο τσάι;

Θα σου έλεγα να κοιτάξεις σε ένα μαγαζί με βιολογικά προιόντα για τυποποιημένο βιολογικό τσάι.

Δημοσ.

1166.jpg

κρυο ή ζεστο?

<<Οι κατεχίνες δρούν στο κεντρικό νευρικό σύστημα και προκαλούν υπερδιέγερση, νευρικότητα , αυπνίες με αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα και να αυξάνει τον βασικό μεταβολισμό(και καλά... ), όπως επίσης.. βοηθούν στην δυσκοιλιότητα καθώς περιχονται σε υγρό προϊόν οπότε σαν φυσικό επόμενο διευκολύνουν την ροή των κοπράνων στον εντερικό σωληνα.

την ίδια αύξηση ωστόσο του μεταβολισμού μπορεί να την ευνοήσει και το νεράκι και ας μην ξεχνάμε ότι το τσάι και τα λοιπά αφεψήματα θεωρούνται ισάξια (στα πλαίσια της διατροφής) με το νερό.

>>

Δημοσ.

Θα σου έλεγα να κοιτάξεις σε ένα μαγαζί με βιολογικά προιόντα για τυποποιημένο βιολογικό τσάι.

+1

Παιζει να ειναι και αλλεργια σε κανενα μπλιμπλιμπλικι που του βαζουνε μεσα για αρωμα, γευση και χρωμα ...........:fear::fear::fear::fear::fear::X

Δημοσ.

Εγω πινω πρασινο τσαι (απο αυτα που πωλουνται στο Lidl) και ουτε προβλημα παρατηρησα και σε συνδιασμο το χειμωνα με τρεξιμο και μηλο μου εξαφανισαν την μιση κοιλια!

Παντως προτιμω μαυρο τσαι γιατι εχει πιο πολυ καφεινη,σε ηρεμει αλλα και σε τονωνει ταυτοχρονα!

Δημοσ.

Εγω για καποιο χρονικο διαστημα επινα το τσαι αυτο(αυτο που θελει βρασιμο)και παραλληλα με δυνατη προπονηση δεν παρατηρησα κατι απο αυτα που σου συνεβησαν.Ισως να ηταν καποια αλεργια πηγαινε σε καποιο γιατρο ομως πιο καλα θα ξερει να σου πει τι παιζει..

Δημοσ.
Εγω για καποιο χρονικο διαστημα επινα το τσαι αυτο(αυτο που θελει βρασιμο)και παραλληλα με δυνατη προπονηση δεν παρατηρησα κατι απο αυτα που σου συνεβησαν.Ισως να ηταν καποια αλεργια πηγαινε σε καποιο γιατρο ομως πιο καλα θα ξερει να σου πει τι παιζει..

πηγα σε ιατρο(παθολογο στην αρχη) μαζι με το σκευασμα linea που τα βραζεις,εκανα αιματος,παραπεμφθηκα σε αλλεργιολογο(ακομα περιμενω), και γυρισα απο νευρολογο. μεχρι τωρα ολα καλα μου βρηκαν, αλλεργιολογος οχι ακομη.παντως το πρασινο τσαι δε με τονωνει οπως προειπα αλλα μου φερνει τρελο υπνο. εχει ακριβως τα ιδια χαρακτηριστηκα με το οταν πινω καφε. γι'αυτο το λογο εχω να πιω πανω απο 15 χρονια. επεφτα ξερος για υπνο.

παντως με μια γρηγορη ματια στο google και σε μια εγκυκλοπαιδεια του γιοβανη βρηκα κατι πολυ ενδιαφερον. ενα παραρτημα (και στα δυο) ,που ανεφεραν τις συγκεκριμενες παρενεργειες. πιο ειδικως ανεφεραν πως σε ατομα, μπορει να προκαλεσει υπερδιεγερση(σε μικρο βαθμο γιατι περιεχει στην πραγματικοτητα λιγοτερη καφεινη απο τον καφε) ή αδρανεια και χαμηλες καυσεις. οπως ενας φιλος ειπε παραπανω ολες οι ευεργετικες ιδιοτητες του πρασινου τσαγιου επροερχονται κατα κυριο λογο απο την καταναλωση του νερου. επισης αναφερει την ευκοιλιοτητα αλλα και το αντιθετο ,δηλαδη δυσκοιλιοτητα. εξαρταται απο το ατομο.

Δημοσ.
πηγα σε ιατρο(παθολογο στην αρχη) μαζι με το σκευασμα linea που τα βραζεις,εκανα αιματος,παραπεμφθηκα σε αλλεργιολογο(ακομα περιμενω), και γυρισα απο νευρολογο. μεχρι τωρα ολα καλα μου βρηκαν, αλλεργιολογος οχι ακομη.παντως το πρασινο τσαι δε με τονωνει οπως προειπα αλλα μου φερνει τρελο υπνο. εχει ακριβως τα ιδια χαρακτηριστηκα με το οταν πινω καφε. γι'αυτο το λογο εχω να πιω πανω απο 15 χρονια. επεφτα ξερος για υπνο.

παντως με μια γρηγορη ματια στο google και σε μια εγκυκλοπαιδεια του γιοβανη βρηκα κατι πολυ ενδιαφερον. ενα παραρτημα (και στα δυο) ,που ανεφεραν τις συγκεκριμενες παρενεργειες. πιο ειδικως ανεφεραν πως σε ατομα, μπορει να προκαλεσει υπερδιεγερση(σε μικρο βαθμο γιατι περιεχει στην πραγματικοτητα λιγοτερη καφεινη απο τον καφε) ή αδρανεια και χαμηλες καυσεις. οπως ενας φιλος ειπε παραπανω ολες οι ευεργετικες ιδιοτητες του πρασινου τσαγιου επροερχονται κατα κυριο λογο απο την καταναλωση του νερου. επισης αναφερει την ευκοιλιοτητα αλλα και το αντιθετο ,δηλαδη δυσκοιλιοτητα. εξαρταται απο το ατομο.

Μαλιστα οποτε αποτελει μυστηριο τι περιεργα θα βγαλλει στον καθε οργανισμο...

Δημοσ.
Μαλιστα οποτε αποτελει μυστηριο τι περιεργα θα βγαλλει στον καθε οργανισμο...

γενικως εχει παρενεργειες ειδα. ακομα μια ειναι πως δεν ειναι καλο να το καταναλωνεις με αδειο στομαχι αλλα ουτε με το φαγητο γιατι εμποδιζει προσληψη σιδηρου και βιταμινης B. βγαλε νοημα.επισης ουτε για συζητηση για το αν παιρνεις φαρμακα.

τελικως εξαρταται απο το μεταβολισμο του καθενος και σε τι ρυθμους ''παιζει''

γενικως αν ο μεταβολισμος του ατομου εχει πολλες καυσεις τοτε το πρασινο τσαι εχει τα αντιθετα αποτελεσματα.αυτο ειχε ως κατακλειδα το αρθρο στην εγκυκλοπαιδεια.

νερο και παλι απλο νερακι. ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις καθως επισης και τα παιδια που μπηκαν στον κοπο να μου προτεινουν και μαγαζια. ευχαριστω!!!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδι εγω εχω παρει απο το φαρμακειο.βραζεις νερο κ μετα αφνεις το βοτανο 5 λεπτα μεσα κ σουρωνεις.ειναι βιολογικο,δεν εχει σχεση λε lipton φακελακια.η φαρμακοποιος ισχυριζεται πως ειναι ακινδυνο κ βοηθα στην απωλεια βαρους..εχω "ξεφουσκωσει" αρκετα,παντα με συνδυασμο ισορροπημενης διατροφης.πινω αρκετο..λετε να παθω τιποτα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...