geomar_z Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 ποια η γνωμη σας για το Ν86?πειτε τις εντυπωσεις σας!
geioannou Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 το εχω εδω και 2-3 μερες και ειναι ενα εξαιρετικης ποιοτητας τηλεφωνο με πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και μαζι με το ταχυτατο GPS αλλα και την 8αρα cam ειναι ενα ολοκληρομενο τηλ. δεν νομιζω να μπορει να θελησει καποιος κατι παραπανω απο ενα τηλ. η cam ειναι πολυ καλη αλλα νομιζω πως δεν φτανει στην αποδοση των χρωματων τις ψυφιακες μηχανες (αυτο ελειπε βεβαια, αυτο ειναι τηλεφωνο). η συνδεση στο δικτυο απο το ασυρματο του σπιτιου πολυ ευκολη και γρηγορη (σαν ταχυτητα). δεν διαφερει πολυ απο την αξιοπιστια που εχει και το Ν82. αυτο που ψαχνομαι να κανω τωρα ειναι να βαλω καποιο αλλο προγραμμα GPS γιατι δεν λεει να πληρωνει κανεις. σκεπτομαι η για το garmin η το NDrive που εχω ακουσει καλες κριτικες. εχει κανεις καποια γνωμη η κατι να προτηνει ?
geomar_z Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 εγω σου προτεινω να βαλεις Garmin.κατα την γνωμη μου ειναι οι καλυτεροι και οι πιο αξιοπιστοι χαρτες.εχουν αρκετες λεπτομεριες τις οποιες οι αλλοι χαρτες που κυκλοφορουν δεν τις εχουν(περισσοτερους δρομους).το εχω τεσταρει σε Ν85 και εμεινα πολυ ευχαριστημενος.αν εχεις ελευθερο χωρο 2GB στο κινητο προτεινω ανεπιφυλαχτα Garmin!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.