Προς το περιεχόμενο

ACER TIMELINE 1810T 11.6"

Caravan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το πήρα σήμερα... καλά μιλάμε έπαθα την πλάκα μου.

τέλειο είναι !

όσοι σκέφτεστε να πάρετε 10'', αλήθεια δεν αξίζει. το 11,6 είναι το καταλληλότερο !

ΠΑΡΑ πολύ ωραίο φορητό πάντως !

του έχω αφήσει τα 7 όπως ήταν, κι έκανα resize το μεγάλο partition, και έβαλα ubuntu remix σε dual boot.

Μέχρι τώρα όλα JET ! :D

• Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
το πήρα σήμερα... καλά μιλάμε έπαθα την πλάκα μου.

τέλειο είναι !

όσοι σκέφτεστε να πάρετε 10'', αλήθεια δεν αξίζει. το 11,6 είναι το καταλληλότερο !

ΠΑΡΑ πολύ ωραίο φορητό πάντως !

του έχω αφήσει τα 7 όπως ήταν, κι έκανα resize το μεγάλο partition, και έβαλα ubuntu remix σε dual boot.

Μέχρι τώρα όλα JET ! :D

Μεγιές μεγιές :-)

ακριβώς έτσι το δουλεύω κι εγώ,τα windows τα έχω για τα απαραίτητα!

Δημοσ.
Μεγιές μεγιές :-)

ακριβώς έτσι το δουλεύω κι εγώ,τα windows τα έχω για τα απαραίτητα!

Να σε ρωτήσω κάτι; κι εσύ ubuntu remix έβαλες;

εγώ έχω το εξής πρόβλημα..

Για να μπω σε remix πρέπει να αλλάξω το HDD mode σε IDE στο bios, και για να μπω στα 7 να το αλλάξω πάλι πίσω.

Το ίδιο γίνεται και σε σένα;

επίσης το μικρόφωνο μου δουλεύει αφού εγκατέστησα κάποια πακέτα, αλλά στο skype δεν μου δουλεύει !

Δημοσ.
Να σε ρωτήσω κάτι; κι εσύ ubuntu remix έβαλες;

εγώ έχω το εξής πρόβλημα..

Για να μπω σε remix πρέπει να αλλάξω το HDD mode σε IDE στο bios, και για να μπω στα 7 να το αλλάξω πάλι πίσω.

Το ίδιο γίνεται και σε σένα;

επίσης το μικρόφωνο μου δουλεύει αφού εγκατέστησα κάποια πακέτα, αλλά στο skype δεν μου δουλεύει !

ναι remix έβαλα,αλλά δεν αλλάζω τπτ μπαίνω κανονικά.

το μικρόφωνο αν σου πω πως δεν το δούλεψα πότε :P (θα το δω και θα σου πω)

πάντως για να λέμε και τα σωστά,τα 7αρια είναι πολύ καλά και αν δεν είχα την τρέλα να τα πειράζω "όλα" ότι έχω δηλαδή, με αυτά θα καθόμουν.

το λαπτοπακι τα κάνει όλα και πολύ καλά με τα 7αρια!

Δημοσ.
ναι remix έβαλα,αλλά δεν αλλάζω τπτ μπαίνω κανονικά.

το μικρόφωνο αν σου πω πως δεν το δούλεψα πότε :P (θα το δω και θα σου πω)

πάντως για να λέμε και τα σωστά,τα 7αρια είναι πολύ καλά και αν δεν είχα την τρέλα να τα πειράζω "όλα" ότι έχω δηλαδή, με αυτά θα καθόμουν.

το λαπτοπακι τα κάνει όλα και πολύ καλά με τα 7αρια!

Ναι δεν λέω καλά είναι...

δες το θέμα με το μικρόφωνο και πες μου..

αυτό το θέμα με το δίσκο το είδα και σε άλλα φόρουμ, γι' αυτό σε ρωτάω μήπως είναι γενικό το πρόβλημα.

hitachi ο δίσκος σου;

Δημοσ.

Χαχα ,welcome to the club αρχικα

Γιατι να μην ειναι safe? Ακολουθεις τις οδηγιες, βαζεις την 3303 που ειναι και η τελευταια (αναλογα με την εκδοση των windows σου τρεχεις το αντιστοιχο αρχειο x32 ή x64 δηλαδη, με το ρευμα πανω) και εισαι οκ

Σχετικα με το θεμα IDE , AHCI, θα μπορουσες να κανεις fresh format τα Windows σε IDE mode για να ξεμπλεξεις απο την συνεχη αλλαγη, αν και νομιζω οτι υπαρχουν οδηγοι στο Internet που σου λενε πως να αλλαξεις απο ΑΗCI σε ΙDE χωρις φορματ.

Εμενα το μικροφωνο δουλευει κανονικα, δες λιγο και τις ρυθμισεις σου στο SKype.

Επισης μπες στο intel.com και κανε software autoupdate , γιατι στο site της Acer οι οδηγοι ειναι παλιοι.

Eγω ηδη εχω αναβαθμισει οδηγους καρτας γραφικων, ήχου -απο το site της Realtek- και mouse απο Synaptics.

Δημοσ.
είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα και λύθηκε με BIOS update.

Δοκίμασε!

well i'll be dammed ! όλα ΟΚ μετά το Bios update ! :-)

να' σαι καλά ευχαριστώ !

Χαχα ,welcome to the club αρχικα

Γιατι να μην ειναι safe? Ακολουθεις τις οδηγιες, βαζεις την 3303 που ειναι και η τελευταια (αναλογα με την εκδοση των windows σου τρεχεις το αντιστοιχο αρχειο x32 ή x64 δηλαδη, με το ρευμα πανω) και εισαι οκ

Σχετικα με το θεμα IDE , AHCI, θα μπορουσες να κανεις fresh format τα Windows σε IDE mode για να ξεμπλεξεις απο την συνεχη αλλαγη, αν και νομιζω οτι υπαρχουν οδηγοι στο Internet που σου λενε πως να αλλαξεις απο ΑΗCI σε ΙDE χωρις φορματ.

Εμενα το μικροφωνο δουλευει κανονικα, δες λιγο και τις ρυθμισεις σου στο SKype.

Επισης μπες στο intel.com και κανε software autoupdate , γιατι στο site της Acer οι οδηγοι ειναι παλιοι.

Eγω ηδη εχω αναβαθμισει οδηγους καρτας γραφικων, ήχου -απο το site της Realtek- και mouse απο Synaptics.

Λοιπόν μένει το θέμα του μικροφώνου.

Στο sound recorder όλα ΟΚ, οπότε σίγουρα δουλεύει σε Remix, όμως στο skype ακόμη τίποτα..

Στις ρυθμίσεις δεν έχω και πολλές επιλογές. Στο sound devices, έχει μόνο μία επιλογή.. οπότε δεν υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω :/

Ξέχασα να πω πως, το πρόβλημα του μικροφώνου, είναι στο skype for linux. Στο skype for windows δουλεύει κανονικά..

edit: Έγινε κι αυτό :)

απ' ότι διάβασα το πρόβλημα ήταν με την 2,1 έκδοση του Skype. Έβαλα την 2.0.0.72 , και δουλεύουν όλα ρολόι ! :-)

Thanks για τη βοήθεια σας guys

Δημοσ.

Παιδια το πηρα και εγω εχθες, μπορω να πω οτι ειναι απο τα πιο ωραια μηχανακια που εχω δουλεψει...

Ειναι απιστευτη η αισθηση που σου δινει σε οποιαδηποτε εργασια και δε θυμιζει σε τιποτα υλοποιησεις του στυλ eeepc με atom.

Πριν καλα καλα το bootαρω του φορεσα αλλο ενα dimmακι 2γιγα που καθοταν απο αλλο μηχανημα οποτε ειμαι στα 4 dual channel 667mhz, σε συνδυασμο με τα εξαιρετικα windows 7 x64 το μηχανημα πεταει.

Επομενο βημα (μετα την πωληση της υπαρχουσας μνημης) η αναβαθμιση σε 4 γιγα dual channel στα 800mhz με την οποια οπως διαβαζω στο αντιστοιχο forum του εξωτερικου του δινουν ενα 20% σε ταχυτητα βοηθωντας παραλληλα και την gpu.

A, και ενας 40αρης intel x-25...

Eχει βρει κανεις σας απο Ελλαδα καποιο sleeve (θηκη) που να κανει για το λαπτοπακι (χωρις χερουλια και ζωνες, και να εφαρμοζει καλα) γιατι φοβαμαι να το ριξω ετσι γυμνο στη τσαντα...

Δημοσ.
Παιδια το πηρα και εγω εχθες, μπορω να πω οτι ειναι απο τα πιο ωραια μηχανακια που εχω δουλεψει...

Ειναι απιστευτη η αισθηση που σου δινει σε οποιαδηποτε εργασια και δε θυμιζει σε τιποτα υλοποιησεις του στυλ eeepc με atom.

Πριν καλα καλα το bootαρω του φορεσα αλλο ενα dimmακι 2γιγα που καθοταν απο αλλο μηχανημα οποτε ειμαι στα 4 dual channel 667mhz, σε συνδυασμο με τα εξαιρετικα windows 7 x64 το μηχανημα πεταει.

Επομενο βημα (μετα την πωληση της υπαρχουσας μνημης) η αναβαθμιση σε 4 γιγα dual channel στα 800mhz με την οποια οπως διαβαζω στο αντιστοιχο forum του εξωτερικου του δινουν ενα 20% σε ταχυτητα βοηθωντας παραλληλα και την gpu.

A, και ενας 40αρης intel x-25...

Eχει βρει κανεις σας απο Ελλαδα καποιο sleeve (θηκη) που να κανει για το λαπτοπακι (χωρις χερουλια και ζωνες, και να εφαρμοζει καλα) γιατι φοβαμαι να το ριξω ετσι γυμνο στη τσαντα...

είχα πάρει αυτήν: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=356401 αλλά ζορίζεται λίγο.

Μετά είδα αυτήν: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805856 ίσως είναι just right !

Δημοσ.

Εγω προτιμησα το ferrari παντως. Πολυ καλος ο δυπηρινος athlon και η ati 3200 ειναι αρκετα αξιοπρεπης - αν και η acer τις κατεβασε τον πυρηνα στα 380 αντι 500 που ειναι η κανονικη της συχνοτητα. Παρολα αυτα ακομα και στο gaming καλα τα παει αν και δεν το αγορασα για αυτον τον σκοπο. Μεχρι και nba2k9 σηκωσε στην native αναλυση και τα υπολοιπα στο Low - στο δε f1 2009 delux ολα στο full και πεταει. Αυτονομια χαλαρα ενα 4ωρο και φυσικα οτι πιο μουρατο κυκλοφορει αυτην την στιγμη.

Δημοσ.

δεν τα θέλουμε για τη μούρη τα laptop. Για να κάνουν δουλειά τα θέλουμε !

Και το timeline είναι από τα πιο Slick που έχω δει ;)

το ferrari δεν μου άρεσε πάντως τόσο. Πολύ ψεύτικο μου φάνηκε με το faberghlass :S

και η διπλάσια αυτονομία του timeline με κέρδισε εμένα ;)

Δημοσ.
δεν θα θέλουμε για τη μούρη τα laptop. Για να κάνουν δουλειά τα θέλουμε !

Και το timeline είναι από τα πιο Slick που έχω δει ;)

το ferrari δεν μου άρεσε πάντως τόσο. Πολύ ψεύτικο μου φάνηκε με το faberghlass :S

και η διπλάσια αυτονομία του timeline με κέρδισε εμένα ;)

+1 απο μενα.

Ειχα τη δυνατοτητα να τα δω και να τα σκαλισω διπλα διπλα, οποτε και επελεξα το 1810 για τους εξης λογους:

-ΑMD vs intel, και μαλιστα ο πρωτος της amd σε τετοιο laptop. Γενικα δεν εχω καλες εμπειριες απο amd σε φορητους (πχ ο προηγουμενος 14αρης μου acer με amd ζεσταινοταν τοσο πολυ που μεσα σε 3 μηνες αρχιζε να ξεφλουδιζει το χρωμα στο σασι, ενω παρεδωσε πνευμα ακριβως 2 βδομαδες μετα το περας της εγγυησης λογω υπερθερμανσης). Και παλι για τα 2 παραπανω μηχανηματα, μετα απο 10 λεπτα idle ακουμπωντας τα και τα 2 ο 1810 ηταν αισθητα ψυχροτερος.

-Καλυτερη gpu στο ferrari vs hdmi port στο 1810, αλλα και παλι για games δεν... Για μενα τα παιχνιδια η τα παιζεις οπως πρεπει η καθολου, οποτε και επελεξα τον 1810.

-4 vs 8 ωρες αυτονομια. Μπορει ακομα και οι 4 ωρες να φανταζουν ικανοποιητικες, αλλα η εξτρα αυτονομια ποτε δεν ξερεις ποτε θα σου χρειαστει!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...