Προς το περιεχόμενο

κολιματα σε παιχνιδια...

lkastritis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παδες... εχω ενα toshiba satelite δεν θυμαμαι πιο μοντελο... εβαλ τελωσ παντων το burnout paradise city και κολαει σαν τρελο... δειττε τισ εικοεσ απο κατω με τισ ιδιοτητεσ του laptop και πειτε ...

post-108960-129063018279_thumb.jpg

post-108960-129063018284_thumb.jpg

Δημοσ.
γεια σας παδες... εχω ενα toshiba satelite δεν θυμαμαι πιο μοντελο... εβαλ τελωσ παντων το burnout paradise city και κολαει σαν τρελο... δειττε τισ εικοεσ απο κατω με τισ ιδιοτητεσ του laptop και πειτε ...

και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με αυτό το παιχνίδι...

Δημοσ.
και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με αυτό το παιχνίδι...

στο pc μου (των οποιων τα στατιστικα εχω στην υπογραη μου...) το παιζει με τρελη χαλαροτητα στο full τα γραφικα σε 20'' οθονη...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:54 ----------

στο pc μου (των οποιων τα στατιστικα εχω στην υπογραη μου...) το παιζει με τρελη χαλαροτητα στο full τα γραφικα σε 20'' οθονη...

(ξεχασα.... εχω αλαξει την υπογραφη μου.. :-D ) τεσ πα ειναι ενας τετραπυρινοσ τησ amd στα 3.2 ghrz με 4 gb ram και 2 nvidia 9600gt

Δημοσ.

Mobile Dualcore Τ2370@1,73ghz vs Dektop Quadcore @3,2Ghz

Intergraded Intel 960 vs 9600Gt SLI

2 Gb Ram vs 4Gb Ram σε Vista OS

οχι...δέν βλέπω κάποιο πρόβλημα...:rolleyes:

Δημοσ.
Δέν βοηθάς την κατάσταση (για το lapitopi σου):P

ελα ντε... καλα βασικα το λαπτοπ το παιρνει και ο πατερασ μου και δεν θελει να του βαλω αγγλικο λογισμικο μεσα... οποτε.. :-(

Δημοσ.
και τι κανω σε αυτην την περιπτωση?

Δυστιχως δεν μπορεις να κανεις κατι.....Εαν θελεις να παιζεις στο laptop games, θα πρεπει να αγορασεις αλλο! Εχει ενα με 700 ευρω της acer με καλο επεξεργαστη και 9600GT M καρτα γραφικων το οποιο θα σου επιτρεψει να παιξεις σχεδον ολα τα παιχνιδια. Τωρα εαν ειναι προσφατο αυτο που εχεις και δεν εχεις την δυνατοτητα αλλης αγορας ατυχησες......

Δημοσ.

(ξεχασα.... εχω αλαξει την υπογραφη μου.. :-D ) τεσ πα ειναι ενας τετραπυρινοσ τησ amd στα 3.2 ghrz με 4 gb ram και 2 nvidia 9600gt

:confused:

ε καλά εκεί είναι σίγουρο ότι θα παίζει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...