giorgos147 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 nicoc, μας τρολάρεις, αλλά δε γαμιέται. Θα απαντήσω. Το "Γιώργο ξύπνα" που άκουσα, δε μπορούσε να γίνει πιο "ζωντανό". Λες και όντως ήταν κάποιος πάνω από το κεφάλι μου και μου φώναζε.
nicoc89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 οχι , δεν σας τρολάρω, καταλαβαίνω οτι ειναι too much για να το πιστέψει κάποιος αν δεν το ζήσειεγώ ξύπνησα ξαφνικά και είδα εναν άνθρωπο σκιά καθισμένο στην καρέκλα του γραφείου μου να με κοιτάζει, μου έλεγε κάτι που δεν θυμάμαι και προσπάθησα να σηκωθώ επάνω αλλα δεν μπορούσα να κουνηθώτότε εμφανίστηκε μια δευτερη σκιά δίπλα του και με κοίταζε και μετά εμφανίστηκε αλλά μία στα δεξιά του κρεβατιού μου και ήρθε και έκατσε στα γόνατα βάζοντας τα χέρια λες και προσευχόταν .όσο γινόντουσαν αυτά άρχισα να αναπνέω δυνατά και η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει , ένιωθα οτι θα πεθάνω προσπαθούσα να τραβήξω τα χέρια μου (ένιωθα οτι με κρατάνε απο τους καρπούς) αλλα δεν μπορούσα τον ακούω να λέει απογοητευμένος "φοβάσαι ε?.." και ξαφνικά μπόρεσα να κουνήσω το χέρι μου , πετάω τον διακόπτη πάνω απο το κεφάλι μου και εξαφανίστηκανη αίσθηση οτι πεθαίνω ηταν πολύ δυνατή το συγκεκριμένο έγινε μονο μια φορά αλλα έχω ξυπνήσει ανα διαστήματα μερικών μηνών ξαφνικά μέσα στα μεσάνυχτα και νιώθω οτι κάποιος βρίσκεται στο δωμάτιο πάντως και στην δική μου περίπτωση ηταν ολοζώντανο αυτό που έζησα και ξέρω πως δεν ηταν όνειρο , δεν ξέρω αν ηταν παραίσθηση , όνειρο πάντως δεν ηταν .
Dimitris1948 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Κόψε τα ναρκωτικά μαν^ Το χω πάθει αρκετές φορες είναι σίγουρα πάνω από 10.
nicoc89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Κόψε τα ναρκωτικά μαν^ δεν είμαι χρήστης ναρκωτικών ουσιών όπως και να έχει σ'ευχαριστώ για την συμβουλή
Dimitris1948 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 E τότε αν όντως είδες όλα αυτά που περιγραφεις που δεν το νομίζω αλλα αυτό δεν έχει σημασία. Αν είσαι θρησκευόμενος κτλπ πας σε ένα παπά για εξορκισμό, από την άλλη αν είσαι σκεπτικιστής άθεος κτλπ... πας σε ένα ψυχολόγο.
nicoc89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 E τότε αν όντως είδες όλα αυτά που περιγραφεις που δεν το νομίζω αλλα αυτό δεν έχει σημασία. Αν είσαι θρησκευόμενος κτλπ πας σε ένα παπά για εξορκισμό, από την άλλη αν είσαι σκεπτικιστής άθεος κτλπ... πας σε ένα ψυχολόγο. ωραία απάντηση , δεν λέω αλλα γιατι να πάω κάπου ? δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτό 2 χρόνια πριν έγινε και δεν ξαναέγινε κάτι παρόμοιο .
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Η υπνικη παραλυση μπορει να δημιουργησει παραισθησεις.Εγω το παθαινω πολυ συχνα,αλλα δεν ειχα παραισθησεις,τις περισσσοτερες εβλεπα κακο ονειρο,και το ηξερα οτι εβλεπα ονειρο,προσπαθουσα να το σταματησω αλλα τιποτα.Ρε τι να θελω να φωναξω ,να κουνησω τουλαχιστον το δαχτυλο μου,τιποτα.
Demon13 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Κάπου είχα διαβάσει οτι είναι στιγμιαία παράλυση του εγγεφάλου, καποιο ελατωματικό νεύρο σε μερικούς, κατι σαν B.O.D. φτιάχνει με ένα reboot Κάπιοι το αποδίδουν και σε πνεύματα...δεν τα πιστεύω.... Οπότε μην ασχολήστε και ανχώνεστε, ένα απλο severe bug είναι... Έχω καιρό να το πάθω και δεν το παθαίνω ακριβώς όπως εσείς(μου μοιάζει με αυτό που λέει ο SOCRATIS1000). Και δε κρατάει πολύ. οχι , δεν σας τρολάρω, καταλαβαίνω οτι ειναι too much για να το πιστέψει κάποιος αν δεν το ζήσειεγώ ξύπνησα ξαφνικά και είδα εναν άνθρωπο σκιά καθισμένο στην καρέκλα του γραφείου μου να με κοιτάζει, μου έλεγε κάτι που δεν θυμάμαι και προσπάθησα να σηκωθώ επάνω αλλα δεν μπορούσα να κουνηθώτότε εμφανίστηκε μια δευτερη σκιά δίπλα του και με κοίταζε και μετά εμφανίστηκε αλλά μία στα δεξιά του κρεβατιού μου και ήρθε και έκατσε στα γόνατα βάζοντας τα χέρια λες και προσευχόταν . Είσαι λίγο offtopic, δεν μιλάμε για sleep paranormal activities. Τεσπα σαν εφιαλτης μου ακούγεται. τι σημαίνει ήταν αληθινό; Και οι εφιάλτες είναι αληθινοί και όταν ξυπνάμε δεν το πιστεύουμε οτι ήταν όνειρο... το συγκεκριμένο έγινε μονο μια φορά αλλα έχω ξυπνήσει ανα διαστήματα μερικών μηνών ξαφνικά μέσα στα μεσάνυχτα και νιώθω οτι κάποιος βρίσκεται στο δωμάτιο Και αυτό το παθαίνει πολύς κόσμος....και αυτό το παθαίνω σε συγκεκριμένα δωμάτια όχι παντού.
nicoc89 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Είσαι λίγο offtopic, δεν μιλάμε για sleep paranormal activities. Τεσπα σαν εφιαλτης μου ακούγεται. τι σημαίνει ήταν αληθινό; Και οι εφιάλτες είναι αληθινοί και όταν ξυπνάμε δεν το πιστεύουμε οτι ήταν όνειρο... αληθινό σημαίνει οτι είχα ανοιχτά τα μάτια και τις αισθήσεις μου κατα την διάρκεια και στο τέλος τουδηλαδή ξύπνησα όταν ξεκίνησε και αφότου τελείωσε συνέχιζα να είμαι ξύπνιος μπορώ να ξεχωρίσω ενα όνειρο απο την πραγματικότηταποτέ δεν έχω δει όνειρο φυσιολογικό που να με μπερδέψει , πάντα όταν βλέπω όνειρο ξέρω οτι ονειρεύομαι , απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου στην κούνια.δεν λεω οτι ηταν μεταφυσικό , αλλα ότι και να έγινε στον εγκέφαλο μου ηταν too muchαυτό που βίωσα δεν περιγράφετε απο κανέναν σαν υπνική παράλυση , όλες οι περιγραφές ειναι light
bosei Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Εγώ παθαίνω αρκετά συχνά υπνική παράλυση ιδίως όταν τύχει να κάνω μεσημεριανό ύπνο. Πλέον όταν το παθαίνω το μόνο που μπορώ να κάνω για να φύγω από αυτή την κατάσταση είναι να προκαλέσω σύσπαση των μυών που πηγαίνουν το σαγόνι δεξιά και αριστερά. Το ξέρω...τελείως κουλό αλλά μετά από 3 χρόνια που μου συμβαίνει ανακάλυψα ότι είναι το μόνο που μπορώ να ελέγξω πάνω στο σώμα μου και μετά από 5-10 δευτερόλεπτα είμαι ξύπνιος.
giorgos147 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 τις περισσσοτερες εβλεπα κακο ονειρο,και το ηξερα οτι εβλεπα ονειρo Βασικά, δε το ανέφερα, αλλά αυτό έπαθα χθες το πρωί. Δε νομίζω βέβαια να έβλεπα "κακό" όνειρο, αλλά με θυμάμαι να κάθομαι σε ένα άκυρο γραφείο, να έχω συνείδηση ότι βρίσκομαι σε όνειρο (;!) και να περιμένω ( ; ). Τότε άκουσα κάτι φωνές, ξύπνησα και άκουσα πάλι αυτό που ανέφερα πιο πάνω. Τρομακτική εμπειρία γμτΧτ.
Dimitris1948 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 αληθινό σημαίνει οτι είχα ανοιχτά τα μάτια και τις αισθήσεις μου κατα την διάρκεια και στο τέλος του δηλαδή ξύπνησα όταν ξεκίνησε και αφότου τελείωσε συνέχιζα να είμαι ξύπνιος μπορώ να ξεχωρίσω ενα όνειρο απο την πραγματικότητα ποτέ δεν έχω δει όνειρο φυσιολογικό που να με μπερδέψει , πάντα όταν βλέπω όνειρο ξέρω οτι ονειρεύομαι , απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου στην κούνια. Lucid dream από τότε που 'σουνα στην κούνια ρε θηρίο? Τι είσαι εσυ ρε.
nicoc89 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Lucid dream από τότε που 'σουνα στην κούνια ρε θηρίο? Τι είσαι εσυ ρε. οχι, δεν μπορούσα να ελέγχω τα όνειρα μου , αλλα είχα επίγνωση εκείνη την ώρα οτι κοιμάμαι έβλεπα περίεργα όνειρα , τις περισσότερες φορές με δαίμονες συνήθως στα όνειρα μου υπήρχαν δύο δαίμονες ντουβάρια, σαν bodybuilders(έφερναν σε όψη σε μινώταυρους) που προσπαθούσαν να μπουν σε ενα εκκλησάκι την μία φορά , την άλλη καθόντουσαν ακίνιτοι λες και φρουρούσαν την ντουλάπα του δωματείου μου κλπ και ενας μικρότερος δαίμονας που καμια φορά εμφανιζόταν όταν με καταλάβαιναν οτι τους βλέπω και με έσερναν σε ενα σκοτεινό δωμάτιο . Ο μικρότερος σε μέγεθος είχε την όψη παιδιού και είχε και όνομα και καλά , αλλα δεν θυμάμαι , anyway αυτά τα όνειρα με τους συγκεκριμένους πρωταγωνιστές ήταν η πλειοψηφία των ονείρων μου στην παιδική ηλικία μακάρι να μπορούσα να εξηγήσω πως γίνεται να βλέπω τέτοια όνειρα απο την στιγμή που δεν είχα ποτέ σε τέτοια ηλικία δει ούτε ταινία τρόμου , ούτε έπαιζα video games , anyway μάλλον δεν έχει και νοημα
Porg Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Εγώ παθαίνω αρκετά συχνά υπνική παράλυση ιδίως όταν τύχει να κάνω μεσημεριανό ύπνο. Και εγώ το ίδιο μεσημέρια. Βασικά σε μένα έχω παρατηρήσει πως έχει να κάνει και με την στάση του σώματος, όσες φορές το έπαθα κοιμόνουν σε καναπέ γυρισμένος στο πλάι και με τα χέρια σταυρωμένα
VitamineQ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Αν θέλει κάποιος να δει μια άλλη άποψη για τη σκιά , ας αναζητήσει το βιβλίο με τίτλο κάτι που ερπει σαν σκιά από τη locus 7. Δε ξανά μπαίνω στο θέμα γιατί όσο ασχολησε με τη πάρτυ της τόσο τη προκαλείς, και εγώ δε θέλω
Προτεινόμενες αναρτήσεις