slipknot Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Μαθε μπαλα κοντα στον αρχοντα...για να μην σε πιανουν κοτσο. Sorry για το off topic αλλά καθώς διάβαζα αυτό σχηματίστηκε ένα μικρό χαμόγελο στο πρόσωπο. Θυμίζει διαφημίσεις τύπου "Θα αγοράζατε γουρούνι στο σακί; Μόνο εμείς μπλα μπλα μπλα".
G_Zisis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Εσυ zisis πιστευε τη Sony και θα πας μπροστα...Δεν σου ειπα να με πιστεψεις αλλα να ξεστραβωθεις και να διαβασεις καποια πραγματα. Γιατί,είπα εγώ πως πιστεύω τις μαρκετίστικες προσπάθειες της sony (Ω,μέγα cell) να ψαρέψει πελάτες?Εγώ απλώς βλέπω ότι προσπαθείς με όποιον τρόπο μπορείς να θάψεις το ps3 και,sry που το λέω,με πολύ "χαζό" τρόπο.Στο τέλος,και να έχεις δίκιο σε κάτι που λες,απλά δεν θα πείθεις κανέναν. Επίσης,χώνεψε πως οι κονσόλες δεν είναι pc.Η απόδοση μιας κονσόλας θα εξαρτηθεί από τα παιχνίδια της.Και στο τομέα των first party studios η sony είναι καλύτερη.Αλλά και πάλι,τι να τα κάνω τα καλά τα studios,αν για κάθε παιχνίδι χρειάζονται 4+ χρόνια ανάπτυξης.Με τρανή εξαίρεση τη naughty dog που κάνει θαύματα.
pscrazy Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 To θεμα δεν το εφτιαξα για να πεισω τον καθε ψαρακλα! Το εκανα βασικα γιατι ενας sonakias που τα εκανε τσουρεκια με τα 2tflop της sony. Eχω ps3 και θα παιξω uncharted,ευκαρια να την ξεσκονισω την κονσολα λιγο! Αλλα δεν εχει να κανει με αυτο... Αλλα να προβληματιστει ο καθενας μας για αυτα που μας πλασαρουν.... (Οτι να ναι, αλλα με τον τον tilemax τι να πω κατι σοβαρο???) Τιlemax εχω για σενα Γαρδουμπακια του γλυκου νερου, απο το ειδος Γαρδουμπιους, θελεις ?
Tilemaxx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 (Οτι να ναι, αλλα με τον τον tilemax τι να πω κατι σοβαρο???) Τιlemax εχω για σενα Γαρδουμπακια του γλυκου νερου, απο το ειδος Γαρδουμπιους, θελεις ? Ναι, πιάσε μια γαρδούμπα. Υ.Γ Σταμάτα να με πρήζεις στο XBL.
G_Zisis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 @pscrazy,το κάθε νοήμων άτομο προβληματίζεται.Εσύ έχεις προβληματιστεί ποτέ για το 360 και τα παιχνίδια του? Να θυμάσαι πως δεν είναι κακό να υποστηρίζει κάποιος κάποια κονσόλα,επειδή του αρέσει.Το κακό είναι να ρεζιλεύεται και να προσπαθεί συνεχώς να πείσει τους άλλους να υποστηρίξουν κι αυτοί την ίδια κονσόλα.
mech5107 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Χωρίς να είμαι ειδικός, μπορώ να καταλάβω ότι η ανάλυση που έχεις κάνει φίλε (στο πρώτο post) είναι αρκετά απλοϊκή. Δεν γίνεται βασιζόμενος σε στοιχεία όπως συχνότητα, cache, αριθμός core, και άλλα τέτοια "γραφικά" να υπολογίσεις την ισχύ ενός επεξεργαστή. Αν δεν έχει σπουδάσει (ή ασχοληθεί σοβαρά) με την αρχιτεκτονική των επεξεργαστών, δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να υπολογίσει και να αξιολογήσει ένα επεξεργαστή. Και να πεις ότι έχει ένα μέτρο σύγκρισης είναι δύσκολο, γιατί πες 2 ίδια παιχνίδια, σε PS3 και XBOX, να "μετρήσεις" το πόσο καλά τρέχουν και να πεις ότι το xbox είναι 1TFlop και στο PS3 παίζει 1,5 φορά καλύτερα, άρα θα είναι 1,5TFlop, δεν ισχύει σαν επιχείρημα. My 2c
Tilemaxx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Χωρίς να είμαι ειδικός, μπορώ να καταλάβω ότι η ανάλυση που έχεις κάνει φίλε (στο πρώτο post) είναι αρκετά απλοϊκή.Δεν γίνεται βασιζόμενος σε στοιχεία όπως συχνότητα, cache, αριθμός core, και άλλα τέτοια "γραφικά" να υπολογίσεις την ισχύ ενός επεξεργαστή. Αν δεν έχει σπουδάσει (ή ασχοληθεί σοβαρά) με την αρχιτεκτονική των επεξεργαστών, δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να υπολογίσει και να αξιολογήσει ένα επεξεργαστή. Και να πεις ότι έχει ένα μέτρο σύγκρισης είναι δύσκολο, γιατί πες 2 ίδια παιχνίδια, σε PS3 και XBOX, να "μετρήσεις" το πόσο καλά τρέχουν και να πεις ότι το xbox είναι 1TFlop και στο PS3 παίζει 1,5 φορά καλύτερα, άρα θα είναι 1,5TFlop, δεν ισχύει σαν επιχείρημα. My 2c lol, για τον Απόκλειρο μιλάμε, μην το ψάχνεις...
dkmaster Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Ρε παιδιά το θέμα δεν είναι αν έχει δίκιο ή όχι ο pscrazy αλλά όπως και να έχει το πράγμα δεν νομίζω κανείς να αγόρασε το ps3 γιατί έλεγε 2tflops αλλά για το mgs4, killzone 2 και άλλα παιχνίδια που δεν μπορούσε να παίξει αλλού. Αν κάποιος λέει πως αγόρασε την κονσόλα μόνο και μόνο επειδή η sony λέει ότι λέει, μάλλον ψεύδεται. Και στην τελική αν κάποιος είναι να αγοράσει κονσόλα μάλλον τα παιχνίδια θα τον προβληματίσουν και όχι ο επεξεργαστής της.
darklordvader77 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Καταρχην Apokleire να σε συγχαρω για το 1ο σου Thread σαν pscrazy το οποιο ισως κ να ξεπερασει την φημη σου πιο πολυ απ οτι σαν Apokleiros.. ραβεις παιδι μου! (Γιατι δεν ιδρυεις κ κανα κομμα σαν τους ιδρυτες του Pirate bay?? Αφου ο "λογος" κ η γραφικοτητα σου μου θυμιζει τις παλιες καλες μερες του Ερωτοδικειου.. anyone can be a star in Greece!) Σοβαρα τωρα, ρε παιδες τζαμπα του τα λετε.. αν κοιταξετε στατιστικα μηνυματων στο προφιλ του, εχει γραψει κατα 95% στο PS3 vs XBOX 360 thread, κ το 5% για Crysis κ nVidia.. αρα μιλαμε για καποιον που κατα 95% του χρονου του εκτελει χρεη MS Bot, κ 5% αφιερωνει στην συντηρηση (μαμ,κακα,νανι). η λυση πολλες φορες πισω απ την Ιντερνετικη προσωπικοτητα καποιου ειναι στο συνολο των μηνυματων του.. you just need to see it through (or coming.. )
giorgos147 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Σοβαρα τωρα, ρε παιδες τζαμπα του τα λετε.. αν κοιταξετε στατιστικα μηνυματων στο προφιλ του, εχει γραψει κατα 95% στο PS3 vs XBOX 360 thread, κ το 5% για Crysis κ nVidia.. αρα μιλαμε για καποιον που κατα 95% του χρονου του εκτελει χρεη MS Bot, κ 5% αφιερωνει στην συντηρηση (μαμ,κακα,νανι). η λυση πολλες φορες πισω απ την Ιντερνετικη προσωπικοτητα καποιου ειναι στο συνολο των μηνυματων του.. you just need to see it through (or coming.. ) Και εκεί, κατά του Playstation πάει. Βρε μπας και είσαι καψούρης και μας το κρύβεις;
darklordvader77 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Darklordvader77 & Aπόκλειρος = L.F.E. !! δεν θα μπορουσα να μη συμφωνησω απολυτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.