million_voices Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 ενταξει δε θα ξαναανοιξω θεμα. take ur time,διαβασε λιγο το φορουμ,δες το υφος που παιζει εδω και μετα ανοιξε οτι θες αν πιστευεις οτι κολλαει τεσπα οτι θες,δεν θα σου πω εγω τι να κανεις
pj20 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 take ur time,διαβασε λιγο το φορουμ,δες το υφος που παιζει εδω και μετα ανοιξε οτι θες,αν πιστευεις οτι κολλαει τεσπα οτι θες,δεν θα σου πω εγω τι να κανεις καλα! το μουγκονω!
million_voices Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 καλα! το μουγκονω! ρε συ εγκλιματισου πρωτα και μετα κανε οτι θες μην κανεις σαν μικρο κοριτσακι
arxaggelos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 ρε συ εγκλιματισου πρωτα και μετα κανε οτι θες αν δεν έχουμε εγκλΗματίσει εμείς στο μεταξύ....
we_will_rise Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 στο θεμα μας! σας αρεσουν τα πετρωματα? Τα πιο ωραία πετρώματα που έχω δει στην ζωή μου..
tolkki Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Απο που μπορω να προμηθευτω μερικα? Πρεπει να ταξιδεψω μεχρι το νησι ή μπορω να παραγγειλω και μεσω Internet?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.