Προς το περιεχόμενο

καλυτερη συναρμολογηση απο πλαισιο η eshop?

ababapanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πιο απο τα 2 ειναι καλυτερο για να επιλεξει καποιος να φτιαξει νεο συστημα? μην πειτε κανενα, καντω μονος σου. η ερωτηση ειναι πιο ειναι καλυτερο. Οσον αφορα τα κουτια και τα συνοδευτικα τα στελνουν ολα και οι 2 ?

Δημοσ.
πιο απο τα 2 ειναι καλυτερο για να επιλεξει καποιος να φτιαξει νεο συστημα? μην πειτε κανενα, καντω μονος σου. η ερωτηση ειναι πιο ειναι καλυτερο. Οσον αφορα τα κουτια και τα συνοδευτικα τα στελνουν ολα και οι 2 ?

Πες μας για πια χρηση το θες.

Αν θες ολοκληρη συνθεση(οθονες,πληκτρολογια,πυργοι κλπ) ή μια μονο με πυργο.

Και μετα ποσα διαθετεις και θα κανονισουμε να σου βγαλουμε συνθεση απο Πλασιο.(μην τυχει καμια στραβη με το pc...και τρεχεις μετα με e-shop....)

• Super Moderators
Δημοσ.

εννοείς να πάρεις έτοιμο ή να επιλέξεις κομμάτια και να στο στήσουν?

προσωπικά δεν εμπιστεύομαι κανένα από τα 2 γιατί κάλιστα μπορούν να σου πετάξουν μεταχειρισμένα μέσα...

αλλά αν είναι σώνει και καλά τότε Πλαίσιο για λόγους εγγύησης...

Δημοσ.

προσωπικά δεν εμπιστεύομαι κανένα από τα 2 γιατί κάλιστα μπορούν να σου πετάξουν μεταχειρισμένα μέσα...

Με οποιο τροπο θελεις....Μολις αγορασα ενα που επελεγξα εγω τα υλικα.

• Super Moderators
Δημοσ.

η ερώτηση πήγαινε στον ababapano :P

το ξέρω ότι ισχύει η εγγύηση και για τις 2 περιπτώσεις :-)

Δημοσ.

ευχαρηστω παιδια. και εγω ας πουμε που ειμαι εκτος Αθηνας τα κουτια τα στελνουν μαζι με το PC ? Να πω την αληθεια εσθανομουν πιο καλα με το eshop γιατι εχω eshop point εδω. Ενω πλαισιο δεν υπαρχει

Δημοσ.
ευχαρηστω παιδια. και εγω ας πουμε που ειμαι εκτος Αθηνας τα κουτια τα στελνουν μαζι με το PC ? Να πω την αληθεια εσθανομουν πιο καλα με το eshop γιατι εχω eshop point εδω. Ενω πλαισιο δεν υπαρχει

Να προτιμησεις οτι εχεις πιο κοντα.

Δημοσ.

Δεν μιλαμε εδω για megamarket ή μαγαζακια της γειτονιας σου. Ειναι αδυνατον να σου βαλουν μεταχειρισμενο.

• Moderators
Δημοσ.
Δεν μιλαμε εδω για megamarket ή μαγαζακια της γειτονιας σου. Ειναι αδυνατον να σου βαλουν μεταχειρισμενο.

χαχαχαχαχαχαχα

Sorry αλλα ηταν για γελια αυτο που ειπες...

Εδω στον αλλον ειχαν το θρασσος να του τα στειλουν και σπιτι τα μεταχειρισμενα για καινουργια απο το πλαισιο!

• Super Moderators
Δημοσ.

κάνεις λάθος οι περιπτώσεις που έχω διαβάσει/ακούσει είναι απλά πολλές...

όπως είπε και ο matrixxx στο κάνουν φάτσα φόρα, δεν θα το κάνουν σε αυτή την περίπτωση που εντοπίζεται δύσκολα ή καθόλου από άτομα που δεν έχουν εμπειρία και γνώσεις?

χρειάζεται να αναφέρω ότι το πλαίσιο παλιότερα πούλαγε δίσκους σε ανοιχτά φακελάκια και ότι μερικοί είχαν πετύχει δίσκους και καλά καινούριους με δεδομένα μέσα?

ειδικά σε PC με προεγκατεστημένα windows το κάνουν ΑΝΕΤΑ αν θέλουν

Δημοσ.

Προφανως και δεν εχουν διαφορα στην συναρμολογηση. Με τον ιδιο τροπο μπαινουν ολα τα εξαρτηματα, ειτε τα βαλει το Πλαισιο, ειτε το e-shop, ειτε μονος σου. Το μονο κακο ειναι οτι τα καλωδια θα ειναι χυμα, μιας και ακομα και πολυ καλο κουτι να παρεις, με αρκετες τρυπες, σιγα μη κατσουν να σου συμμαζεψουν τα καλωδια.

Αυτο που πρεπει να κανεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ειναι να ζητησεις ΟΛΑ τα κουτια και τα συνοδευτικα (πχ εμενα μου εστειλαν συναρμολογημενο εναν υπολογιστη απο το Πλαισιο, οταν δεν ηξερα να φτιαχνω μονος μου, και δεν μου εστειλαν ουτε τα καπακια απο εκει που εβαλαν τα DVD-R).

Δημοσ.

Δηλαδη το Πλαισιο και το Eshop θα ρισκαρουν το ονομα τους δινοντας στους καταναλωτες μεταχειρισμενα? Δυσκολευομαι να το πιστεψω

Δημοσ.

Για Πλαίσιο δεν ξέρω πάντως ενός φίλου μου όταν έστησε ένα pc από e-shop και ζήτησε συναρμολόγηση του έφεραν και τα κουτιά των πραγμάτων που είχε παραγγείλει και τα καλώδια μέσα δεν ήτανε χύμα.

Δημοσ.
Δηλαδη το Πλαισιο και το Eshop θα ρισκαρουν το ονομα τους δινοντας στους καταναλωτες μεταχειρισμενα? Δυσκολευομαι να το πιστεψω

Κι εγω το θεωρω πολυ υπερβολικο κατι τετοιο....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...