papajo_r Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Για ποια πλακα μιλάς ? συγγνώμη αν προσβλήθηκες που αστειεύομαι για το photoshop που έκανες... δεν ήξερα ότι το αντιμετωπίζεις σαν έργο τέχνης... ok είναι πολύ πειστικό και καλο(και το εννοώ τα ειρωνικά σχόλια πιο πριν ήταν γιατί νόμιζα ότι το έπαιρνες και εσύ για πλακίτσα).. ευχαριστημένος? να σ πω την φωτογραφία από το πρόσωπο που την βρήκες googlαρω women with sealed eyes κτλ και δεν βρίσκω τιποτα..
Andreas2 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Νόμιζα ότι το έλεγες με την έννοια πως έχεις υπερφυσικές ικανότητες και ξέρεις το μέλλον και ασχολείσε με αποκρυφισμό και τα λες αυτά με το cd photo.
papajo_r Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 μισό λεπτό δηλαδή εσύ δεν έβαλες την φωτογραφία τις γυναικας αυτής να καθρεφτίζεται στο cd?
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ναι, καλη η photoshopαρισμενη φωτογραφια, αλλα ετρωγα οταν την ειδα και μου ηρθε αηδια, βαζουμε και κανενα σποιλερ σε τετοιες εικονες ε.
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 μήπως έχεις γλιτώσει καμια φορα από του χάρου τα δόντια?? (για να επιβεβαιώσουμε το γεγονός ότι ο φύλακας άγγελος σου είναι καλός ) έχω κινδυνέψει να πεθάνω πάνω από 20-30 φορές αλλά δεν πιστεύω σε αυτά! καθαρή τύχη είναι.
JERONIMO888 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 ρε μαλακες τι πινετε και βγαζετε τοσες ασυναρτησιες μαζεμενες?
Tilemaxx Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Εμένα μου τυχαίνει κάτι διαφορετικό σχεδόν καθημερινά. False awakening. Δηλαδή ότι π.χ ξυπνάω και βλέπω το ρολόϊ μου στις 12, και λέω ας κοιμηθώ λίγο ακόμα, ενώ όταν ξυπνώ στην πραγματικότητα μετά την εμπειρία αυτή μπορεί να είναι 2-3 το μεσημέρι. Επίσης αυτό που ειπώθηκε πιο πίσω, ότι σηκώνεσαι να κατουρήσεις ενώ το βλέπεις στον ύπνο σου, και στην πραγματικότητα κοντεύεις να σκάσεις. Εκατοντάδες τέτοια περιστατικά, και παλιότερα υπνική παράλυση πολλές φορές την εβδομάδα, αλλά πλέον πάνε 10 χρόνια που έχει σταματήσει.
papajo_r Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 ρε μαλακες τι πινετε και βγαζετε τοσες ασυναρτησιες μαζεμενες? ρε φιλε εμάς κατηγορείς πως πίνουμε? εσύ βλέπεις μια σκιά με την φωνή της μάνας σου να ψιθυρίζει ασυναρτησίες τύπου twin peaks στο αφτί σου =================================================== btw googlara για πορτοκαλι φως και τελικά και άλλοι είδαν το ίδιο με εμενα... lol Να πω και την δεύτερη ιστορία πάλι στο σπίτι της γιαγιάς μου... καθόμουνα ξημερώματα (συμτωματικα καπου στις 3... )και μιλούσα στο τηλέφωνο (μικρός τώρα το πολύ 16) στην άλλη μεριά του τοίχου (στο δωμάτιο που οδηγεί στο μπάνιο και την πίσω εξώπορτα) άκουσα κίνηση και γενικά ένιωθα πως κάποιος ήταν... τελειώνω το τηλέφωνο και παω να κάνω ντού πηγαίνω να με τις μύτες (πίστευα πως ήταν η μάνα μου δήθεν χωρίς να το πάρω χαμπάρι να ακούσει τι λέω) αλλα με το που ανοίγω την πόρτα εκείνου του δωματίου για να την τρομάξω κλείνει η πίσω εξώπορτα και ισα που προλαβαίνω (Από ένα τετράγωνο άνοιγμα σαν παράθυρο που έχει η συγκεκριμένη πόρτα) να δω κάτι σαν ώμος ή πλάτη (άσπρη) να απομακρύνεται φευγαλέα... Δεν ήταν η μάνα μου κοιμόταν το ίδιο και ο πατέρας μου και η γιαγιά μου... ποτε δεν έμαθα ποιος ήταν... έχω κινδυνέψει να πεθάνω πάνω από 20-30 φορές αλλά δεν πιστεύω σε αυτά! καθαρή τύχη είναι. εσύ φιλε μου ο ίδιος ο σατανάς μπροστά στα ματια σου να εμφανιστεί και να σου κάνει κανένα σημάδι στο σώμα σου θα πεις ότι σύμπτωση ήταν επειδή έπαιζες doom 3 λίγες ώρες πιο πριν και μάλλον ονειρευόσουνα.. και κάηκες καταλάθος κατά τον ύπνο..
Lucifer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Dig 'em up, το έπαθα το πρωί και είμαι κάπως ενθουσιασμένος. Ξεκινάω να διαβάζω το θρεντ απ' την αρχή, έχω φάει εμμονή να ξανασυμβεί και να το ελέγξω τώρα.
Lucifer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Αντί να βλέπω σκατόφατσες να μου σφίγγουν το λαιμό, μπορώ να βλέπω γκομενάκια να μου σφίγγουν άλλα πράγματα!
akpe Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Αυτό σε συνειδητό όνειρο μόνο, δεν νομίζω να μπορείς να ελέγξεις υπναγωγικές παραισθήσεις
Lucifer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Θα μάθουμε, το θέμα είναι πως η επικάλυψη συνείδησης και REM είναι που στέλνει την αμυγδαλή (νομίζω) σε κατάσταση συναγερμού. Και επειδή ο μισός είσαι ακόμα σε όνειρο, αυτό υλοποιείται σε απειλή. Εγώ μπορώ να ελέγχω τα όνειρά μου, οπότε ίσως με λίγο προπόνηση να περάσω ωραία.
fylatos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Θα μάθουμε, το θέμα είναι πως η επικάλυψη συνείδησης και REM είναι που στέλνει την αμυγδαλή (νομίζω) σε κατάσταση συναγερμού. Και επειδή ο μισός είσαι ακόμα σε όνειρο, αυτό υλοποιείται σε απειλή. Εγώ μπορώ να ελέγχω τα όνειρά μου, οπότε ίσως με λίγο προπόνηση να περάσω ωραία. Πάρε και κανένα νοοτροπ ρε μαν. Δεν ξέρω γιατί (εικάζω) αλλά βοηθάει να έχεις συνείδηση στα όνειρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις