De@th L0rd Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Βρήκα τρόπο να κάνω την υπνική παράλυσh σχεδόν κατά βούληση. Το παρατήρησα αυτές τις μέρες έπειτα από κατανάλωση παραπάνω αλκοόλ και έλλειψης ύπνου. Συνέβη 2 στις 3 και για πρώτη φορά επειδή ήταν αυτοπροκλυώμενο έκλασα μέντες. Κυριολεκτικά νιώθεις ξένη παρουσία στο δωμάτιο. Τη δεύτερη φορά ειδικά νόμιζα ότι κάτι ήταν κολλημένο στην πλάτη μου, και να θέλω να γυρίσω και μην μπορώ. Μόνο τους βολβούς των ματιών αλλά δεν έφτανε η οπτική γωνία. Τελικά είναι πραγματικά τρομακτική εμπειρία. Όσοι δεν είστε συνηθισμένοι στο αλκόολ δοκιμάστε κανα 2 καλές μπύρες μισόλιτρες κ μπόλικη έλλειψη ύπνου. Οι βετεράνοι του αλκοόλ χρειάζεται να γίνετε λίγο γκόλ αλλά επίσης θέλει αυπνία. Για να μην πω που φτάνουν οι χτύποι της καρδιάς την ώρα που συμβαίνει.Και η μαλακία μπορεί να κρατήσει αρκετό χρόνο ακόμη κ μερικά λεπτά. Μπρρρ...
marantonis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Βρήκα τρόπο να κάνω την υπνική παράλυσh σχεδόν κατά βούληση. Το παρατήρησα αυτές τις μέρες έπειτα από κατανάλωση παραπάνω αλκοόλ και έλλειψης ύπνου. Συνέβη 2 στις 3 και για πρώτη φορά επειδή ήταν αυτοπροκλυώμενο έκλασα μέντες. Κυριολεκτικά νιώθεις ξένη παρουσία στο δωμάτιο. Τη δεύτερη φορά ειδικά νόμιζα ότι κάτι ήταν κολλημένο στην πλάτη μου, και να θέλω να γυρίσω και μην μπορώ. Μόνο τους βολβούς των ματιών αλλά δεν έφτανε η οπτική γωνία. Τελικά είναι πραγματικά τρομακτική εμπειρία. Όσοι δεν είστε συνηθισμένοι στο αλκόολ δοκιμάστε κανα 2 καλές μπύρες μισόλιτρες κ μπόλικη έλλειψη ύπνου. Οι βετεράνοι του αλκοόλ χρειάζεται να γίνετε λίγο γκόλ αλλά επίσης θέλει αυπνία. Για να μην πω που φτάνουν οι χτύποι της καρδιάς την ώρα που συμβαίνει.Και η μαλακία μπορεί να κρατήσει αρκετό χρόνο ακόμη κ μερικά λεπτά. Μπρρρ... Νταξει, και μονο με αυπνια γινεται αυτο, και χωρις αλκοολ. Εγω το παθει σαμε 100 φορες, και παντα κλανω μεντες, αλλα βεβαια καπως λιγοτερο σε σχεση με την πρωτη φορα, που ηταν τοσο εντονη που τη θυμαμαι σα να ταν χθες (πηγαινα δημοτικο, και ημουν εξουθενωμενος λογω ασθενιας). Με μια καλη ομως δοση ενος ηπιου αγχολυτικου, κατασταλτικου του κεντρικου νευρικου συστηματος, κοιμασαι χωρις υπνικη παραλυση και εφιαλτες που σε ξυπνουν, οσο κουρασμενος και να σαι. Εκτος κι αν εισαι σοβαροτατα ψυχασθενης.
Thanos1972 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μια φορα το επαθα μικρος και ειχα χεστει πανω μου.θυμαμαι οτι σκεφτομουν κανονικα,ηθελα να κουνηθώ αλλα δεν μπορουσα.ξαπλωμενος στον καναπε με την οικογενεια και δεν μπορουσα καν να μιλησω.ηλπιζα να ερθει καποιος να με σκουντήξει μπας και συνελθω.τελικα μετα απο καμποσα λεπτα(ετσι μου φανηκε τουλαχιστον) συνηλθα μονος μου.χεστηκα πανω μου κανονικα.μιλαμε πολυ μικρος γυρω στα 8-9.απο τοτε ολα καλα.και πολλες σουρες αυπνος και τετοια αλλα αυτο δεν ξανασυνεβει.καλυτερα να μην ξανασυμβει ποτε.
devil-ji Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Χτες το επαθα και μπορω να πω 'καταλαβα' πως ειχε αρκετη διαρκεια. Αυτη η κατασταση να θες να ανοιξεις τα ματια/να τρεχεια αλλα να μη φτανεις ειναι πολυ κουραστικη Επειδη το παθαινω 3-4 φορες το χρονο το μονο που μπορεις να κανεις για βγεις αποτην κατασταση αυτη ειναι καποια αποτομη κινηση. Πχ εγω προσπαθω να φωναξω δυνατα και ξυπναω. Παντως τις περισσοτερες φορες που το εχω παθει κοιμηθηκα ανασκελα.
pappous_soulis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Το τελευταίο καιρό για κάποιο λόγο μου συμβαίνει συχνά. Τις προάλλες πάλι, το προκάλεσα μόνος μου προσπαθώντας να μπω σε lucid dream με τη τεχνική WILD.
Andreas2 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Πολλά πράματα μου συμβήκαν φοβητσιάρικα με υπνικές παραλύσεις,ειδικά όταν άρχισα ομοιοπαθητική.Να δει΄τε γενικώς εμπειρίες που είχα. Το τελευταίο καιρό για κάποιο λόγο μου συμβαίνει συχνά. Τις προάλλες πάλι, το προκάλεσα μόνος μου προσπαθώντας να μπω σε lucid dream με τη τεχνική WILD. Δυστηχώς άνοιξες την πόρτα σου στο πνευματικό πεδίο των δαιμόνων.Το λεγόμενο ''αστρικό'' που λένε κάποιοι,αν και δεν είναι έτσι.Απλά είναι άλλη διάσταση,που είναι οι δαίμονες και είναι αόρατοι σε εμάς,εκτός αν εμφανιστούν με άδεια Θεού ή με τεχνικές απαγορευμένες από ανατολικές θρησκείες ή υπνικές παραλύσεις και ''αστρικές προβολές''ή με νόμιμο τρόπο που έχουν οι Αγίοι ή Χαρισματούχοι.Μπορώ να σας λέω ιστορίες και ιστορίες,έκανα και θέμα έτσι και αλλιώς παλαιότερα.
Toufas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Πολλά πράματα μου συμβήκαν φοβητσιάρικα με υπνικές παραλύσεις,ειδικά όταν άρχισα ομοιοπαθητική.Να δει΄τε γενικώς εμπειρίες που είχα. Δυστηχώς άνοιξες την πόρτα σου στο πνευματικό πεδίο των δαιμόνων.Το λεγόμενο ''αστρικό'' που λένε κάποιοι,αν και δεν είναι έτσι.Απλά είναι άλλη διάσταση,που είναι οι δαίμονες και είναι αόρατοι σε εμάς,εκτός αν εμφανιστούν με άδεια Θεού ή με τεχνικές απαγορευμένες από ανατολικές θρησκείες ή υπνικές παραλύσεις και ''αστρικές προβολές''ή με νόμιμο τρόπο που έχουν οι Αγίοι ή Χαρισματούχοι.Μπορώ να σας λέω ιστορίες και ιστορίες,έκανα και θέμα έτσι και αλλιώς παλαιότερα. Ποσες μπουρδες μαζεμενες μπορει να γραψει καποιος ανθρωπος?
bosei Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Τις προάλλες πάλι, το προκάλεσα μόνος μου προσπαθώντας να μπω σε lucid dream με τη τεχνική WILD. Έχει αποτελέσματα?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Ποσες μπουρδες μαζεμενες μπορει να γραψει καποιος ανθρωπος? Εξαρτάται από το τι "'ηπιε" πριν ή από το πολύ λιβάνι!
santana99 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 μου έχει συμβεί και εμένα αρκετές φορές, ο λόγος ήταν η παραπάνω κούραση από το κανονικό.... σαν συμπτώματα είχα αυτό που νομίζεις ότι δεν μπορείς να πάρεις αναπνοή και ότι δεν μπορείς με τπτ να γυρίσεις, νιώθεις πως σε έχει πλακώσει ένας τόνος στην πλάτη, δεν κουνάς πόδια χέρια τπτ..... ε με τις πολλές φορές πλεον (αν μου τύχει καταρχήν είναι ενδιαφέρον και ωραίο το αίσθημα αδρεναλίνης όταν έχεις πλεον "συνέλθει" ), έχω βρει τρόπο για να "ξυπνάω"....ανάσες. Μπορεί να μην μπορείς να πάρεις μεγάλη ανάσα αλλά πολλές συχνές μικρές είναι ο πιο γρήγορος τρόπος....αλώστε στο σημείο που έχω φτάσει (τόσες φορές που έχω δει 10-15) όταν μου συμβαίνει το καταλαβαίνω ότι είναι "όνειρο" ή όπως λέγεται αυτό το πράγμα και δεν με πολυενοχλεί... επίσης δεν χρειάζεται να κοιμάσαι για να σου τύχει, εμένα μου έχει γίνει και πάνω που έκλεινα τα μάτια μου από την πολύ κούραση και γύριζα πλευρό σε 10" με έπιασε....έφτασα τόσο γρήγορα σε αυτό το στάδιο... και μην προσπαθείτε να φωνάξετε ή γενικά να κάνετε κάτι έντονο γιατί πολύ απλά δν γίνεται..... αν έχετε ψυχραιμία, κάνετε μικρές ανάσες, ή μουγκρητό, ή κίνηση των δαχτύλων στα χέρια για πχ....μικρά πράγματα για να συνέλθετε δλδ Και ας περιγράψω και μια εμπειρία μου, ήταν καλοκαίρι και κοιμόμουν μπρούμυτα κοιτάζοντας προς τα δεξιά....και αρχίζει το "ονειρο", ακούω λπν την πόρτα του σπιτιου και βήματα να έρχονται προς το δωμάτιό μου, και μετά βλέπω τον εαυτό μου να κοιμάται μπρούμυτα κοιτάζοντας δεξιά και με το σεντόνι μέχρι το λαιμό....έλα ντε που το σεντόνι το είχα μέχρι την μέση όμως, γιαυτό κατάλαβα πως είχε να κάνει με "παράλυση". Οπότε δεν χρειάζεται κάποιος να κοιμάται απλά να είναι σε κατάσταση ψιλονιρβάνας φυσικής από την κούραση... αυτα
pappous_soulis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δυστηχώς άνοιξες την πόρτα σου στο πνευματικό πεδίο των δαιμόνων.Το λεγόμενο ''αστρικό'' που λένε κάποιοι,αν και δεν είναι έτσι.Απλά είναι άλλη διάσταση,που είναι οι δαίμονες και είναι αόρατοι σε εμάς,εκτός αν εμφανιστούν με άδεια Θεού ή με τεχνικές απαγορευμένες από ανατολικές θρησκείες ή υπνικές παραλύσεις και ''αστρικές προβολές''ή με νόμιμο τρόπο που έχουν οι Αγίοι ή Χαρισματούχοι.Μπορώ να σας λέω ιστορίες και ιστορίες,έκανα και θέμα έτσι και αλλιώς παλαιότερα. Ναι αλλά όταν ξυπνάς η πόρτα κλείνει, σωστά? Έχει αποτελέσματα? Δεν ξέρω. Πρώτη φορά το δοκίμασα και δεν κατάφερα κάτι. Θα το ξαναπροσπαθήσω πάντως.
-nick- Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Ναι αλλά όταν ξυπνάς η πόρτα κλείνει, σωστά? Δεν ξέρω. Πρώτη φορά το δοκίμασα και δεν κατάφερα κάτι. Θα το ξαναπροσπαθήσω πάντως. Το πιο ευκολο ειναι η καταγραφη ονειρων που εχεις και το να τα φερνεις στο νου σου πριν τον υπνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις