katerina_a_86 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Πήγα στην Αγγλία πριν λίγες μέρες και μου περίσσεψαν κάποια pounds όταν γύρισα, γύρω στα 30. Που μπορώ να τα ανταλλάξω με ευρώ?
DarkOrion Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Αν είναι κέρματα, πουθενά. Αν είναι χαρτονομίσματα, τότε σε τράπεζες, στα ανταλλακτήρια στα αεροδρόμια, στην Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδας.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Ανάλογα σε τι κατασταση θα βρισκόμουν. Μια επισκεψη σε μια τραπεζα θα λυσει το προβλημα
DarkOrion Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Αν σκοπεύεις να ξαναταξιδέψεις Αγγλία στο άμεσο μέλλον, τότε ίσως θα ήταν καλύτερα να μην τα αλλάξεις. Παίζουν πολύ οι ισοτιμίες τώρα, οπότε κράτα τα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αν από την άλλη δεν σκοπεύεις να ταξιδέψεις, τότε πήγαινε και άλλαξέ τα. Δεν χάνεις τίποτα. Εγώ πάντως έχω 90 λίρες που μου μείνανε πριν 4 χρόνια και κάθονται. Κάποια στιγμή θα χρησιμοποιηθούνε.
katerina_a_86 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Για τοσα λιγα θες να τα αλλαξεις; Όχι λέω να τα βάλω τουρσί τελικά. Το κακό είναι ότι τα πιο πολλά είναι κέρματα και δεν μπορώ να τα αλλάξω οπότε θα τα κρατήσω μήπως και ξαναπάω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.