Vintage Jewel Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 τελικα δν αξιζει να δινεις 50 ευρω τον μηνα σε γυμναστηρια μπορεις να κανεις πολλα κ μονος σου στο σπιτι..
Fidelio Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Ειδικά αν έχεις χώρο , μπορείς να κάνεις ολοκληρωμένη γυμναστική. Αλλά το ιδανικό θα είναι αυτή να συνιδάζεται με μια δραστηριότητα σε εξωτερικο περιβάλλον. ΟΛΟΙ μας κάπου έχουμε μια τάση σε κάτι εκει έξω..
umaga Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 αν θες να καψεις απλα λιπος μπορεις να παρεις ενα σχοινακι κ να κανεις την ημερα μιση ωραειναι πολυ εξοντωτικη ασκηση... αν θες να σφιξιες κιολας...κοιλιακοι με τον παραδοσιακο τροπο και βαρακια εγω τα δικα μ τα ειχα παρει απο μαγαζι με αθλητικα 10ευρω μονο αλλα ειναι εναμιση κιλο το καθενα( ε δν μπορω να σηκωνω περισσοτερο) εγω εχω αυτα
Vintage Jewel Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Ειδικά αν έχεις χώρο , μπορείς να κάνεις ολοκληρωμένη γυμναστική. Αλλά το ιδανικό θα είναι αυτή να συνιδάζεται με μια δραστηριότητα σε εξωτερικο περιβάλλον. ΟΛΟΙ μας κάπου έχουμε μια τάση σε κάτι εκει έξω.. ναι ναι εχεις δικιο! απλα δν χρειαζεται να ειναι το γυμναστηριο μπορει να ειναι κ ενα αδειο γηπεδο ξερω γω @umaga τετοια εχει κ ο αδερφος μ τα δικα μ ειναι πολυυ πιο μικρουλια αυτα ειναι θεοβαρια
Adon1s Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Υπάρχουν και τα ποδήλατα γυμναστικής για μέσα στο σπίτι, give it a try. ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ να αγορασει καποιος για το σπιτι τετοιο ποδηλατο... το 90% αυτων καταληγει να γινεται κρεμαστρα....
snik Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Γενικα παιζει ρολο και το τι θελει να κανει ο καθενας αν θελει να χασει κιλα χρειαζεται αεροβιες ασκησεις πχ τρεξιμο,σχοινακι,ποδηλατο αλλα αν θελει να αναπτυξει τον μυικο ιστο του χρειαζεται βαρη η καποιες αλλες ασκησεις ενδυναμωσης. Παντως και στο να χασει κιλα θα πρεπει να συνδιασει την αεροβια γυμναστικη του και με αλλες ασκησεις για να διατηρησει τον μυικο του ιστο.
alex_000 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Πηγαινα χρόνια γυμναστηριο. Τα τελευταια 2-3 χρονια το εχω κοψει και κανω γυμναστικη στο σπιτι με πολυ καλα αποτελεσματα (φυσικα στο gym ειναι λιγο καλυτερα μην τρελαθουμε κιολας). Χρησιμοποιώ 2 αλτηρες ρυθμιζομενους μεχρι 23 κιλα εκαστος , ενα μονοζυγο πορτας και ειμαι κομπλε. Εχω και λαστιχο που υπωθηκε πιο πανω για ζεσταμα. Ενα τυπικο rotation ασκησεων που γυμναζει ολο το σωμα κατω στις εικόνες. (δουλεβει μια χαρα ακομα και με βαρια βαρη στα ορια χωρις αναγκη για βοηθεια και χωρις τραυματισμους). Μην υποτιματε ενα τετοιο προγραμματακι στο σπιτι μαγκες τα αποτελεσματα ειναι Jet μιλαω εκ πειρας αρκει να υπαρχουν σωστοι αλτηρες και ορεξη. Αν ξεκινησεις με 5κιλους και μεινεις στα 5 κιλλα για 2 χρονια κλαφτα δεν γινεται τιποτα αλλα αυτο ειναι αλλη συζητηση. Αν καποιος θελει μπορει να προσθεσει και ενα παγκο και εχει κανει home gym, εγω δεν το βρηκα ακομα απαραιτητο. Προσθετεις και κανα σετ απο κοιλιακους και εισαι jet. Κοστος: 1 λαστιχο για ζεσταμα (10 euros) 2 αλτηρες ( 40 - 130 euro αναλογα το βαρος τα 130 θα τα σκασουν οι πολυ προχορημενοι. προτεινω αλτηρες που να ρθμιζεται το βαρος μπορεις να παρεις αυτα που εχει ο umaga επανω τα ιδια εχω και να προσθετεις πλακες οσο προχωρας φτανουν μεχρι οσο θες) 1 μονοζυγο πορτας (10 -15 euro) οσο κανει 1-2 μηνες σε ενα ακριβο gym. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2010 από alex_000
drgallardo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά που θα βρω πρόγραμμα εκγύμνασης για σπίτι; Ψάχνω ασκήσεις με το βάρος του σώματος αλλά έχω και ένα μονόζυγο και θα πάρω και δύο βαράκια. Τρέψιμο κάνω έξω οπότε δε θέλω stepper κτλ.. Δε μπορώ να αγοράσω άλλα όργανα.
viper2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά που θα βρω πρόγραμμα εκγύμνασης για σπίτι; Ψάχνω ασκήσεις με το βάρος του σώματος αλλά έχω και ένα μονόζυγο και θα πάρω και δύο βαράκια. Τρέψιμο κάνω έξω οπότε δε θέλω stepper κτλ.. Δε μπορώ να αγοράσω άλλα όργανα. 50 ευρω κανουν κατι βαρη στα intersport, ψησου...
ggQQbb Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά που θα βρω πρόγραμμα εκγύμνασης για σπίτι; Ψάχνω ασκήσεις με το βάρος του σώματος αλλά έχω και ένα μονόζυγο και θα πάρω και δύο βαράκια. Τρέψιμο κάνω έξω οπότε δε θέλω stepper κτλ.. Δε μπορώ να αγοράσω άλλα όργανα. δες εδώ http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/insanity.do το έχει και ο θείος
MsquitoPrincess Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Επίσης: http://zuzkalight.com/ http://www.dailyhiit.com/ Σύντομα σετ ασκήσεων, υψηλής έντασης. Παίζουν πολύ με βάση το βάρος του σώματος και έχουν από πίσω μεγάλη κοινότητα.
mentoras99 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Απο ασκησεις για τον θωρακα, ανοιγμα κλπ, εχετε κανενα βιντεο στο youtube να προτεινετε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα