Προς το περιεχόμενο

πως μπορω μεσω ιντερνετ να μαθω το επιθετο ενος ατομου γνωριζοντας αλλα του στοιχεια

swimmer_21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να μαθω το επιθετο ενος ατομου.Πως μπορω να το βρω μεσω ιντερνετ γνωριζοντας το αρχικο του ονομα,πληρη ημερομηνια γεννησης και περιοχη κατοικιας?ευχαριστω..

Δημοσ.

σκοπος ειναι να αναζητησω ενα φιλο απο τα παλια θυμαμαι την ημερομηνια γεννησης του και πιστευω οτι δεν εχει αλλαξει περιοχη,υπαρχει τροπος στο facebook να τον βρω χωρις να ξερω το επιθετο του (δε το θυμαμαι καθολου)αλλα με τα αλλα αυτα στοιχεια που θυμαμαι?

Δημοσ.
σκοπος ειναι να αναζητησω ενα φιλο απο τα παλια θυμαμαι την ημερομηνια γεννησης του και πιστευω οτι δεν εχει αλλαξει περιοχη,υπαρχει τροπος στο facebook να τον βρω χωρις να ξερω το επιθετο του (δε το θυμαμαι καθολου)αλλα με τα αλλα αυτα στοιχεια που θυμαμαι?

στο facebook υπαρχει περιπτωση να μην χρησιμοποιει το επι8ετο του...

Δημοσ.

ok αυτο που θελω να μαθω και να βρω ειναι πως μπορω στο facebook φραφοντας την πληρη ημερομηνια γεννησης να μου βγαλει ολα τα ατομα που υπαρχουν στο facebook και εχουν αυτην την ημερομηνια(πιστευω αν γινεται αυτο ευκολα ή δυσκολα θα μπορω να τον βρω)ξερει κανεις πως γινεται αυτο?

Δημοσ.

google τα στοιχεια του ή μερικα απο αυτα. Υπαρχει περιπτωση να τον βρεις απο εκει. Μπορει ναναι επαγγελματιας και να χει καταχωρησει τα στοιχεια του σε σελιδες, μπορει να υπαρχουν τα στοιχεια του σε προκηρυξεις στις οποιες συμετειχε και δημοσιευτηκαν στο internet τα αποτελεσματα, μπορει στη σχολη την οποια σπουδασε, μπορει σε ομαδες στις οποιες επαιζε (εγω βρηκα τα στοιχεια μου καταχωρημενα σε ενα site ενος σκακιστικου ομιλου που επαιζα στα 8 μου δηλαδη το 1992).

Απευθειας στο fb δεν γινεται.

edit: αυτο ειναι και μια απαντηση προς ολους οσους υποστηριζουν οτι το fb ειναι φακελωμα. Το μεγαλυτερο δημοσιο φακελωμα ειναι στο google. Οχι ακριβως στο google βεβαια, απλα το google διευκολυνει τον καθενα να βρισκει οτι στοιχειο υπαρχει διαθεσιμο για το ατομο που ψαχνει.

Δημοσ.
google τα στοιχεια του ή μερικα απο αυτα. Υπαρχει περιπτωση να τον βρεις απο εκει. Μπορει ναναι επαγγελματιας και να χει καταχωρησει τα στοιχεια του σε σελιδες, μπορει να υπαρχουν τα στοιχεια του σε προκηρυξεις στις οποιες συμετειχε και δημοσιευτηκαν στο internet τα αποτελεσματα, μπορει στη σχολη την οποια σπουδασε, μπορει σε ομαδες στις οποιες επαιζε (εγω βρηκα τα στοιχεια μου καταχωρημενα σε ενα site ενος σκακιστικου ομιλου που επαιζα στα 8 μου δηλαδη το 1992).

Απευθειας στο fb δεν γινεται.

+1 ... Google is your friend... έτσι έψαχνα και εγώ κάποιον και τον βρήκα από ένα pdf (Τσεχία) που είχε λίστα με εκείνους που είχαν πάρει κρατικό δάνειο.

Δημοσ.

Υπαρχει τροπος μεσω facebook.

Δημοσ.
Το ότι μπορεί ο τύπος να μην έχει facebook το σκεφτήκατε;

Το ότι και η κουτσή Μαρία έχει facebook το χεις σκεφτεί??? Αν δε με πιστεύεις σου δίνω λίνκ.

Πλάκα κάνω μή με παρεξηγείς. Αλλά έχει παραγίνει πια αυτό το κακό με το facebook. Και όχι, το facebook δεν είναι φακέλωμα. Από τη στιγμή που εσύ ο ίδιος δίνεις τα στοιχεία σου καλά να πάθεις....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...